• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Iyi geceler hanımlar
bugunku menumu yazayım
sabah 10 30 1 domates 1 salatalık 1 yum

4 gibi 2 kabak kavurdum yagi biraz coktu ama ve 3 kaşık yoğurt

Aksam 8 45 4 kasik pilav 1 kase taze fasulye domates salatası 3 catal Şerbetli tatli.:KK43:

Yemejten sonra yarım saat hafif tempoda yürüdüm.

O kadar kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama bu menu ile kilio verilir mi bilmem

Ben yarın kilo bildiremiyorum kızlar tartım yok.ramazan başı bozuldu. 10 gun oruç tuttum. Su an kac bilmiyorum.

Iyi geceler hanımlar
bugunku menumu yazayım

Aksam 8 45 4 kasik pilav 1 kase taze fasulye domates salatası 3 catal Şerbetli tatli.:KK43:

O kadar kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama bu menu ile kilio verilir mi bilmem
Niye uzuluyosunki menun cok güzel olmus. Tabi vereceksin umutsuzluk ve stres kilo getirir unutma.

Aaa
Ne güzel işte bide emzirme avantajını varmış
İşin daha kolay senin
Evet daha kolay olduğunu söylüyorlar. inşallah öyle olur.
Yok cnm ne sıcağı burası almanya geçen hafta bi sıcak oldu bi kaç gündür gene ceketleri giydik
Ben eminim yakında sporlarının daha düzenli olacak
gurbetçi siniz demek.aileniz hep orda mı

Niye uzuluyosunki menun cok güzel olmus. Tabi vereceksin umutsuzluk ve stres kilo getirir unutma.
gerçekten mi. Cok sevindim .

300 ip mi çook iyi yapmışsın canım :)) Bende bugün regl oldum şimdilik öyle siskinliğim yok ama ağrılar başladı fena :110:

Sıcaksa oralarda ondan uyuyamamışsındır ablacım :|
Kolay gelsin sana :)
Spor olarak yürüyüş yaptım 1 saat 20 dk ya denk geldi ama parça parça yürüdüm, ayrıca 50 tane duvar şınavı yaptım (yerde 3 - 5 yaparsam alkışlayın :KK70:)

:KK9: tebrikler canım :))) daha tam sıkı programa geçmeden 1 kilo gittiyse ohooo ileride neler gider :21:^^

Ayy ilk kilo bildirimleri ne güzel oldu böyle herkes vermiş:KK200: bakalım yarın bizimkiler nasıl çıkacak :KK17:

canım benım 300 ıp o kadar az kı ınan.. 1000ın altında duymadım atlayanlardan, ben sadece saglıklı beslenmemızın baslangıcına ek olarak ekledm spor yapma ımkanım yok cunku ramazanda.. umarım ıse yarar.. yarın sızden de kılo bıldırımı beklıyoruzz benım de regl oldugm yok henuz her ay bu sorunu yasıyorum ne yazıkkı.. gobegm ınanılmaz sıs ama, oldum olucam yanıı.. :KK12:

bende menulerımı yazıym gun boyu :eek: ıftarda bı kase kırmızı mercımek corbası cok cok az pırınc pılavı (bı kasık kadar) bol salata sulu kofte(patateslernden yemeddm) cok azıcıkda patlıcan yemegı gercekten azar azar yedım hepsnden ama yıne de vıcdanım rahatsız olmakla olmamak arasnda gıdıp gelıyoo :KK57::KK17: mısafrlerımız var demıstm, dısarı cıktık cok tempolu degıl ama yaklasık 1 km yurudum. evde yaptıgımz tatlıdan yemedm dısarda sadece ıkı top dondurma yedım suahur yapmıyorum o yuzden suyumu 1.5 lt anca ıcebılmısımdır. bu lafın ustune ıkı bardak daha ıcıcem sımdı :KK50:

Sağolasın cnm
Yeni geldim .Ucuz kurtuldum sayılır

Misafirler uğurlandı sade Türk kahvemi aldım geldimm:KK51:
Sizlere de yaptımm buyrun hanımlarr. :kk77:
Siz olmadan boğazımdan geçmez yol arkadaşlarımmm :KK19:
Eki Görüntüle 1578781
Aaa ben geç kaldım ama .Neyse şimdi Mistik çayımı içiyom
Ben kilomu yarın bildireyim o halde.
Yoksa bugünkü kilolarımızı mı yazdırıyoruz? :KK35:
oruç değilsen yarın sabah aç karnına tartıl güzelim

Şu Avrupa daki hava değişimi hiçbir yerde yok herhalde :))
aynen ablacım şu bayram bir geçsin sonrasında daha güzel olacak :)

Bana da doktorum verdi kb diyetini daha ilk hafta olduğundan zorlanıyorum ama kaç gündür ekmek yemiyorum - pilav görmüyorum :) ama bence diğer yönlerden bolca yiyeceğin olduğu bir diyet :)

Afiyet olsuuun :)

Bugünkü menüm şu şekilde:
Sabah; biraz geç kalktım 10.30 gibi = 2 yumurtalı lorlu: peynirli omletin yarısı + 4 dilim domates + 5 dilim (yaklaşık yarım) salatalık + 5 tane siyah zeytin
öğle; 2-3 gibi yaptım= 1 tane karnıyarık + yarım kase yoğurt
akşam;8.30-9 gibi fırın sebze 4 kaşık + küçük kase salata + çilekli komposto
içecekler: 2 buçuk litreyi geçkin su , 2 bardak çay, 1 fincan sade kahve
Aynen cnm buranın havasından nefret ediyorum

Sabahları bolca yeşillik salatalık falan yiyebilirsin cnm
Eğer karnıyarık közlemeyse sorun yok artık ben hiç bi şeyi kızartmıyorum
Bide komposto şekerliyse cıss
Onun dışında çok güzel

Iyi geceler hanımlar
bugunku menumu yazayım

verilir cnm neden verilmesin
Zamanla daha iyi olacak
Bana göre kahvaltın yetersiz daha zengin tutabilirsin
Akşamki tatlıyıda şimdilik görmüyom

Ama biran önce tartı alman lazım cnm
Yoksa ne aldın ne verdin bilemezsin
Motivasyon için şart

canım benım 300 ıp o kadar az kı ınan.. 1000ın altında duymadım atlayanlardan, ben sadece saglıklı beslenmemızın baslangıcına ek olarak ekledm spor yapma ımkanım yok cunku ramazanda.. umarım ıse yarar.. yarın sızden de kılo bıldırımı beklıyoruzz benım de regl oldugm yok henuz her ay bu sorunu yasıyorum ne yazıkkı.. gobegm ınanılmaz sıs ama, oldum olucam yanıı.. :KK12:
Hemen yüklenme zaten cnm
Yavaş yavaş artır

bende menulerımı yazıym gun boyu :eek: ıftarda bı kase kırmızı mercımek corbası cok cok az pırınc pılavı (bı kasık kadar) bol salata sulu kofte(patateslernden yemeddm) cok azıcıkda patlıcan yemegı gercekten azar azar yedım hepsnden ama yıne de vıcdanım rahatsız olmakla olmamak arasnda gıdıp gelıyoo :KK57::KK17: mısafrlerımız var demıstm, dısarı cıktık cok tempolu degıl ama yaklasık 1 km yurudum. evde yaptıgımz tatlıdan yemedm dısarda sadece ıkı top dondurma yedım suahur yapmıyorum o yuzden suyumu 1.5 lt anca ıcebılmısımdır. bu lafın ustune ıkı bardak daha ıcıcem sımdı :KK50:
Menün güzel tatlım
Dedimya ramazanda tatlılara birazdaha anlayışlıyım
Benimde 1 haftadır cnm dondurma istiyor
Aldım buzluğa koydum en sevdiğim Magnum bademli ama akşamları vazgeçiyom

Selam fıstıklar ne çabuk dağılmışınız ayol
Ben daha yeni geldim eve
Sizdende menü yorumu istiyom

Sahur 2 dil.Ekm peynirli tost domates salatalık maydonoz

İftar 1 krep sarmalı et sote, 2 sarma, yoğurt, bol salata

Yemediğim tatlıları yazmayım çok çeşit vardı. Ben bi kere hayır dedimmi hayırdır
Azcık ucundan al, tuzaklarına düşmedim

Suyu ölçemiyom ama çok içiyorum

BAŞLANGIÇ KİLOLARI

mefkurem 78.8
Storeperde 78,4
Srgn avc 82,2

Kızlar Kilo bildirimlerine bu listeden devam edin
Herkes kendi adını kilosunu eklesin

Günaydın ballar pek güzel okudum sohbeti

İlk 1 aydan sonra devamlı kb yaptım.. Tavuk balık yumurta seviyosan gider yoksa yapamazsın..

Canım kaçamaklar oldu tabii bide ödül günleri falan. Arada kaytardım yani :)

Canım ben de KH'a dikkat ediyorum ama arada kaçırıyorum saymayı bilmiyorum göz kararı dikkat ediyorum. Sen ne kadar kg verdin bu şekilde?

Ben de tartıldım sabah regl öncesiyim 74.6 kg geldim bugünden itibaren de menümü yazacağım. Akşama toplu halde yazarım inşallah

Günaydıınnn tatlılarrr :KK76:
Yaaa ev boyancakmışş neyseki şimdi salon hallediliyor. :KK12:
Sporlarım akşama kalır sanırım malum boyacı abimiz var.
Tartılıp kilomu yazacam az sonra muncurdum hepinizii.. :KK68:

Yaa ben benim bu tartım dengesiz her çıkmamda başka çıkarıyor.:110:

85.1 - 85.2 - 85.3 diye. :KK62:

Hangisini yazalım şimdi.

85.3 olsun bari.:KK12::63:

günaydınlaarr :KK3: ben de sahurummu yazayım bi yumurta bi salatalık domates cok az lor bi yesil biber 9 zeytin 3 hurma. suyuma cok dikat ediyorum günlük 3 litreden aşagı düşmüyorum. yürüyüşlerimede başladım vazgeçmicem. bi saat yürüyüş 300 ip atlama.. iftara ablamlar gelecek ve tavuk tantuni corba salata ve kadsyıf tatlısı en sevdiğimden:kk77: nası başa cıkacagm :KK47::KK47: ama yemicem kendim için yemicem.

Hanımlar şuraya motivasyon bırakıcam bi miktar. :KK9:
Girince ilk işiniz görünki kaçamak yapmayın diye.:KK51:
Buyrun efenim..:cool:

20120620203658671.jpg

Selam fıstıklar ne çabuk dağılmışınız ayol
Ben daha yeni geldim eve
Sizdende menü yorumu istiyom

Sahur 2 dil.Ekm peynirli tost domates salatalık maydonoz

İftar 1 krep sarmalı et sote, 2 sarma, yoğurt, bol salata

Yemediğim tatlıları yazmayım çok çeşit vardı. Ben bi kere hayır dedimmi hayırdır
Azcık ucundan al, tuzaklarına düşmedim

Suyu ölçemiyom ama çok içiyorum
bende akşam yapılacak tatlıdan ağzıma sürmicem sende ki azim bende de vardır :oops: diye düşünüyorum.. ama tavuk tantuniyide çok seviyorum ne yaparım nası ölçüleyecegim bilmiyorum :KK43: bana yardımcı olur musun:KK68:

Back