Telefonla randevu aldik ilk. Sonra zaten gittikce ordan veriyorHer ısteyen gidebiliyor mu yoksa sevk mı ediyorlar canim
Ben kizimi 2 yasindayken konusmadigi icin goturmeye baslamistim 1.5 yildir devam ediyoruz. Ama iste randevu araları cok fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonla randevu aldik ilk. Sonra zaten gittikce ordan veriyorHer ısteyen gidebiliyor mu yoksa sevk mı ediyorlar canim
Bu azimle cok surmez canım benim kilo a gelmenTeşekkür ederim senim kilon benim hayalimdeki kg
Anladım canım diyetisyen ıcın once dahiliye ye gorunmek gerekiyor ya acaba onun gibi bırsey var mı diye sormuştum aklımda bulunsun deneyeyim bakalım randevu almayıTelefonla randevu aldik ilk. Sonra zaten gittikce ordan veriyor
Ben kizimi 2 yasindayken konusmadigi icin goturmeye baslamistim 1.5 yildir devam ediyoruz. Ama iste randevu araları cok fazla
Yok bunda belediyenin sayfasindan numarayi buldum aradimAnladım canım diyetisyen ıcın once dahiliye ye gorunmek gerekiyor ya acaba onun gibi bırsey var mı diye sormuştum aklımda bulunsun deneyeyim bakalım randevu almayı
Anladım canım ❤Yok bunda belediyenin sayfasindan numarayi buldum aradim
Bende taze fasulye yapiyorum :)Ben akşama karnabahar haşladım. Yogurtla manti niyetine yiyecegim. Yaninda salata yaparım
Böyle gidersen tutarİnsallah abla 9 gun sonra 2 numaranin doğumgünü bu sefer bari hedef tutsun
İnsallah canimBöyle gidersen tutar