• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın hanımlar 🥰
Bende tokatlanmayı hak ediyorum Cookiie Cookiie 🤦‍♀️😏
Geçen hafta : 86.2
Bu hafta: 86.7
Biraz kaçamaklı oldu bu hafta bide kardeşim geldi o olunca da yedk biraz 🤦‍♀️😌😌 Bu hafta daha dikkatli olup 85 i görmek istiyorum artık Mefkurem Mefkurem
Bikac gündür kaybolmandan belliydi cnm :)) neyseki arti fazla degil
Duzenli menulerine geri dön lutfen

Mefkurem Mefkurem abla konu dışı ama sen büyüğümsün ve bir kayınvalide olarak senden akıl almak istiyorum. Başka danışacak kimsem yok. Biliyorsun bebek için tedavim var. Bunu kimse bilmiyor. Kayınvalidem her görüşmemizde artık öocuk muhabbeti yapması gercekten beni yıprattı ve soğuttu kendisinden. Aramıyorum artık hiç. Eşimde neden aramıyosun diyip duruyo. Ama bugün en basit örnek 1 dklık bir telefon konuşması yaa 1 dk.
-evdemisin babanla çarşıya gelcezde bi kahve içmeye uğrayalım dedük.
-evdeyim anne gelin buyrun.
-tamam x kişisininde gelini hamileymiş erkek olcakmış herkese nasip olsun dedim.
-he tamm anne gelin bekliyorum.
Konuyu nasıl değiştirceğimi nasıl kapatacağımı şaşırıyorum. İnsan bunu söylemek için aradığında da bunu nasıl söyleyebilir. Benim 2 tane kaybımda var. Hiç olmazsa bunları düşünerek daha farklı yaklaşması gerekmezmi. Artık terslemekten kalbini kırmaktan korkuyorum. Ama ben çok kırılıyorum. Napabilirim 🙄
Kuzum bence kesin net bi dille bu konuyu konusmak istemedigini dile getir
Uslup onemli, hissettiklerini soylemek saygisizlik degil

Anne biliyorsun 2 tane kaybim var, bizde istiyoruz ama herseyin bi zamani ver
Allah isterse verir, kimsenin elinde olan bisey degil
Artik bu konuda bana bisey demeni istemiyorum, inciniyorum
Lutfen bidaha bu konuyu bana acma, imada bulunma
Gibi gibi..

Eşine de soyle hissettiklerini

Kilo bildirimi

Gecen hafta 102
Bugun 101.1
Fark 0.9

Dünden bugune eksi daha fazla belkiyordum, biraz hayal kirikligi oldu
Tek 200 gitmis

_20210129_104454.JPG

Mefkurem Mefkurem abla konu dışı ama sen büyüğümsün ve bir kayınvalide olarak senden akıl almak istiyorum. Başka danışacak kimsem yok. Biliyorsun bebek için tedavim var. Bunu kimse bilmiyor. Kayınvalidem her görüşmemizde artık öocuk muhabbeti yapması gercekten beni yıprattı ve soğuttu kendisinden. Aramıyorum artık hiç. Eşimde neden aramıyosun diyip duruyo. Ama bugün en basit örnek 1 dklık bir telefon konuşması yaa 1 dk.
-tamam x kişisininde gelini hamileymiş erkek olcakmış herkese nasip olsun dedim.
Konuyu nasıl değiştirceğimi nasıl kapatacağımı şaşırıyorum. İnsan bunu söylemek için aradığında da bunu nasıl söyleyebilir. Benim 2 tane kaybımda var. Hiç olmazsa bunları düşünerek daha farklı yaklaşması gerekmezmi. Artık terslemekten kalbini kırmaktan korkuyorum. Ama ben çok kırılıyorum. Napabilirim 🙄
Canim benimde ilk çocuğum tedaviyle oldu. Gorumcem 10 yillik maalesef hâla olmadi. Bende kvden cok duymasamda çevremden hep duydum. Her seferinde evladi ben pazardan almıyorum Allah veriyor dedi. Zuhal ablaninda dedigi gibi acikca konus belki bu şekilde daha etkili olur. Tedavi olduğunu neden söylemiyorsun. Tabiki zorunda degilsin ama bilirse belki daha hassas olur

Bir şekilde belli etmeye çalışsan canım. Gerçekten çok kırıcı ya böyle sorulması sonuçta bizler de olsun istiyoruz sürekli bahsetmek hoş değil

Yorumunu sonuna kadar ben de okudum tutamadım kendimi. Ben de tedavi görüyorum doktorum 2 ay zayıfla, kendine gel, deprasyonu falan Birak artık dedi. Psikoloji olarak 5 yıldır kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum ama artık ben de yoruldum. Kaynanamdan bisey duymuyorum asla o hep şey der caniniz sağ olsun. Ama arkadaş çevrem çok Üstüme geldi. Öyle yapanlarin hepsini sildim hayatımdan. Ama kaynana da silinmez kolay kolay. Konuşmayı denesen anne benimle bu konuda konuşma, bebek haberlerini bana söyleme, çok kırılıyorum senden bunlari duymak beni üzüyor falan mi desen :) belki anlar o zaman.

Yorumunu sonuna kadar ben de okudum tutamadım kendimi. Ben de tedavi görüyorum doktorum 2 ay zayıfla, kendine gel, deprasyonu falan Birak artık dedi. Psikoloji olarak 5 yıldır kendimi ayakta tutmaya çalışıyorum ama artık ben de yoruldum. Kaynanamdan bisey duymuyorum asla o hep şey der caniniz sağ olsun. Ama arkadaş çevrem çok Üstüme geldi. Öyle yapanlarin hepsini sildim hayatımdan. Ama kaynana da silinmez kolay kolay. Konuşmayı denesen anne benimle bu konuda konuşma, bebek haberlerini bana söyleme, çok kırılıyorum senden bunlari duymak beni üzüyor falan mi desen :) belki anlar o zaman.
Arkadaşlara ne oluyormuş yaa cidden insanlar çok garip çok düşüncesiz 😌😌

Kuzum bence kesin net bi dille bu konuyu konusmak istemedigini dile getir
Uslup onemli, hissettiklerini soylemek saygisizlik degil

Anne biliyorsun 2 tane kaybim var, bizde istiyoruz ama herseyin bi zamani ver
Allah isterse verir, kimsenin elinde olan bisey degil
Artik bu konuda bana bisey demeni istemiyorum, inciniyorum
Lutfen bidaha bu konuyu bana acma, imada bulunma
Gibi gibi..

Eşine de soyle hissettiklerini
Eşime söyledim o biliyor. Ama bişeu diyemiyor tabi. Söyledim. Şöyle söyledim kilo vermek istiyorum ondan sonra nasip olursa düşüncez dedim. Sanki öyle dememişim 2 gün sonra 'yengenle konuşuyodukta bende dedim özgeleri tatile göndericem bebek yapıp gelsinler ahhahaha' diye gülerek anlatıyor. Yani ben tedavi olduğumumu illa söylemem gerek 🙄

Canim benimde ilk çocuğum tedaviyle oldu. Gorumcem 10 yillik maalesef hâla olmadi. Bende kvden cok duymasamda çevremden hep duydum. Her seferinde evladi ben pazardan almıyorum Allah veriyor dedi. Zuhal ablaninda dedigi gibi acikca konus belki bu şekilde daha etkili olur. Tedavi olduğunu neden söylemiyorsun. Tabiki zorunda degilsin ama bilirse belki daha hassas olur
Bilmiyorumki şuanlık bilinsin istemiyorum bu seferde sürekli sonuç noldu ne aşamadasınız daha olmadımı diye sorcaklar daha çok beklentide olcaklar🙄
Bir şekilde belli etmeye çalışsan canım. Gerçekten çok kırıcı ya böyle sorulması sonuçta bizler de olsun istiyoruz sürekli bahsetmek hoş değil
Kesinlikle öyle canım. Her görüşmemde artık dillenir oldu. Aramıyorum hiç arayasım gelmiyor. Eşim annemi aradınmı diyo aramadım önemli bişeymi var diyorum yok halini hatrını sorsana diyo. Ama ne zaman arasam sonrasında 2 3 gün kendime gelemiyorum.
Çok duygularımı açık yaşayabilen bir insan değilim. Herkese belli edebilen bir insan değilim. Bir eşime anlatırım. Babam mesela 5 senedir kanser tedavisi oluyor. Ne kadar üzgün zor zamanlarımız oldu Bikere bile bi arkadaşıma gidip dert yanmış anlatmış değilim. O yüzden şimdi bunuda açık açık söyleyebilmek bana zor. Kilo vermek istiyorum önce sonra bebek düşünüyoruz dedim kaç defa. Ama hiç öyle dememişim gibi.

Bilmiyorumki şuanlık bilinsin istemiyorum bu seferde sürekli sonuç noldu ne aşamadasınız daha olmadımı diye sorcaklar daha çok beklentide olcaklar🙄

Kesinlikle öyle canım. Her görüşmemde artık dillenir oldu. Aramıyorum hiç arayasım gelmiyor. Eşim annemi aradınmı diyo aramadım önemli bişeymi var diyorum yok halini hatrını sorsana diyo. Ama ne zaman arasam sonrasında 2 3 gün kendime gelemiyorum.

Çok duygularımı açık yaşayabilen bir insan değilim. Herkese belli edebilen bir insan değilim. Bir eşime anlatırım. Babam mesela 5 senedir kanser tedavisi oluyor. Ne kadar üzgün zor zamanlarımız oldu Bikere bile bi arkadaşıma gidip dert yanmış anlatmış değilim. O yüzden şimdi bunuda açık açık söyleyebilmek bana zor. Kilo vermek istiyorum önce sonra bebek düşünüyoruz dedim kaç defa. Ama hiç öyle dememişim gibi.
Çok zor canım bu işler Allah yardımcın olsun eşine söyle o zaman istersen ya da ne biliyim bir şekilde belli et anlasın yani senin böyle üzülme daha kötü her görüşmede benim kayınvalidem sormuyor Allahtan annemle kardeşim soruyor onlarda rahatsız emtiyor süreci bildikleri için

Çok zor canım bu işler Allah yardımcın olsun eşine söyle o zaman istersen ya da ne biliyim bir şekilde belli et anlasın yani senin böyle üzülme daha kötü her görüşmede benim kayınvalidem sormuyor Allahtan annemle kardeşim soruyor onlarda rahatsız emtiyor süreci bildikleri için
Eşime söyledim canım oda o yüzden üstüme gelmiyor aramıyorum diye falab. Ama tabi annesinede yapma falann diyemiyo. Onun demesinide istemem benim yüzümden bişey zaten de 🤷🏼‍♀️

merhaba kızlarrr :KK200:

cuma 85.8
bugün 85.8

eksilerim hikaye oldu bu hafta. sabah birebir cumayla aynı oldu.

yine 2. gün oldu wc yok. halbuki sabahları 1 yk zeytinyağı da içiyorum. kafamı bir toplayayım da bir şeyler yapayım. bu böyle olmayacak.

Kalınca ılık limonlu su
Kahvaltı 12.00
Pırasalı omlet,peynir,zeytin,domates,1 dilim çavdar ekmeği,tahin pekmez
Ara öğün:14.00
Sade Türk kahvesi,gün kurusu,badem
Ara öğün:16.00
Kefir,muz
Akşam:18.30
Mercimek çorbası,tavuk ızgara,roka
Akşam çayla bi kurabiye yedim😞
Su:2 lt
Spor yürüyüş

8.30
Çeyrek limonun suyu, 1 tatli kasigi corekotuyagi, 1 sb ilik su.
9.00
4 çeri domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber
1 yumurtanın sarısı üstüne azıcık zeytinyağı, yeşil soğan, dereotu
1 kk beyaz peynir.
1 adet zeytin, 1 dilim çavdarlı ekmek
1 sb çay azıcık şekerli.
10.30 ara
Türk kahvesi, 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
13.30 Elma sirkeli su
14.00 öğle yemeği 4 5 kasik barbunya salatasi, 1 caybardagi nescafe 3*1
17.00 ara 1 mandalin 1 bardak süt
20.00 pırasa yemeği 1 dilim ekmek
20.30 2 medine hurma arasina 2 tatlı kaşığı yer fıstık ezmesi. 1 havuç
( canım cokkk tatli istiyordu kac gündür, keşke 1 tane yeseydim ama olsun tatlı istegiim gitti )

8.30
Çeyrek limonun suyu, 1 tatli kasigi corekotuyagi, 1 sb ilik su.
9.00
4 çeri domates, 1 salatalık, 1 yeşil biber
1 yumurtanın sarısı üstüne azıcık zeytinyağı, yeşil soğan, dereotu
1 kk beyaz peynir.
1 adet zeytin, 1 dilim çavdarlı ekmek
1 sb çay azıcık şekerli.
10.30 ara
Türk kahvesi, 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı
13.30 Elma sirkeli su
14.00 öğle yemeği 4 5 kasik barbunya salatasi, 1 caybardagi nescafe 3*1
17.00 ara 1 mandalin 1 bardak süt
20.00 pırasa yemeği 1 dilim ekmek
20.30 2 medine hurma arasina 2 tatlı kaşığı yer fıstık ezmesi. 1 havuç
( canım cokkk tatli istiyordu kac gündür, keşke 1 tane yeseydim ama olsun tatlı istegiim gitti )
hoşgeldin canım aramıza. afiyet olsun.

Back