Yinede kötü sayilmaz cnm en azindan erken yemişinMenüm
Sabah 12.00
3 kepçe mercimek çorbası
15 zeytin
1 ceviz
Ara kahve
Akşam18.30
Tavuk haşlama
4 kaşık bulgur pirinç karışık pilav
Salata yoğurt
Akşam ki pilavı yemeyecektim...kendine ayran yapmayı unutmuşum.sofraya oturunca da kalkamadım .1 koca bardak ayran beni şişirirdi
Su 1.5 it
Spor yok ama hiç durmadım.akşam 15 dk leslie planlıyorum.
Akşam yemeği sonrası azıcık bile hareket bana çok iyi geliyor.say ki evin etrafında turluyorsun diyorum kendime.yediklerimi yakıyor gibi hayal ediyoruminşallah yanıyordur bir kısmi
ben evde yapıyorum. sadece kuruyemişten. şekersiz oluyor iyi oluyor. hurmanın arasında efsane oluyorBak senin menunde görünce aklima geldi
Bende dün fistik ezmesi almistim
Bugün yiyecektim, unuttum
İki gün telafi edeceğim
Afiyet olsun canım.
Yarın tatlıyı telafi etmen gerekecek sanırımkrep de var ikisi aynı gün:)
Afiyet olsun çok güzel
Sıfır karbon Çok iyi oluyor.Bende yapabilirsem perşembe sıfır karbon düşünüyorum cnm
Belki kabak yogurt yaparim
Ama o da hic doyurucu olmuyor
Dışarıda olunca aslında tüm gün1 br şu içtim.wc sorun oluyorYinede kötü sayilmaz cnm en azindan erken yemişin
Aksam zaten salata yogurt varmis, ayran şart degilmis ki :)))
Suyu artirmaya calis
Takimda iyi kilo veren kizlar var en az 3-4 lt iciyolar
Hiç yapmadım.nasıl yapıyorsun.ben evde yapıyorum. sadece kuruyemişten. şekersiz oluyor iyi oluyor. hurmanın arasında efsane oluyor
OndandırDün mercimek corbasindanmidir bilmiyorum bugün düne gore 200 arti gelmisti cnm
Aksamdan sabaha tek 200 düşmüştüNormalde 800 - 1 falan olur
Senden ne haber
Benim aldigimda sekersiz cnmben evde yapıyorum. sadece kuruyemişten. şekersiz oluyor iyi oluyor. hurmanın arasında efsane oluyor
Düne göre baya iyi gitmis cnm dsha ne olsunOndandır
Ben + 400 deyimmercimek karnabahar vardı dün bugün o da etkilemiştir.
Afiyet olsun canımGunaydin kahvaltilar yapildi mi
Ben daha yapmadim sana afiyet olsun cnmGunaydin kahvaltilar yapildi mi
Aclik durumuna göre bakarsin cnmKahve saatimi yapsam biraz daha durup ogle yemegi mi yesem napsam
Bana bildirimler gelmiyor artık burdan ya o yüzden göremiyorum neden acaba kusura bakma abla daha yeni gördüm artık geciktim sanırmAksama ne yiyeceksiniz kizlar
Ben daha jarar vermedim
Abls bu aralar diyete adapte olamadim ama kilo almamaya calisiyorum sen ne durumdasin@Sweetyy83 sen niye gorunmuyon tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?