💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

saol canım. dengeli yemeye çalışıyorum. sıkmıyorum kendimi. ama dikkatli yiyorum.
çok güzel menü. afiyet olsun canım.

Kahvaltı 12:10
Peynirli yumurta
3 zeytin
1 dilim hindi füme
1 kırmızı biber
4 fındık 1 ceviz
1 tam buğday ekmeği

ara
Türk kahvesi, kuru incir

akşam
1,5 sk tavuk çorbası
3 veya 4 dilim sarma
Yoğurt

su 2 lt.

kızlar valla artık instagrama girmesemmi napsam akşamları bu insanlar hep çayın yanına tatlımı yapıyolar. Hiçmi kimsenin kilo problemi yok tramisular, ıslak kekler, spangleler neler neler storilerde uçuşuyor

afiyet olsun güzel menü
hiç sorma. hele bir de zayıf hatunlar. sinir oluyorum. insan hergün kahve veya çayın yanına tatlı mı yapar yer ya. hem de kalorili kalorili. insanın canı çekiyor. yapsan bir türlü yapmasan bir türlü.

Evet valla hiç tombikleri düşünmezler

Kizlar menume ilave aksam tarcinli sütlü kahve ictim 21.00 gibi

Bugün ciftlikten taze süt almistik, o yüzden ictim

Tunaydin. Fire yok şuan. Ama geceden beri basım cok agriyor. Nolcakki yat kalk yat kalk..

Eklentiler

• IMG_20210119_115422.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 25
merhaba kızlarrr bugün bir baş ağrısı ve ağırlıkla uyandım
Gecmis olsun cnm havalardan olabilir
Yada ilk baslarda tatlisizlik baş agrisi yapiyor
Ondanda olabilir
Tunaydin. Fire yok şuan. Ama geceden beri basım cok agriyor. Nolcakki yat kalk yat kalk..
Yat kalk olunca insan sersem oluyor

Maşallah tstlim dikkat etmemene ragmen artin yok sayilir

badem000 bugün gorunmemisin tatlim iyimisin

bengisu022 sende iyice boşladin burayi tatlim. İnşallah kötü bisey yoktur
İyiyim abla
Bugün salı benim yoğun iş günüm
Salıpazarı yaptım.öncesinde çamaşırlarla boğuşmaca .çıkmışken markete uğradım.üzerimi giyinip çıkmak mesele ya alınacak başka şeyler için birdaha çıktım.geldim. .pazar ları yerleştirdim.sonra yemek telaşı.yorulmuşum.mutfak bana bem mutfağa bakıyorum.nasıl toplucam diye.
Zeytin aldım.daha onu dileceğim.

Bir dokun bin ah işit gibi oldu ama
Olsun yorgun ve mutluyum.pazara çıkmak bana çok iyi geliyor koronodan herhalde büyük etkinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…