saol canım. dengeli yemeye çalışıyorum. sıkmıyorum kendimi. ama dikkatli yiyorum.Cok güzel cnm
çok güzel menü. afiyet olsun canım.Iyi akşamlar
18.ocak.pazartesi
10.30
Sirkeli ılık su, 1 tk ketentohumu yagi
Sade filtre kahve
14.00
3 kş yulaf
2 incir
1 bar süt
1 avuc kuruyemis
18.00
2 kepçe mercimek corbasi
1 sk mantar sote
1 kş pirasa - pirinç yok
2 kş yogurtlu k. Pancar salatasi
Su 2 lt
1.5 ödem suyu
Yatana kadar biter
Allah kabul etsin, bende bu ara düşünüyorum bikaç gün tutsammı diyeamin canım. gayet güzel bence
ben az sonra yiyeceğim. niyetliyim bugün. 7-8 dk sonra okunacak ezan.
eksik oruçlarım var canım. onları tutmaya çalışıyorum.Allah kabul etsin, bende bu ara düşünüyorum bikaç gün tutsammı diye
Ne güzel niyetlenmişsin benimde var biyerden bende başlasam iyi olcakeksik oruçlarım var canım. onları tutmaya çalışıyorum.
afiyet olsun güzel menüKahvaltı 12:10
Peynirli yumurta
3 zeytin
1 dilim hindi füme
1 kırmızı biber
4 fındık 1 ceviz
1 tam buğday ekmeği
ara
Türk kahvesi, kuru incir
akşam
1,5 sk tavuk çorbası
3 veya 4 dilim sarma
Yoğurt
su 2 lt.
kızlar valla artık instagrama girmesemmi napsam akşamları bu insanlar hep çayın yanına tatlımı yapıyolar. Hiçmi kimsenin kilo problemi yok tramisular, ıslak kekler, spangleler neler neler storilerde uçuşuyor
Evet valla hiç tombikleri düşünmezlerafiyet olsun güzel menü
hiç sorma. hele bir de zayıf hatunlar. sinir oluyorum. insan hergün kahve veya çayın yanına tatlı mı yapar yer ya. hem de kalorili kalorili. insanın canı çekiyor. yapsan bir türlü yapmasan bir türlü.
Tartidan kactikca sonu iyi olmuyor cnmBugunde olmadi... Yarin tartilip güzel bir menu çıkaracam başka yolu yok
başım ağrıdığından hiç birşey düşünemiyorum ben. ama akşam öğünüm belli. spor yapamam sanırım bugün.Bizim tembel grup daha kalkmadimi :)))
Kalan 3 günümüzü iyi degerlendirelim
Varmi planiniz
Gecmis olsun cnm havalardan olabilirmerhaba kızlarrrbugün bir baş ağrısı ve ağırlıkla uyandım
Yat kalk olunca insan sersem oluyorTunaydin. Fire yok şuan. Ama geceden beri basım cok agriyor. Nolcakki yat kalk yat kalk..
İyiyim ablabadem000 bugün gorunmemisin tatlim iyimisin
bengisu022 sende iyice boşladin burayi tatlim. İnşallah kötü bisey yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?