• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sabah
2 çatal peynir
4 zeytin
Domates
Salata
4 dilim sucuk
1 dilim ekmek

ara;
Türk kahvesi

akşam
2 servis kaşığı barbunya
2 yk yoğurtlu makarna

su 1.5 lt
🤩👍 afiyet olsun canım.
Sabah:
1 su b ılık su
Yoğurt,yulaf,ananas,ceviz
Ara öğün:
Sade gold kahve,galeta,peynir
Öğle:
Ispanaklı omlet,1 dilim ekmek
Ara öğün:
Sütlü tatlı,sütlü gold kahve
Akşam:
Bamya yemeği,1 dilim ekmek
Su:2.5lt
Tatlıyı saymazsak ;)çok güzel canım.su da süper👍

sabah 1 bardak limonlu su + 1 kupa oolong çayı

öğlen 13.15
pırasalı peynirli isotlu omlet
1 kk tulum peyniri, 5 zeytin
3 çeri domates, 2 köz biber
3 brezilya cevizi, 5 çiğ badem
3 lokma pırasalı mısır ekmeği (ev yapımı)

aralarda 1 Türk kahvesi+1 küçük kupa filtre kahve+ 1 kupa puer ve 1 kupa oolong çayı

akşam 19.40
4 adet kabak mücver
3 yk zeytinyağlı taze barbunya yemeği
2 yk ev yoğurdu
salata

az sonra 1 kupa puer çayı içerim.
yatana kadar 2 lt ye yakın su
Afiyet olsun canım:))
Çök güzel 👍
Mücver kızartma miydi?
Iyi aksamlar 🌸

17 ocak pazar

11.15
Ilik sirkeli su +1 tk corekotu yagi
Sade kahve

13.00
2 yumurta, sogan, pirasa, 1 tk hc unu, 1 ks yogurt, peynirle omlet
Peynir
Domates

16.00
2 incir, 3 kş yulaf, 1 bar süt, 1 tk kakaoyla puding
2 ceviz

19.30
2 sk firinda mantar
3 dolu ks. Yogurtlu kirmizi pancar salatasi
1 dil. Ç. Ekmegi

Su 2 lt
Afiyet olsun abla💕💕👍👍👍
Puding güzel duruyor:)

bu çaylar ne oluyor canım?
oolong ve puer çayları normal çay yaprağından saf çaylar canım. çin ve tayvanda üretiliyorlar.
oolong; çay yaprağının %20 ile %70 arasında okside edilmesinden elde ediliyor. yaprağın cinsine göre ayarlıyorlar.
puer; çay yaprağının depolarda en az 8 yıl fermente edilmesinden elde ediliyor.30 yıla kadar fermente ediyorlar. fermente bir siyah çay. yeşili de var ama ben yeşili sevmedim.
ithal çaylar yani. oolong çayını gerçi şimdi Karadeniz'de yerli üretici de üretmeye başlamış.

Afiyet olsun canım:))
Çök güzel 👍
Mücver kızartma miydi?
evet az yağda kızartmaydı canım.

Buyrun gec kahvaltıyaa 🤗

Eklentiler

• 1B599D72-5FCE-488B-9EDB-4CC3394B57FB.jpeg
    1B599D72-5FCE-488B-9EDB-4CC3394B57FB.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 31
metabolizması yavaş olan arkadaşlar metabolizmanızı hızlandırmak için yardımcı besinler tüketin. mesela beyaz çay, yeşil çay, acı biber, yine acı pul biber, baharatlar, dereotu ve protein tüketin. evet protein ağırlıklı beslenin. protein diğer besin gruplarına göre metabolizmayı hızlı çalıştırır. hazmı daha zor olduğu için vücut harekete geçer.
bunun dışında bol su içmek ve spor da metabolizmayı ciddi anlamda hızlandırıyor aklınızda olsun.

metabolizması yavaş olan arkadaşlar metabolizmanızı hızlandırmak için yardımcı besinler tüketin. mesela beyaz çay, yeşil çay, acı biber, yine acı pul biber, baharatlar, dereotu ve protein tüketin. evet protein ağırlıklı beslenin. protein diğer besin gruplarına göre metabolizmayı hızlı çalıştırır. hazmı daha zor olduğu için vücut harekete geçer.
bunun dışında bol su içmek ve spor da metabolizmayı ciddi anlamda hızlandırıyor aklınızda olsun.
bunun dışında kan gruplarına göre metabolizmayı yavaşlatan yiyecekler olabiliyor. onları da tüketmemek gerek. mesela 0 gruplarının lahana, karnıbahar, kurufasulyeyi sık sık tüketmemesi lazım.

Ben de artıyım
+1 kilo 😐
Cumaya toparlarım inşallah 🙄
Dün brokoli
Önceli gün karnabahar şişirdi beni.onlar da tartıda ödem olarak yansıyor bilginiz olsun kızlar.
Bugün de mercimek yiyeceğim.o da şişirecek😬çarşamba perşembe ful dikkat🤩planlıyorum.

Ben de artıyım
+1 kilo 😐
Dün brokoli
Önceli gün karnabahar şişirdi beni.onlar da tartıda ödem olarak yansıyor bilginiz olsun kızlar.
Bugün de mercimek yiyeceğim.o da şişirecek😬çarşamba perşembe ful dikkat🤩planlıyorum.
tabi sarmaların da payı olabilir 😶

Günaydın kızlarrr :KK200:
Cuma 87.9

Bugün sahurda 86.8
Muhtesemmmm cnm 🤩sen dikkat edince cok güzel veriyorsun
Günaydın kızlar. Bende seviyelere başladım inşaallah bitirebilirim 😉
Hayirli olsun cnm 😍
Günaydınn💕
Haftaya ne yazıkkı artı ile başladım. Cuma 89.75dim. 90.40 çıktım +600 gr. Haftasonları daha bi disipline girmem şart oldu 🙄
Cok bi arti degil cnm ama tabiki dikkat etmek lazim

Kahvaltinda kirmizi gibi olan şey neydi :)
Ben de artıyım
+1 kilo 😐
Dün brokoli
Biraz fazlaymis 😐

Back