- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Ooobir tarif alalım ozaman abla:)
İnsan nelere dayanıyor...Çok geçmiş olsun.cennette seni bekleyen bir meleğin var ...orada kavuşursunuz inşallah.
Teşekkür ederim kızlar. Herkesin bir imtihanı oluyor bu dünyada işteAh ne kadar zor tahmin bile edemem yaşayan bilir tabiki, Rabbim hepimizi bir konudan sınıyo, en zoru olsa gerek evlatla ilgili sınav, allahım gönlüne ferahlık versin bundan sonra yüzün hep gülsün inşallah, Evladının bahtı güzel olsun hayırlı bir evlat olsun inşallah
Ne guzel sıkılaşıyorsun. Spor yapmak hic icimden gelmiyor bu aralar. Cocuklarla evde olmak iyice sinirlerimi yıpratmaya başladıBugün hem öğlen hem akşam yürüyüşe çıktım çok yoruldum ama eksi görünce unuturum yorgunluğumu. Yağlarım iyi çözülmüştür bırakmadan devam edersem hedefime çabuk ulaşırım.
Akşam kaçta geliyor eşin? Canım çıkmaya çalış. Ben hiç değilse inip sokağın başına gidip geliyorum. Sitenin bahçesinde tur atyrmNe guzel sıkılaşıyorsun. Spor yapmak hic icimden gelmiyor bu aralar. Cocuklarla evde olmak iyice sinirlerimi yıpratmaya başladı
Eve eliptik aldik ona bile binemiyorum ki. Eşim suan 18.30 19.00 arasi geliyoAkşam kaçta geliyor eşin? Canım çıkmaya çalış. Ben hiç değilse inip sokağın başına gidip geliyorum. Sitenin bahçesinde tur atyrm
O turşu gibi degisik bisey kayinvalidem yapmisti. Patlican koz biber domates sarimsak falan var bende cozemedim nedir ama tadi guzel. Tursu niyetine yedjm. Sulu diye kuru fasulye yemedimAmine Busra yemeğin suyu mu o?? Yoksa pilav mı yağlı
Birde o tabak tam 1.5 saat oylece bekledi iyice salmıştır suyunuAmine Busra yemeğin suyu mu o?? Yoksa pilav mı yağlı
Sen de o saatte çık canım. Ben komşumla çıkıyorum. benim de 7 de dersm bitti. 8 de çıktım yarım saat sitenin etrafında bahçesinde tur attm biraz da sohbet ettim sttes atmış oldum.Eve eliptik aldik ona bile binemiyorum ki. Eşim suan 18.30 19.00 arasi geliyo
İyi bari yağ değilmiş. Afiyet olsun canımBirde o tabak tam 1.5 saat oylece bekledi iyice salmıştır suyunu
Ne oyle komsum var ne arkadasim. Esim disari cikacagina eliptige bin der ama bu aralar cocuklar asla durmuyoSen de o saatte çık canım. Ben komşumla çıkıyorum. benim de 7 de dersm bitti. 8 de çıktım yarım saat sitenin etrafında bahçesinde tur attm biraz da sohbet ettim sttes atmış oldum.
Yag var miydi bilmiyorum da yemedim zaten suyunu susuz yemeye çalıştımİyi bari yağ değilmiş. Afiyet olsun canım
Niye komşun yok mu?valla çok şükür gidip geleceğim çok komşum vsr sitede ans pandemiden dolayı çok bir araya gelmiyoruz. Çoğunlukla maskeyle çocukları parka indryrz. Ya da yürüyüşe çıkıyorz. Ben sana diyorum yarım saat de olsa bırak çocukları biraz özlersin bari çık yürüNe oyle komsum var ne arkadasim. Esim disari cikacagina eliptige bin der ama bu aralar cocuklar asla durmuyo
Yarin sifir karbonhidrat yapmaya calis cnmKızlar bu akşam biraz kaçırdımşimdi yeşil çay içicem yüreğimi ferahlatmaya yarın napmam gerekiyo orucmu tutsaamm dengelensin napayımm
Benim arkadaşım yok. Kimseyle samimiyetim kalmadıNiye komşun yok mu?valla çok şükür gidip geleceğim çok komşum vsr sitede ans pandemiden dolayı çok bir araya gelmiyoruz. Çoğunlukla maskeyle çocukları parka indryrz. Ya da yürüyüşe çıkıyorz. Ben sana diyorum yarım saat de olsa bırak çocukları biraz özlersin bari çık yürüsana abla tavsiyesi
Abla sende biliyorsun ki buskuvi olmamiş6.01.carsamba
14.00
2 yumurta, az süt, 1 tk siyez unuyla krep
Peynir
Yarim avakado
Yesillik
18.30
1 tb firinda pirasa
Yogurtlu kirmizi pancar salatasi
20 00
6 tane cukulata parcali biskuvi
Su 2 lt yi gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?