- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
Sağol canm. Apartmn dubleksi 7.kat. terası da varPoni Bon
Hayırlı olsun canım .
Nasıl dubleks bahçe içi mi apartman içi mi?küçük de olsa bir terası varsa yorgunluğa değer bence. :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canm. Apartmn dubleksi 7.kat. terası da varPoni Bon
Hayırlı olsun canım .
Nasıl dubleks bahçe içi mi apartman içi mi?küçük de olsa bir terası varsa yorgunluğa değer bence. :))
Kac odali? Bazi dublekslerde kucuk olabiliyor. Kuzenim memleketten aldi 2+1 yapiyomuş mesela. Benim şuan oturdugum ev 3+1 130 m2 temizle temizle bitmiyoEv işi de hiç sevmem
Hmmmmm o zaamaan sana az once yaptigim tarifi veriyim hemenŞeker yoksunluğu çekiyorum gene
Tarifi yarim olarak uyguladim. 2 cup cikiyormus bu tarifle ben tek cikardimŞeker yoksunluğu çekiyorum gene
Çok güzelHmmmmm o zaamaan sana az once yaptigim tarifi veriyim hemen
Ben yaptım şuan da dolapta bekliyor
Ben takipteyim canım dersteyim şuanYine mahallenin delisi gibi tek başıma konuşuyorum. Neden gelmiyorsunuz gündüz
Ben sabah 9 a dogru uyudum 11.30 da kalktimYine mahallenin delisi gibi tek başıma konuşuyorum. Neden gelmiyorsunuz gündüz
Geldim kizzzKüstüm hih
Bu soru sacma olmusBüşra şu anda tr de saat kac
Eğer içine gercekten sindiyse, begendiysen insallah hayirlisi olsun cnmHepimiz bisikletlenelim
Evi de anlaştıkta arabanın satılması lazım. Dubleks beğendk halt mı yedik bilmiyorum
Devam edemedimki uykusuzluk çok ödem yaparBen sabah 9 a dogru uyudum 11.30 da kalktim
Eşim evde kahvalti yapti, ben acikmamistim
Birazdaha dayanip, aksami erken kapatayim diyorum
Ne yiyecegimede karar vermedim daha
Belki yumurta salatasi falan olabilir
Dün eksiydim bugun sabit ciktim
Hic uyumadigimdanda olabilir tabi
Bide gece cok ictim
Sen detoksu biraktinmi cnm
Ben gorene kadar gecmis zatenBu soru sacma olmus
3+1 175 mtkare. Bir odayı salona bir odayı da mutfağa eklemişler. Temizlk konusu sıkıntı başıma iş aldımKac odali? Bazi dublekslerde kucuk olabiliyor. Kuzenim memleketten aldi 2+1 yapiyomuş mesela. Benim şuan oturdugum ev 3+1 130 m2 temizle temizle bitmiyo
Afiyet olsun cnm.Tarifi yarim olarak uyguladim. 2 cup cikiyormus bu tarifle ben tek cikardim