• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cuma yaptik zaten cnm
Pazartesiyi bende sevemedim :)

Hem bana gel diyorsun hem kendin kayboluyon 😐yine 80 ne cikacan ☹️

1 bar süte 1-2ks.chia 2 dogranmis incir az kakao koyum kaynattim cnm
Aslinda aksamdan sabaha buzdolabinda bekletmek gerekiyor, o zaman jelimsi oluyor. Benimki tam koyulasmamisti

Cok guzel olur cnm
Eksili bamyayi severim
Zaten bahara az kaldi :)) buzlugunda varsa sebzelerin bitir onlari

Yemek kasigi, yemek yedigimiz kasikmi
Servis kasigimi cnm 😅
Çıktım bile :KK45:

Akşamları aşırı çikolata isteği şeker hastalığı belirtisi olabilirmiş kızlar bende zaten pcos var. Şeker hastası adayıyım gözüm korktu biraz. Bugün başladım. Kendime 2 ay hedefi koydum 74 olursam 1 martta bisiklet istiyorum. Eşim istemiyordu burda biraz garipsiyolar normalde bayanların binmesini. Bisiklet yolu var burda sadece orda kullanıcm diyince ikna oldu.

Günaydın herkeslere bugün ceza günüm öğünlerimi hep geciştirici şekilde sebze ağırlıklı yapcam birde. Ama sabah yine tartılmak istedim son gün yarını çok etkilermi diye, 91.6 çıktım. 1200 gr gitmiş şuanlık.
Akşamları aşırı çikolata isteği şeker hastalığı belirtisi olabilirmiş kızlar bende zaten pcos var. Şeker hastası adayıyım gözüm korktu biraz. Bugün başladım. Kendime 2 ay hedefi koydum 74 olursam 1 martta bisiklet istiyorum. Eşim istemiyordu burda biraz garipsiyolar normalde bayanların binmesini. Bisiklet yolu var burda sadece orda kullanıcm diyince ikna oldu.
Bisiklet çok güzel bir düşünce olmuş bence yapmalısın 😊 benim niye aklıma gelmedi dedim okurken evim sahilede yakın çok her sabah çok güzel olur. :halay:

Geldim canım. Dün 1.5 saat yürüyüş yaptm. Beni strese sokan ev alma işi de halloldu kafam rahat
Hayirdir cnm, aldinizmi
Makul bi hedef :)

Sen baslarsan belki baskalarida cesarete gelir bisiklet icin 😁

Günaydın herkeslere bugün ceza günüm öğünlerimi hep geciştirici şekilde sebze ağırlıklı yapcam birde. Ama sabah yine tartılmak istedim son gün yarını çok etkilermi diye, 91.6 çıktım. 1200 gr gitmiş şuanlık.

Bisiklet çok güzel bir düşünce olmuş bence yapmalısın 😊 benim niye aklıma gelmedi dedim okurken evim sahilede yakın çok her sabah çok güzel olur. :halay:
Süper eksin varmis cnm 😍bugünde dikkat edersen yarina baya eksi olur

Hosgeldin ❤️ pco varken insulin direnci olmama ihtimali yok gibi bisey maalesef

Hoşgeldin canım:KK74:
Ev işi derken?ev mi alıyorsunuz?
Canm bizim önceden bi ev alma işi vardı kendi evimizi sattık o işte olmayınca kaldık öyle. Üzülmüştümte ama iyi ki olmamış orası, burasının içi yapılı fiyatı daha mantıklı. İşte dubleks olması yorucu mu olur bilemedim

Canm bizim önceden bi ev alma işi vardı kendi evimizi sattık o işte olmayınca kaldık öyle. Üzülmüştümte ama iyi ki olmamış orası, burasının içi yapılı fiyatı daha mantıklı. İşte dubleks olması yorucu mu olur bilemedim
Hayirlisi olsun. Dubleks iyi ama yorucu olabilir buda kilo vermene iyi gelir 😂

Back