Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol mervecimGecmıs olsun babana sevılaycım
Cok az degilmikızlar benim öğlen yemeğim akşamdan kalan yoğurtlu biber 1 yemek kaşığı ve yarım dilim ekmek.
Öğlenden sonra biraz dışarı cıkıcam yollarımı uzatırım yürüyüş olsun
Dışarıdan gelince kahve yaparım yanına bişey olur diye düşündümCok az degilmi
Cuma yaptik zaten cnmTatliya bende dayanamiyorum abla :)
Bugun bir kasik nutella yedim kilo aldirmasa yarisini yerim dayanamiyom tatli istegi geldiginde ilik su iciyorum
Tarti cuma gunu olursa iyi olur aliskanlik :)
Hem bana gel diyorsun hem kendin kayboluyon yine 80 ne cikacanSaldım çayıra mevlam kayıra
1 bar süte 1-2ks.chia 2 dogranmis incir az kakao koyum kaynattim cnmOoobir tarif alalım ozaman abla:)
Cok guzel olur cnmAkşama bamya yapsam diyorum buzluktan. Bu ay biraz buzluktakileri kullanip alisveris yapmamam lazim
Yemek kasigi, yemek yedigimiz kasikmikızlar benim öğlen yemeğim akşamdan kalan yoğurtlu biber 1 yemek kaşığı ve yarım dilim ekmek.
Öğlenden sonra biraz dışarı cıkıcam yollarımı uzatırım yürüyüş olsun
Servis kaşığı tabağa yemek koyduğumuz kaşık, ona yemek kaşığı denilmiyormuCuma yaptik zaten cnm
Pazartesiyi bende sevemedim :)
Hem bana gel diyorsun hem kendin kayboluyon yine 80 ne cikacan
1 bar süte 1-2ks.chia 2 dogranmis incir az kakao koyum kaynattim cnm
Aslinda aksamdan sabaha buzdolabinda bekletmek gerekiyor, o zaman jelimsi oluyor. Benimki tam koyulasmamisti
Cok guzel olur cnm
Eksili bamyayi severim
Zaten bahara az kaldi :)) buzlugunda varsa sebzelerin bitir onlari
Yemek kasigi, yemek yedigimiz kasikmi
Servis kasigimi cnm
Ben uslu duruyorum :))Hep bir sessizlik hep bir sessizlik nerdesiniz hatun kişiler hayra alametmi bu sessizlikler
Yok cnm yemek yedigimize yemek kaşığı deniyor,Servis kaşığı tabağa yemek koyduğumuz kaşık, ona yemek kaşığı denilmiyormu
He tamam cahillik işte abla napcaksınYok cnm yemek yedigimize yemek kaşığı deniyor,
digeri servis kaşığı oluyor :)
Çok mu kaçtı? Yarın dikkat etmeye devam akşam hafif ye bol su içKızlar bu akşam biraz kaçırdımşimdi yeşil çay içicem yüreğimi ferahlatmaya yarın napmam gerekiyo orucmu tutsaamm dengelensin napayımm