• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kahvaltidan sonra cok toktum ama 2 saat sonra aciktim 😅
Chiali incirli puding yaptim
Alisveriste cnm acayip tatli istedi
Gelince pudingi yedim
Fazla bekletmeyince tam kivam almamisti ama yinede tatmin etti beni :))
Ooobir tarif alalım ozaman abla:)
Sabah 10.00
2 tavada yumurta yarim dilim ekmek(kizla ortak yedik, cok az yedim ben)
Nescafe

Saat 13.00
Biraz kaşar
2 dilim salam
Yumurta
1 dilim tbe
Cay
5 zeytin

16.00
3 kare cikolata
Turk kahvesi

19.30
Sebze corbasi
3 kofte
4 parça patates(firinda pisti)
5 cigkofte marulla

Cig kofte 5 yazdim çünkü konusurken kac tane yedim farkedemedim. Daha az da olabilir max 5tir.

22.30 maden suyu
👍👍👍
Sen de sağlıkla kavuşursun inş. Benim yaşadığımı Allah düşmanıma vermesin. Çocuk çok istyrm ama korkuyorum da. İki yıl bekledim aşılama bile yaptık olmayınca aman olmuyor deyip bıraktım bebek hayalini. Mucize gibi o ay kendiliğinden hamile kaldım. Ama sorunsuz geçen 9 ay sonunda sezaryana girdim çıktım bebek yok. Çok zor hala nasıl dayanıyrm diyorum. Sonrasında 6 ay düşünmedik. 2 ayda olmayınca 3. Ay klomen tedavi oldum ve hamile kaldım çom şükür. Ama 9 ay çok stresli geçti normal olarak. Çom şükür sağlıkla doğdu çocuğum. Şimfi. 3.5 yaşında. Geçen sene ocakta yine hamileydim ama dış gebelik yaşadım. Çok şükür yaramı saran kardeşi var. Nasipte ne varsa onu görüyormuş insan bunu anladım.
İnsan nelere dayanıyor...Çok geçmiş olsun.cennette seni bekleyen bir meleğin var ...orada kavuşursunuz inşallah.

Ben hep dua etmistim saglikla dogacak evlatlar olsun diye. İki hamileligimde cok zor geçti Allah dayanma gücü ve kolaylığı versin. Belkide sende sinavini kayiplarinla verdin cok güzel hamilelikle kavusursun evladina
Amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, allah evlatlarına uzun güzel ömürler versin ve hayırlı eylesin inşallah😊

Sen de sağlıkla kavuşursun inş. Benim yaşadığımı Allah düşmanıma vermesin. Çocuk çok istyrm ama korkuyorum da. İki yıl bekledim aşılama bile yaptık olmayınca aman olmuyor deyip bıraktım bebek hayalini. Mucize gibi o ay kendiliğinden hamile kaldım. Ama sorunsuz geçen 9 ay sonunda sezaryana girdim çıktım bebek yok. Çok zor hala nasıl dayanıyrm diyorum. Sonrasında 6 ay düşünmedik. 2 ayda olmayınca 3. Ay klomen tedavi oldum ve hamile kaldım çom şükür. Ama 9 ay çok stresli geçti normal olarak. Çom şükür sağlıkla doğdu çocuğum. Şimfi. 3.5 yaşında. Geçen sene ocakta yine hamileydim ama dış gebelik yaşadım. Çok şükür yaramı saran kardeşi var. Nasipte ne varsa onu görüyormuş insan bunu anladım.
Ah ne kadar zor tahmin bile edemem yaşayan bilir tabiki, Rabbim hepimizi bir konudan sınıyo, en zoru olsa gerek evlatla ilgili sınav, allahım gönlüne ferahlık versin bundan sonra yüzün hep gülsün inşallah, Evladının bahtı güzel olsun hayırlı bir evlat olsun inşallah 🤲🏼

Nerdesiniz ahali

Kahvaltilar yapildi mi

Eklentiler

• IMG_20210106_110446_955.jpg
    IMG_20210106_110446_955.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 15
Nerdesiniz ahali

Kahvaltilar yapildi mi
🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
Evet canım:))
Bugün.. biraz diyetlik bir kahvaltı olmadı benim.
Gece masal izletirken pizza reklamı geldi.kuzucuk pizza istedi.evde bazlama vardı.1bazlamadanpizza yaptım.1 bazlamayı ailecek yedik.1 çeyrekten az bazlama yemişimdir.karbon almam artık bugün.1 saat de yürüyüş planlıyorum.akşama da salata biraz tavuk göğsü.bu günü böylece telafi ederim inşallah :))
Afiyet olsunn, muzlu yulaf lapası ve çay ile birlikte kahvaltımı yapmış bulunmaktayım:kk77:
Afiyet olsun canım :))
Çok güzel.

🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
Evet canım:))
Bugün.. biraz diyetlik bir kahvaltı olmadı benim.
Gece masal izletirken pizza reklamı geldi.kuzucuk pizza istedi.evde bazlama vardı.1bazlamadanpizza yaptım.1 bazlamayı ailecek yedik.1 çeyrekten az bazlama yemişimdir.karbon almam artık bugün.1 saat de yürüyüş planlıyorum.akşama da salata biraz tavuk göğsü.bu günü böylece telafi ederim inşallah :))

Afiyet olsun canım :))
Çok güzel.
Teşekkür ederimm 🤗 sanada afiyet olsun gün içerisinde telafisini yaparsın😊

Back