Bende tost yedim, ama seninki kadar degildiGunaydin biraz buyukce bir tost yedim. Bugun baska ekmek turevi yemem.
Yuvarlak kizin tabiki
Çıktım bileCuma yaptik zaten cnm
Pazartesiyi bende sevemedim :)
Hem bana gel diyorsun hem kendin kayboluyonyine 80 ne cikacan
1 bar süte 1-2ks.chia 2 dogranmis incir az kakao koyum kaynattim cnm
Aslinda aksamdan sabaha buzdolabinda bekletmek gerekiyor, o zaman jelimsi oluyor. Benimki tam koyulasmamisti
Cok guzel olur cnm
Eksili bamyayi severim
Zaten bahara az kaldi :)) buzlugunda varsa sebzelerin bitir onlari
Yemek kasigi, yemek yedigimiz kasikmi
Servis kasigimi cnm
Geldim canım. Dün 1.5 saat yürüyüş yaptm. Beni strese sokan ev alma işi de halloldu kafam rahatPoni Bon
sen ne yedin canım???
Yanlış şeyler yiyor olabiliriz.bazen insaniz oluyor.ama temelli koyverirsek biz kaybederiz.hadi sen de ucundan kıyından başla bugün.❤
Bisiklet çok güzel bir düşünce olmuş bence yapmalısınAkşamları aşırı çikolata isteği şeker hastalığı belirtisi olabilirmiş kızlar bende zaten pcos var. Şeker hastası adayıyım gözüm korktu biraz. Bugün başladım. Kendime 2 ay hedefi koydum 74 olursam 1 martta bisiklet istiyorum. Eşim istemiyordu burda biraz garipsiyolar normalde bayanların binmesini. Bisiklet yolu var burda sadece orda kullanıcm diyince ikna oldu.
Hayirdir cnm, aldinizmiGeldim canım. Dün 1.5 saat yürüyüş yaptm. Beni strese sokan ev alma işi de halloldu kafam rahat
Makul bi hedef :)Akşamları aşırı çikolata isteği şeker hastalığı belirtisi olabilirmiş kızlar bende zaten pcos var. Şeker hastası adayıyım gözüm korktu biraz. Bugün başladım. Kendime 2 ay hedefi koydum 74 olursam 1 martta bisiklet istiyorum. Eşim istemiyordu burda biraz garipsiyolar normalde bayanların binmesini. Bisiklet yolu var burda sadece orda kullanıcm diyince ikna oldu.
Süper eksin varmis cnmGünaydın herkeslere bugün ceza günüm öğünlerimi hep geciştirici şekilde sebze ağırlıklı yapcam birde. Ama sabah yine tartılmak istedim son gün yarını çok etkilermi diye, 91.6 çıktım. 1200 gr gitmiş şuanlık.
Bisiklet çok güzel bir düşünce olmuş bence yapmalısınbenim niye aklıma gelmedi dedim okurken evim sahilede yakın çok her sabah çok güzel olur.
İnşallah ablaSüper eksin varmis cnmbugünde dikkat edersen yarina baya eksi olur
HosgeldinAkşamları aşırı çikolata isteği şeker hastalığı belirtisi olabilirmiş kızlar bende zaten pcos var. Şeker hastası adayıyım gözüm korktu biraz. Bugün başladım. Kendime 2 ay hedefi koydum 74 olursam 1 martta bisiklet istiyorum. Eşim istemiyordu burda biraz garipsiyolar normalde bayanların binmesini. Bisiklet yolu var burda sadece orda kullanıcm diyince ikna oldu.
Hoşgeldin canımGeldim canım. Dün 1.5 saat yürüyüş yaptm. Beni strese sokan ev alma işi de halloldu kafam rahat
Hepimiz bisikletlenelimHayirdir cnm, aldinizmi
Makul bi hedef :)
Sen baslarsan belki baskalarida cesarete gelir bisiklet icin
Aynen canım. Pkonun tüm etkilerini yaşıyorum ama onu yeneceğimu pkosu kilo verince geçmiş bi arkadaşım varHosgeldinpco varken insulin direnci olmama ihtimali yok gibi bisey maalesef
Canm bizim önceden bi ev alma işi vardı kendi evimizi sattık o işte olmayınca kaldık öyle. Üzülmüştümte ama iyi ki olmamış orası, burasının içi yapılı fiyatı daha mantıklı. İşte dubleks olması yorucu mu olur bilemedimHoşgeldin canım
Ev işi derken?ev mi alıyorsunuz?
Hayirlisi olsun. Dubleks iyi ama yorucu olabilir buda kilo vermene iyi gelirCanm bizim önceden bi ev alma işi vardı kendi evimizi sattık o işte olmayınca kaldık öyle. Üzülmüştümte ama iyi ki olmamış orası, burasının içi yapılı fiyatı daha mantıklı. İşte dubleks olması yorucu mu olur bilemedim
Ev işi de hiç sevmemHayirlisi olsun. Dubleks iyi ama yorucu olabilir buda kilo vermene iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?