Çok teşekkür ederim canım herkese sağlık ve huzur dilerim.Teşekkür ederim saraycamsevdiklerinle beraber dilegince bir yil olur inşallah
çok şükür iyiyim canım. sen nasılsın?
yeni yılın pozitif enerjisiyle bugün sıfırlıyoruz herşeyiKötü
Cnm hic normal yemek istemiyor
Can sikintisindan hep ıvır zıvır yedim
Biraz vermistim, geri aldim hepsini
olsun şimdi devam et. kahvaltıyı saymayızBunu kahvaltıdan önce görseydim keşke
evetttt işte buuuBasladigim yere geri dondugume göre tekrar start yapabilirim :))
Hamdolsun canım iyiyim, kilo vermeye çalışıyorum her zamanki gibiçok şükür iyiyim canım. sen nasılsın?
yeni yılın pozitif enerjisiyle bugün sıfırlıyoruz herşeyi
olsun şimdi devam et. kahvaltıyı saymayız
evetttt işte buuu
Sagolasin cnmHosgeldin abla yeni adın hayırlı olsun :)
Sagolasin cnm hepimiz icin insallahÇok teşekkür ederim canım herkese sağlık ve huzur dilerim.
YokluğundaAmine Busra ve badem000 i günlüğümde misafir ettim artık geldin ve burada çok güzel kilo vereceksiniz inanıyorum
Masallah enerjin hep boyle devam etsin insallah cnm2021'in ilk gününden kocaman bir merhaba kızlarrrhepimiz için, bütün için musmutlu, sağlıklı, huzurlu, dengede, neşeli, tatlı telaşlı bir yıl diliyorum
Haydi bakalım bugün başlıyoruz, ertelemeyeceğiz artık!
Ben bugünden itibaren başladım. hepinizi bekliyorum. Akşama menü yazalım. Var mısınız? Erteledikçe erteliyoruz arkadaşlar.
Bugün 1 ocak 2021. Yeni yılın ilk günü. hep beraber tertemiz bir sayfa açalım
Abla birakma artik bak bir yil daha devirdik. Bizi yemeye iten sebepler ya da kisilere birsey oldu mu? Biz yedikce birseyler değişti mi? Hayir değişmedi. Her zaman olan bize oldu. Biz kilolu damgasi yedik. Psikolojimizde daha da bozuldu bununla birlikteCok sevdigim yumurtayi bile ne zamandir yemiyorum
Sebze salata vs. Zaten yoktu
Sadece karbon, geç saaatler vs.
Ve sonuç
En son 97 civari birakmistim
Bugünkü baslangicim 105
Burda devam etmek isteyen bildirimlerini yaparsa iyi olur :)
Ben son haftayi iyi geçirmedim maalesef. Gecen cuma 100.6 idim ama yilbasi hedefime ulasamadim maalesef. Yine de iyi kg verdim deyip kendimi teselli ediyorum :)Sagolasin cnm
Sen nasilsin, neler yaptin
Heralde kilolarimiz yer değiştirdi :)
Şimdi ben seni yakalamaya calisacam
Sagolasin cnm hepimiz icin insallah
Cok güzel yapmışın, benim kendime hayrim olmadigi icin kimseyle ilgilenecek durumda degildim malesef
Arkadaslarda istedikleri yerde yazabilirler
Sonucta amacimiz ayni
Masallah enerjin hep boyle devam etsin insallah cnm
Buda sensin dimi hepfitim :)Baharcim bu da sensin galiba
Hayırlı olsun nickin
olsun napalım. dünü unutup bugüne bakacağız. bugün yeni bir başlangıç yaptık. motiveni arttırmak için youtube komik videolar izle. ben öyle yapıyorum ya da hoşuma giden başka videolar. sonra da diyet hesaplarına bakıyorum.Cok sevdigim yumurtayi bile ne zamandir yemiyorum
Sebze salata vs. Zaten yoktu
Sadece karbon, geç saaatler vs.
Ve sonuç
En son 97 civari birakmistim
Bugünkü baslangicim 105
Burda devam etmek isteyen bildirimlerini yaparsa iyi olur :)
Hosgeldin fulyacım seni burda gormek ne guzel
Hosgeldinbende katılabilirmiyim aranıza
Amin ablam Amin gecmıse sunger cekmek oluruna bırakmak en ıyısıYeni nickim bana huzur şans mutluluk başarı getirsin insallah
Super ıste buBasladigim yere geri dondugume göre tekrar start yapabilirim :))
Bu haftayi eksi ile gecirebilen herkesi cani gonulden kutluyorumBugun kılo bildirimini yapayım bende o zaman hala seviyelere devam ediyorumbozmadım
Gecen hafta 72.6
Bu hafta 72.3
Fark : 300 gram
saol mervecim seni de öyleHosgeldin fulyacım seni burda gormek ne guzel
En kötüsü insanin kendinden vazgecmesi oluyor cnmAbla birakma artik bak bir yil daha devirdik. Bizi yemeye iten sebepler ya da kisilere birsey oldu mu? Biz yedikce birseyler değişti mi? Hayir değişmedi. Her zaman olan bize oldu. Biz kilolu damgasi yedik. Psikolojimizde daha da bozuldu bununla birlikte
OlsunnnBen son haftayi iyi geçirmedim maalesef. Gecen cuma 100.6 idim ama yilbasi hedefime ulasamadim maalesef. Yine de iyi kg verdim deyip kendimi teselli ediyorum :)
Bu sabah 102 geldim yakiniz yine yani
Selamlar herkes Nick degıstırmısbende mı degıstırsem ne Hosgledıniz kızlar ıyıkı geldiniz sizsiz buraların tadı tuzu yoktu
Masallah mervecim azimli sıçanBugun kılo bildirimini yapayım bende o zaman hala seviyelere devam ediyorumbozmadım
Gecen hafta 72.6
Bu hafta 72.3
Fark : 300 gram
Bi yerden baslamak gerekiyor cnmolsun napalım. dünü unutup bugüne bakacağız. bugün yeni bir başlangıç yaptık. motiveni arttırmak için youtube komik videolar izle. ben öyle yapıyorum ya da hoşuma giden başka videolar. sonra da diyet hesaplarına bakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?