• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar bir türlü fırsat bulup gelemedim , biz iyilestik annemler covid oldu annemin ciğere indi ama hemen eve oksijen ölçümü için cihaz aldı babam sürekli takip edip tanıdık doktor vasıtası ile extra antibiyotik ve vitaminlerler takviye ettiler çok şükür onlar toparladı derken ablamlar oldu (ki başka şehirde kimse kimse ile görüşmüyor ama bulaş durumu çok artmış ) anlamında ciğere indi 10 gün emzirme dediler perişan oldu kuzucugu tabi, ablam iyilesti yegenimde çıktı onunda bugün güzel haberini aldık çok şükür 🙏 velhasıl covid serüveni bitti inşallah . Kiloma gelirsek 83.2 dikkat ederdim hala koku alamıyorum hemde . Sizler nasılsıniz ?

Kızlar bir türlü fırsat bulup gelemedim , biz iyilestik annemler covid oldu annemin ciğere indi ama hemen eve oksijen ölçümü için cihaz aldı babam sürekli takip edip tanıdık doktor vasıtası ile extra antibiyotik ve vitaminlerler takviye ettiler çok şükür onlar toparladı derken ablamlar oldu (ki başka şehirde kimse kimse ile görüşmüyor ama bulaş durumu çok artmış ) anlamında ciğere indi 10 gün emzirme dediler perişan oldu kuzucugu tabi, ablam iyilesti yegenimde çıktı onunda bugün güzel haberini aldık çok şükür 🙏 velhasıl covid serüveni bitti inşallah . Kiloma gelirsek 83.2 dikkat ederdim hala koku alamıyorum hemde . Sizler nasılsıniz ?
çok geçmiş olsun

Hosgeldin gecmis olsun. İsmin degisince taniyamadim

iyi akşamlar herkese :KK3: forumda çok dolaşmaya vaktim olmuyor. o nedenle buradan haberim yoktu. ben de Mefkurem Mefkurem nerelere kayboldu diyordum :-) burada da ne güzel sohbet ediyormuşsunuz. ama bir süredir yazan olmamış.
sen nasılsın canım neler yapıyorsun? Mefkurem Mefkurem
Bazi nedenlerden bi süredir iyi degilim cnm
Evdeyim, depresyondayim :)

Sen nasilsin

Bazi nedenlerden bi süredir iyi degilim cnm
Evdeyim, depresyondayim :)

Sen nasilsin
Allah sıkıntını feraha çıkarır inşallah zühalcim. pandemi de tuz biber oldu tabi.
ben de idare ediyorum çok şükür. ilkbaharda 10 kiloya yakın vermiştim. sonraki süreçte yavaştan geri aldım. şimdi yeniden başlayacağım.
2021 e girerken çok dua edelim. güzel düşünelim güzel olsun herşey. olumlu düşün olumlu olayları çek kendine.

Back