- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
Ayy cok geçmiş olsun canım yaaevet canım ailecek bebiş dahil korona olduk da atlattık çok şükür
bitti gitti canım çok Şükür 8.gun bıçak gibi kesildi kalmadı hicbirsey çok garip
Nasılsınız peki
Iyi misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy cok geçmiş olsun canım yaaevet canım ailecek bebiş dahil korona olduk da atlattık çok şükür
bitti gitti canım çok Şükür 8.gun bıçak gibi kesildi kalmadı hicbirsey çok garip
Sagol canım iyi gidiyor sımdılıkHayirli olsun canim. İnsallah guzel sonuc al
çok geçmiş olsunKızlar bir türlü fırsat bulup gelemedim , biz iyilestik annemler covid oldu annemin ciğere indi ama hemen eve oksijen ölçümü için cihaz aldı babam sürekli takip edip tanıdık doktor vasıtası ile extra antibiyotik ve vitaminlerler takviye ettiler çok şükür onlar toparladı derken ablamlar oldu (ki başka şehirde kimse kimse ile görüşmüyor ama bulaş durumu çok artmış ) anlamında ciğere indi 10 gün emzirme dediler perişan oldu kuzucugu tabi, ablam iyilesti yegenimde çıktı onunda bugün güzel haberini aldık çok şükür velhasıl covid serüveni bitti inşallah . Kiloma gelirsek 83.2 dikkat ederdim hala koku alamıyorum hemde . Sizler nasılsıniz ?
Sağol canımçok geçmiş olsun
Hosgeldin gecmis olsun. İsmin degisince taniyamadimKızlar bir türlü fırsat bulup gelemedim , biz iyilestik annemler covid oldu annemin ciğere indi ama hemen eve oksijen ölçümü için cihaz aldı babam sürekli takip edip tanıdık doktor vasıtası ile extra antibiyotik ve vitaminlerler takviye ettiler çok şükür onlar toparladı derken ablamlar oldu (ki başka şehirde kimse kimse ile görüşmüyor ama bulaş durumu çok artmış ) anlamında ciğere indi 10 gün emzirme dediler perişan oldu kuzucugu tabi, ablam iyilesti yegenimde çıktı onunda bugün güzel haberini aldık çok şükür velhasıl covid serüveni bitti inşallah . Kiloma gelirsek 83.2 dikkat ederdim hala koku alamıyorum hemde . Sizler nasılsıniz ?
Hoşbulduk canım evet nick değiştirdim mutfak kokan nicke veda ettim ywni yıl öncesindeHosgeldin gecmis olsun. İsmin degisince taniyamadim
Şimdi nasil oldunuz tamamen atlattinizmiHoşbulduk canım evet nick değiştirdim mutfak kokan nicke veda ettim ywni yıl öncesinde
Bazi nedenlerden bi süredir iyi degilim cnm
Nickinin anlami ne kiHoşbulduk canım evet nick değiştirdim mutfak kokan nicke veda ettim ywni yıl öncesinde
Allah sıkıntını feraha çıkarır inşallah zühalcim. pandemi de tuz biber oldu tabi.Bazi nedenlerden bi süredir iyi degilim cnm
Evdeyim, depresyondayim :)
Sen nasilsin
biz mefkurem ismine çok alıştık. klasik oldun artık kk da değiştirme benceNickinin anlami ne ki
Bende degistirip yeni bi sayfa acmak istiyorum artik
Şöyle pozitif biseyler bulsam iyi olur :)
Abla gerçek ismimi biliyorsun :) nickin anlamı gerçek ismimin anlamıNickinin anlami ne ki
Bende degistirip yeni bi sayfa acmak istiyorum artik
Şöyle pozitif biseyler bulsam iyi olur :)