- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Atlattık canım çok şükür sadece tat ve koku alamamak devam ediyor bende eşimde çocuklarda ailede hicbirsey yokŞimdi nasil oldunuz tamamen atlattinizmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atlattık canım çok şükür sadece tat ve koku alamamak devam ediyor bende eşimde çocuklarda ailede hicbirsey yokŞimdi nasil oldunuz tamamen atlattinizmi
Amin cnm hepimiz icin insallahAllah sıkıntını feraha çıkarır inşallah zühalcim. pandemi de tuz biber oldu tabi.
ben de idare ediyorum çok şükür. ilkbaharda 10 kiloya yakın vermiştim. sonraki süreçte yavaştan geri aldım. şimdi yeniden başlayacağım.
2021 e girerken çok dua edelim. güzel düşünelim güzel olsun herşey. olumlu düşün olumlu olayları çek kendine.
Bu nick bana şans getirmedi sanki cnm :)biz mefkurem ismine çok alıştık. klasik oldun artık kk da değiştirme bence
ama son yıllarda öyle oldu. önceden çok güzel kilo vermişsin. sen bilirsin yine de tabi.Bu nick bana şans getirmedi sanki cnm :)
Bende adimin anlaminimi koysamki :)Abla gerçek ismimi biliyorsun :) nickin anlamı gerçek ismimin anlamı
yeni adın hayırlı olsun, uğur getirsin sanaBende adimin anlaminimi koysamki :)
Sagol cnm, aminyeni adın hayırlı olsun, uğur getirsin sana
kilo durumun nasıl?Sagol cnm, amin
Canım seni görmek ne güzelYeni nickim bana huzur şans mutluluk başarı getirsin insallah
Kötükilo durumun nasıl?
Teşekkür ederim saraycam sevdiklerinle beraber dilegince bir yil olur inşallahCanım seni görmek ne güzel
Zühal abla sensin dimiTeşekkür ederim saraycam sevdiklerinle beraber dilegince bir yil olur inşallah
Baharcim bu da sensin galibaAbla gerçek ismimi biliyorsun :) nickin anlamı gerçek ismimin anlamı
Bunu kahvaltıdan önce görseydim keşkeyarın yani 1 ocak 2021 sabahından itibaren diyet ve spor için yepyeni bir başlangıç yapalım bence
Namaste der gibiAbla gerçek ismimi biliyorsun :) nickin anlamı gerçek ismimin anlamı
Evet cnmZühal abla sensin dimi
Hayırlı olsun yeni nick in
HosbuldumCanım ciğerim Mefkurem hoşgeldin
Hosgeldin abla yeni adın hayırlı olsun :)Yeni nickim bana huzur şans mutluluk başarı getirsin insallah