İhanet edecekmişim gibi geliyor fakat cok durdu burasi. Kendi kendime deli gibi konusuyorumAynen canm olmuyo nen Ankanın günlüğüne geçtim severim kendisini
Günaydın güne leslie ile başladım
İhanet edecekmişim gibi geliyor fakat cok durdu burasi. Kendi kendime deli gibi konusuyorum
Kendi günlüğün mü var? Adi ne ?Günlük aktifleşmez artik canim. Boyle devam ederse bende kendi gunlugumden devam edicem. Cok motivasyon eksiltiyo boyle
Ama herkes dağıldı başka günlüğe geçsen tabi ki ihanet etmiş falan olmazsın canım.İhanet edecekmişim gibi geliyor fakat cok durdu burasi. Kendi kendime deli gibi konusuyorum
Acmistim ama orda da deli gibi tek basimayimKendi günlüğün mü var? Adi ne ?
90larda da takiliyorum ben. İlk 2017de oraya baslamistim kopmadim ordan. Orasi biraz daha canlandiKendi günlüğün mü var? Adi ne ?
Ne güzel hedefine doğru ilerliyorsun büşracım.hangisi olduğunun ne önemi var.seni motive eden yerde takılAcmistim ama orda da deli gibi tek basimayim
Ve gercekten cabalarsak 4 kg cok rahat verebiliriz
Olsun zaten önemli ola kendimizi ikna etmek değil mi.
Sabah demişsiin ya istesek yılbaşına kadar 4kilo verebiliriz diye.etkilendim ben doğrusu.boşa gitmiyor yani yazdıklarımız o yüzden söylemek istedim
İstersen ankanin günlüğe geç sen de baksana poni de oraya gitmiş. Yada bizim 90lara gelNe güzel hedefine doğru ilerliyorsun büşracım.hangisi olduğunun ne önemi var.seni motive eden yerde takıl90 larsa memnunsan ne ala.2 yerde birden de takılabilirsin ne olacak sanki önemli olan motivasyon sağlayabilmek.ben de bir bakarım bir yerlerde takılırım.
90larda kendimi fazla rahat hissedebilirim.hem kızları gıcık etmiyim.topiğin adı90larsonuçtaİstersen ankanin günlüğe geç sen de baksana poni de oraya gitmiş. Yada bizim 90lara gel
Az kg da olanlarda gelebiliyor tabi sen bilirsin90larda kendimi fazla rahat hissedebilirim.hem kızları gıcık etmiyim.topiğin adı90larsonuçta
Canım tekrar gecmis olsun. Anneler dinlenme sansi olmadigi icin daha agir atlatiyormus genelde. İnsallah sende birkac güne iyi olursunSelam kızlar çok şükür diyorum benim ağrılarım geçmiyor yani geçiyor oyun oynar gibi sonrasında artıyor tekrar emzirdigim için galiba iyice yorgun düşüyor vücut . Eşim ,oğlum iyi . Kiziminda balgamı baya azaldı sürekli temizliyorum . Kovid olan olmayan birer tane kekik yağı ile limon yağı edinsin. Kaynayan suya yada buhar aparatina 2ser damla ekleyin evin ortak olanında kaynasın bizde çok işe yaradı normalde de havayı temizleyici olduğu için hastalıklara karşı da koruyormus
Inşallah canım 1 haftayı geçti hala kemiklerim ağrıyor ,koku yok ama çocuklar iyi olsun daCanım tekrar gecmis olsun. Anneler dinlenme sansi olmadigi icin daha agir atlatiyormus genelde. İnsallah sende birkac güne iyi olursun
Suan cok kisiden agir geçirdiklerini duyuyorum bendeInşallah canım 1 haftayı geçti hala kemiklerim ağrıyor ,koku yok ama çocuklar iyi olsun da
Iyice arttı birşey olmadan kurtulmak mucize gibiSuan cok kisiden agir geçirdiklerini duyuyorum benderabbim sifa versin tez vakitte
İyi geceler merve.İyi geceler kızlar benim diyet hıc iyi gitmiyor yakında 80 ni gorurum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?