💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

İhanet edecekmişim gibi geliyor fakat cok durdu burasi. Kendi kendime deli gibi konusuyorum

Olsun zaten önemli ola kendimizi ikna etmek değil mi.
Sabah demişsiin ya istesek yılbaşına kadar 4kilo verebiliriz diye.etkilendim ben doğrusu.boşa gitmiyor yani yazdıklarımız o yüzden söylemek istedim

Acmistim ama orda da deli gibi tek basimayim
Ne güzel hedefine doğru ilerliyorsun büşracım.hangisi olduğunun ne önemi var.seni motive eden yerde takıl90 larsa memnunsan ne ala.2 yerde birden de takılabilirsin ne olacak sankiönemli olan motivasyon sağlayabilmek.ben de bir bakarım bir yerlerde takılırım.

İstersen ankanin günlüğe geç sen de baksana poni de oraya gitmiş. Yada bizim 90lara gel

Selam kızlar çok şükür diyorum benim ağrılarım geçmiyor yani geçiyor oyun oynar gibi sonrasında artıyor tekrar emzirdigim için galiba iyice yorgun düşüyor vücut . Eşim ,oğlum iyi . Kiziminda balgamı baya azaldı sürekli temizliyorum . Kovid olan olmayan birer tane kekik yağı ile limon yağı edinsin. Kaynayan suya yada buhar aparatina 2ser damla ekleyin evin ortak olanında kaynasın bizde çok işe yaradı normalde de havayı temizleyici olduğu için hastalıklara karşı da koruyormus

Canım tekrar gecmis olsun. Anneler dinlenme sansi olmadigi icin daha agir atlatiyormus genelde. İnsallah sende birkac güne iyi olursun

İyi geceler kızlar benim diyet hıc iyi gitmiyor yakında 80 ni gorurum gibi
İyi geceler merve.
Ben ve aijoo saraycanın günlüğündeyiz.
Sen de gel istersen .poni de anka da.
Vermesi çok zor alması kolay canım.dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…