• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hepfitim Hepfitim
Senin oğlan nasıl oldu canım?
Cok şükür aglama krizleri geçti ama
Beni uyanikken salmiyor ve galiba gunduz uykusunu birakiyor :(
Tam anlamiyla biseye yetisemiyorum ama olsun
Cocuklar iyi olsun bir de yemek olsun diye avutuyorum kendimi
Selam kızlar çok şükür diyorum benim ağrılarım geçmiyor yani geçiyor oyun oynar gibi sonrasında artıyor tekrar emzirdigim için galiba iyice yorgun düşüyor vücut . Eşim ,oğlum iyi . Kiziminda balgamı baya azaldı sürekli temizliyorum . Kovid olan olmayan birer tane kekik yağı ile limon yağı edinsin. Kaynayan suya yada buhar aparatina 2ser damla ekleyin evin ortak olanında kaynasın bizde çok işe yaradı normalde de havayı temizleyici olduğu için hastalıklara karşı da koruyormus
Canim hasta mi oldunuz siz geçmiş olsun:(

Selam kızlar çok şükür diyorum benim ağrılarım geçmiyor yani geçiyor oyun oynar gibi sonrasında artıyor tekrar emzirdigim için galiba iyice yorgun düşüyor vücut . Eşim ,oğlum iyi . Kiziminda balgamı baya azaldı sürekli temizliyorum . Kovid olan olmayan birer tane kekik yağı ile limon yağı edinsin. Kaynayan suya yada buhar aparatina 2ser damla ekleyin evin ortak olanında kaynasın bizde çok işe yaradı normalde de havayı temizleyici olduğu için hastalıklara karşı da koruyormus
Baharcığım, çok geçmiş olsun. İnşallah bu kadarla atlatmış olun. Ağrılar, koku alamama, balgam vs. de çabucak geçer umarım.

İyi geceler merve.
Ben ve aijoo saraycanın günlüğündeyiz.
Sen de gel istersen .poni de anka da.
Vermesi çok zor alması kolay canım.dikkat et kendine:KK66:
Malesef alması cok kolay canim da ben bir turlu bogazi mi tutamıyorum
Canım artik bi yerden baslasan mi
Evet baslamam lazım ama sabah baslayıp aksam bozuyorum

Ablacim azcik o sorundan uzak mi dursan ki
Gormuyomus gibi devam etsen
Uzak durulacak bisey degilki cnm surekli beynimde
Benim kiz hic onaylanmiyacak, sonu belli olan bi evlilik yapmak istiyor
Yazin vazgecmisti. Simdi pisman olmus vazgecemiyormus
Ne desek gercekleri duymuyor, görmüyor
Kapılmış bi sele gidiyor

Kapılmış bi sele gidiyor
Abla nisan takip acaba gerçekleri görmesi icin zamana mi biraksaniz
Hani icinize sinmedigine gore olacak bi insan degil ve suan gözü kör olduğu için göremiyor
Acaba görmesi icin olur mu deseniz tabi aşırı berbat bi kisilik degilse

Kapılmış bi sele gidiyor
Abla ben gelinle ilgili bir sorun var gibi hissediyordum.
Kizinin evlenmek istegi kisi evlimi evliyse tabiki karsi cikmak hakkin
istememenizin sebebi ne
Alman mi benim teyzemde Almanla evli ilk basta buyukbabam cok karsi cikmis kusmus ama teyzem cok mutlu iki cocugu var
Rabbim hakkinizda en hayirlisini nasip etsin

Kapılmış bi sele gidiyor
Üzülme demek boş biliyorum. Umarım kızın en yakın zamanda yaptığı yanlıştan döner.

Selam kızlar😍😍Gittimmi gelemiyorum bir türlü 🙈Kızim Online dersleri brnim telden giriyor sabahtan oglen 2 kadar bazenden öğlenden akşam 8 kadar cumartesi bile oluyor:(

Bu mesajı dün yazmaya çalıştım ama ne zaman elime alsam kiz dersim var diye elimden aldı:)

Korumaya gelince dikkat ediyorum cumartesi gün çok yedim sadece onda da bağırsaklarım midem mahvoldu pazardan beri dikkat ediyorum bu şekilde beslenmeyi seviyorum ama diyet modunda da değilim :(Spor yapamıyorum onu cozsem harika olucak

Kapılmış bi sele gidiyor
Abla inşallah kızında en yakin zamanda gercekleri görür. Kaç yaşında bilmiyorum. Heleki çok gençse hiçbir şeyi göremiyorsun...
Ben de çok gençtim eşimle tanıştığımda. Annem nişanliyken bile hep vazgeç derdi. Evlenince bırak gel demem ama şuan firsatın var. Sen yapamazsin bunlarla diye hep söylüyordu. Ama göremedim işte. İstemeye bir gün varken bile ben vermiyorum kendin gidiyorsun dedi annem... Bende şimdi bunu severken ayrılırsam başkasını sevemem dedim. Salaklık... O zaman hem cok genctim, hem butun cevremiz bizim uzun sureli beraber oldugumuzu biliyordu. Halamın kizi da Nişan atmisti o beni cok etkilemisti. Halbuki onun hayati benden daha guzel suan. Neyse ya bence siz kesinkes karşı cikmak yerine sureci uzatin. Belki kendi gozleriyle görür

Cok şükür aglama krizleri geçti ama
Beni uyanikken salmiyor ve galiba gunduz uykusunu birakiyor :(
Tam anlamiyla biseye yetisemiyorum ama olsun
Cocuklar iyi olsun bir de yemek olsun diye avutuyorum kendimi

Canim hasta mi oldunuz siz geçmiş olsun:(
evet canım ailecek bebiş dahil korona olduk da atlattık çok şükür

Baharcığım, çok geçmiş olsun. İnşallah bu kadarla atlatmış olun. Ağrılar, koku alamama, balgam vs. de çabucak geçer umarım.
bitti gitti canım çok Şükür 8.gun bıçak gibi kesildi kalmadı hicbirsey çok garip

Kızlar neredesiniz nerelere kayboldunuz ben yarın bismillah diyorum , bu kiloda bu yemeyle yaşanmaz yahu :D

Back