Tek sıkıntım kizimin uyku düzeni kalmadı gece geç uyuyor spor yapmak istiyorum yapamıyorum oyuzden
Yemek isinide gelince diyet tarzı besleniyorum ama akşam 1 çikolata yiyorum yada kahvaltıya sağlam yapip diğer öğünleri hafif tutuyorum .ipin ucunu kaçırmadım tıka basa yemrk fikri bile keyifli gelmiyor artık çünkü midem bulanip rahatsız olmaya başlamıştım
Aç hafif mideye 1 dilim tatlı yemek yada çay yanına 1 çikolata daha keyif veriyor şuan bakalim
Pazartesiye iyi bir eksi gelecek sanki büşracımGunaydinm gece hic uyumadik
Sabah nescafe ve su ictim
Bugun 104.9
Pazartesi 105.3tüm
Fark 400 gr
Bende kaçamak yaptim. Ama 40 dk yerinse yurumeyi tamamlamak uzereyim. Gece de eliptige bincemNaptın büşra kuzum
Ben diyeti patlattım çok fena.hiç yazılmaz...
Yarına toparlıyorum inşallah.
Amine Busra
Evet spor eklemen iyi olmuş canım.4 aralik kaçamakli menu
Sabah 6 nescafe
13.00
Yarim omlet
1 kofte
Peynir kaşar
Domates salatalık
Nescafe
Ara turk kahvesi ince dilim pasta ve yarim dilim bisküvi pastasi
Aksam 18.30
Sebze çorbası
Tavuk sote
Salata yogurt
Peynir helvasi 5 kasik
40 dk yerinde yurume, 6 dk bolgesel yapildi
Cok kotu degil. Bence iyice salmadan sıkarsan yilbasinda güzel bir eksi goreceksin. Tam 4 haftamiz var. En az 4 kg verebiliriz istersekİyi geceler kızlar benim regli dönemi ve yine diyeti salma dönemi.yine de menü yazacağm.
Kah11
1 d ekmek
Salçalı yumurta
2 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
Ara
Sütkü yulaf incirli
Akşam 6
1 kase bulgur pilavı
1 kase etli kış kabağı
Salata
2.3 sıkım çiğköfte yeşillik
Çayla 8.9 gibi
1 parmak cevizli sucuk
Kayısı çekirdeği
Kuru dut leblebi çok az kabak çekirdeği
60.70 dk yürüdüm
Harika canimGünaydın güne leslie ile başladım
Günlük aktifleşmez artik canim. Boyle devam ederse bende kendi gunlugumden devam edicem. Cok motivasyon eksiltiyo boyleSelam kızlar günlük aktifleşince gelicem. Görüşürüz
Aynen canm olmuyo nen Ankanın günlüğüne geçtim severim kendisiniGünlük aktifleşmez artik canim. Boyle devam ederse bende kendi gunlugumden devam edicem. Cok motivasyon eksiltiyo boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?