Cok şükür aglama krizleri geçti ama
Canim hasta mi oldunuz siz geçmiş olsunSelam kızlar çok şükür diyorum benim ağrılarım geçmiyor yani geçiyor oyun oynar gibi sonrasında artıyor tekrar emzirdigim için galiba iyice yorgun düşüyor vücut . Eşim ,oğlum iyi . Kiziminda balgamı baya azaldı sürekli temizliyorum . Kovid olan olmayan birer tane kekik yağı ile limon yağı edinsin. Kaynayan suya yada buhar aparatina 2ser damla ekleyin evin ortak olanında kaynasın bizde çok işe yaradı normalde de havayı temizleyici olduğu için hastalıklara karşı da koruyormus
Canım artik bi yerden baslasan miİyi geceler kızlar benim diyet hıc iyi gitmiyor yakında 80 ni gorurum gibi
Baharcığım, çok geçmiş olsun. İnşallah bu kadarla atlatmış olun. Ağrılar, koku alamama, balgam vs. de çabucak geçer umarım.Selam kızlar çok şükür diyorum benim ağrılarım geçmiyor yani geçiyor oyun oynar gibi sonrasında artıyor tekrar emzirdigim için galiba iyice yorgun düşüyor vücut . Eşim ,oğlum iyi . Kiziminda balgamı baya azaldı sürekli temizliyorum . Kovid olan olmayan birer tane kekik yağı ile limon yağı edinsin. Kaynayan suya yada buhar aparatina 2ser damla ekleyin evin ortak olanında kaynasın bizde çok işe yaradı normalde de havayı temizleyici olduğu için hastalıklara karşı da koruyormus
Malesef alması cok kolay canim da ben bir turlu bogazi mi tutamıyorumİyi geceler merve.
Ben ve aijoo saraycanın günlüğündeyiz.
Sen de gel istersen .poni de anka da.
Vermesi çok zor alması kolay canım.dikkat et kendine
Evet baslamam lazım ama sabah baslayıp aksam bozuyorumCanım artik bi yerden baslasan mi
Sagolasin cnm
Bozmamış gibi sonraki öğününe sans ver canımMalesef alması cok kolay canim da ben bir turlu bogazi mi tutamıyorum
Evet baslamam lazım ama sabah baslayıp aksam bozuyorum
Ablacim azcik o sorundan uzak mi dursan kiSagolasin cnm
Ayniyim diyeyim
Uzak durulacak bisey degilki cnm surekli beynimdeAblacim azcik o sorundan uzak mi dursan ki
Gormuyomus gibi devam etsen
Abla nisan takip acaba gerçekleri görmesi icin zamana mi biraksanizUzak durulacak bisey degilki cnm surekli beynimde
Benim kiz hic onaylanmiyacak, sonu belli olan bi evlilik yapmak istiyor
Yazin vazgecmisti. Simdi pisman olmus vazgecemiyormus
Ne desek gercekleri duymuyor, görmüyor
Kapılmış bi sele gidiyor
Abla ben gelinle ilgili bir sorun var gibi hissediyordum.Uzak durulacak bisey degilki cnm surekli beynimde
Kapılmış bi sele gidiyor
Üzülme demek boş biliyorum. Umarım kızın en yakın zamanda yaptığı yanlıştan döner.Uzak durulacak bisey degilki cnm surekli beynimde
Kapılmış bi sele gidiyor
Abla inşallah kızında en yakin zamanda gercekleri görür. Kaç yaşında bilmiyorum. Heleki çok gençse hiçbir şeyi göremiyorsun...Uzak durulacak bisey degilki cnm surekli beynimde
Kapılmış bi sele gidiyor
evet canım ailecek bebiş dahil korona olduk da atlattık çok şükürCok şükür aglama krizleri geçti ama
Beni uyanikken salmiyor ve galiba gunduz uykusunu birakiyor
Tam anlamiyla biseye yetisemiyorum ama olsun
Cocuklar iyi olsun bir de yemek olsun diye avutuyorum kendimi
Canim hasta mi oldunuz siz geçmiş olsun
bitti gitti canım çok Şükür 8.gun bıçak gibi kesildi kalmadı hicbirsey çok garipBaharcığım, çok geçmiş olsun. İnşallah bu kadarla atlatmış olun. Ağrılar, koku alamama, balgam vs. de çabucak geçer umarım.
Gecmis olsun canım. İyileştinizmi tamamenevet canım ailecek bebiş dahil korona olduk da atlattık çok şükür
bitti gitti canım çok Şükür 8.gun bıçak gibi kesildi kalmadı hicbirsey çok garip
Canim burda kimse kalmadi. Poni ankanin topigine geçti. Badem ve ben saraycanin topigindeyizKızlar neredesiniz nerelere kayboldunuz ben yarın bismillah diyorum , bu kiloda bu yemeyle yaşanmaz yahu
Hayirli olsun canim. İnsallah guzel sonuc al77.8kılo ile start verdim bende 4 komsu seviyelere basladım bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?