Zaten bizi en cok cocuklar etkiliyor. Allah yardimcin olsun, gecmis olsunGünaydın tartilamadim kızlar dün tartım 82.6ydi bugün tartı yok çünkü Kuzey'in yine yine yine sağ bademcik pert gece ateşlendi sabahtan doktora götürdüm kimse yokken gittik geldik Nehir de huysuz dişten dolayı oynatmaya az kaldı
Eksiye döner sonradan uzme kendini. Diyete sadiksan elbet bir direnc vardir kirilir oGünaydın kızlar tartıldım ve keyfim kaçtı dün nohutla bulgur yediydim ama artı getirecek kadar değil en azından sabit bekliyordum 1 kilo artı gördüm tartıda
Pazartesi 74.1
Bugün 75
Fark
Bian birak diyeti bugün ye dedim ama sonra vaz geçtim söz verdiğim tarihe kadar elimden geleni yapacağım hangi rakamda olursam oluyum ozaman koruma gecicem
Pazartesiye kadar şişlik yapicak hiçbir gıdayı yemiycem eksi 1 hedefim
Col tebrik ederim. Haftasonuda guzel gecerse 1.2 1.4 arasi vermis olursun benceİlaçla regln ödemi gidiyor Canan. Gene de hava atabilirim de mi
Geçmiş olsun canım bizim evde dökülüyor kv ile oğlum mideyi usutmuslrr bulantı İshal inşallah yarına toparlarlarGünaydın tartilamadim kızlar dün tartım 82.6ydi bugün tartı yok çünkü Kuzey'in yine yine yine sağ bademcik pert gece ateşlendi sabahtan doktora götürdüm kimse yokken gittik geldik Nehir de huysuz dişten dolayı oynatmaya az kaldı
Maşallah cnm inşallah bozmadan devam edersinchloe ting 4 haftalık programında 1. haftayı bitirdim. Kendime mat sipariş verdim hareketlerimi bunda yapacağım artık. Bugün de sabah yarım saat hızlı tempo yürüyüş yaptım bile. Akşama da egzersizimi yaparsam baya baya iyi gidiyorum demektir :)
Afiyet olsun canım kahvaltı yapmayı sevmiyorsun galibaDünkü menümü yazayım:
Sabah 10.30- Yarım paket diyet mısır patlağı ve 1 bardak ayran.
Öğlen- 13.00- 1 parça ızgara tavuk, 1 bardak ayran ve 1 dilim ekmek.
Akşam- 1 trabzon hurması.
Su: 1.5 lt
Spor: Yarım saat fitness.
Canım benim bence diyetini gözden gecirmen lazım bu şekilde yeme ile çok iyi kilolar veremiyorsun buda motiveni etkiliyor benceGunaydin.
Ben bugun tartilmayacagim.
Saat 4ten beri uyanigim. Zaten 3 saat uyumamışımdır.
Kahvaltı da yaptım.
Artik pazartesi tarti bildiririm.
Ama içimde bir isteksizlik var motivasyon eksikliğimi ne oldu anlamiyorum..
Oysa ki cok istiyorum yilbasinda 10 kg vermiş olmayı. Neden boyle oldu anlamiyorum
Sizede gecmis olsun. Bende surekli cocuklarin ilaclarini vereyim diye kendime telkin veriyorum hastalanmasin diye. Bilenler biliyor benim buyuk kiz cok hastalanirSelam kızlar dün eltime korona başladığından beri bizimkiler hasta olmadı dedim sabaha kv oğlan hastalandilarŞom agizlida değilimdir ama neyse
Pilav bir kase çok geldi gözümeGünaydın kızlar dün menü yazxım ama gelmemiş. Bir daha yazayım
Kah 12 gibi
2 d lavaş
1 haş yumurta
Peynie
Yoğurt
Fırınlanmış biber
Akşam 6
1 kase pirinç pilavı
1 tabak güveç
Su 2.5 lt
Spor 70 dk yürüdüm 15 dk leslie
Gunaydın kızlar hayırlı cumalar
Aferin kız poniGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Bildirimim
Pazartesi 79.9
Bugün 79
Fark -900gr
Daha tam yuruyemiyorum cnmYenimi kalktın abla ise ne zaman basliyorsun
Cok gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatirsinizSlm kizlar az once asm den geldik
Cocuklar ve ben dokuluyoruz
Ben bakiyorum cok güzelAy yapıldı şükür. Tlcde hayatımn şansı diye bi program başlamış gördnüz mü kızlar?
Cok gecmis olsun cnmGünaydın tartilamadim kızlar dün tartım 82.6ydi bugün tartı yok çünkü Kuzey'in yine yine yine sağ bademcik pert gece ateşlendi sabahtan doktora götürdüm kimse yokken gittik geldik Nehir de huysuz dişten dolayı oynatmaya az kaldı
Süper eksi, bide tarti düşmüyor diyordunGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Bildirimim
Pazartesi 79.9
Bugün 79
Fark -900gr
Ne kadar kacamak yapmasakda neyi, ne kadar, ne zaman yedigimizde onemli oluyor cnmGünaydın kızlar tartıldım ve keyfim kaçtı dün nohutla bulgur yediydim ama artı getirecek kadar değil en azından sabit bekliyordum 1 kilo artı gördüm tartıda
Pazartesi 74.1
Bugün 75
Fark
Bian birak diyeti bugün ye dedim ama sonra vaz geçtim söz verdiğim tarihe kadar elimden geleni yapacağım hangi rakamda olursam oluyum ozaman koruma gecicem
Pazartesiye kadar şişlik yapicak hiçbir gıdayı yemiycem eksi 1 hedefim
Aslinda menulerin abarti degil ama arada kacamaklarin oluyor cnmBen de bildirim yapıp dünkü listemi paylaşayım.
Pazartesi: 64.7
Cuma: 64.9
Fark:+0.2
Sabitim aslında ama bu hafta çok savsak geçti. Dikkat etsem de tam bir diyet olmadı.
Nasil oldunuz cnmbem de +1 im.
böyle olunca hevesim kaçıyor .
ben o kadar çok mu yedim....sabit çıksam neyse...
pazartesiye 3 gün var
Yinede cok guzel eksi cnm, daha ne olsunBildirim yapayım moralim bozuldu
Dun 73.6 yı gordum lakin bugun
74. 1 ı gordum
Pazartesi 75.1 ıdım
Fark 1 kilo
Pazartesi ye kesin eksi gelecek demekki
Hepimiz zorlaniyoruz cnmGunaydin.
Ben bugun tartilmayacagim.
Saat 4ten beri uyanigim. Zaten 3 saat uyumamışımdır.
Kahvaltı da yaptım.
Artik pazartesi tarti bildiririm.
Ama içimde bir isteksizlik var motivasyon eksikliğimi ne oldu anlamiyorum..
Oysa ki cok istiyorum yilbasinda 10 kg vermiş olmayı. Neden boyle oldu anlamiyorum
Gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatirlarGeçmiş olsun canım bizim evde dökülüyor kv ile oğlum mideyi usutmuslrr bulantı İshal inşallah yarına toparlarlar
Aynen dileğimMefkurem senin bildirimi görmedin pek tadın yok sanki Mefkusum
Yapma canım ya surda 2li rakamlara ne kaldı sabret yarın hıc bırsey olmamıs gibi kaldıgın yerden devam et nolurBeni bir tokatlayin :'( menü veremicem. Koptum gidiyorum. Hemde öyle böyle kopmak değil :'(
Çok zorlanıyorum. Çıkmazdayım sanki:'(Yapma canım ya surda 2li rakamlara ne kaldı sabret yarın hıc bırsey olmamıs gibi kaldıgın yerden devam et nolur
Ee yiyince çıkabildin mi?? Yatın tekrardan başla. Kendine kısa hedefler koy canımÇok zorlanıyorum. Çıkmazdayım sanki:'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?