Zaten hedeflerim hep kisaydi aslinda ama eski motivasyonum yok oldu. Hata bendeEe yiyince çıkabildin mi?? Yatın tekrardan başla. Kendine kısa hedefler koy canım
Bir bak aynaya kıyafetsiz bu bedenle mutlu muyum de kendine, sonra da zevkle yediklerini düşün sana ne yaptığını düşün. O kadar kendimi strese sokuyorum ki şu an güzellik kaygımdan çok yere otururken katır kutur eden yıllardır vücudumu taşımakta zorlanan bacaklarıma ne yaptım bn diyorum, başlangıç seviyesnde olan bel kaymam var ya ilerlerse endişesi var tutulup kalmaktan korkuyorum kızımı kaldırırken. Onun dışında kızlarımın dinç, sağlıklı, güzel annesi olmak istiyorum, ya sen? İstemiyor musun?Zaten hedeflerim hep kisaydi aslinda ama eski motivasyonum yok oldu. Hata bende
İstemez olur muyum, herseyden cok istiyorum hemde. İnsallah aralik ayi benim icin iyi gecerBir bak aynaya kıyafetsiz bu bedenle mutlu muyum de kendine, sonra da zevkle yediklerini düşün sana ne yaptığını düşün. O kadar kendimi strese sokuyorum ki şu an güzellik kaygımdan çok yere otururken katır kutur eden yıllardır vücudumu taşımakta zorlanan bacaklarıma ne yaptım bn diyorum, başlangıç seviyesnde olan bel kaymam var ya ilerlerse endişesi var tutulup kalmaktan korkuyorum kızımı kaldırırken. Onun dışında kızlarımın dinç, sağlıklı, güzel annesi olmak istiyorum, ya sen? İstemiyor musun?
:)Eltim acayip korkuyor koronadan kocası geldiği için mecbur geliyor aslında gelmemeleri lazımGecmis olsun cnm insallah cabuk atlatirlar
Eltingildenmi geldi yoksa hastalik :)
Aynen dileğim
Yaptim bildirimi +200
Ah balım ya bıraksalar âskla şevkle spor yapicam ama zaman yokkiKızlar bugün bahsettiğim tlcdeki programda spora asılıyolar, onlara bakarsak biz gerçektn doğru dürüst spor yapmıyoruzsağlam bi spor disiplinimiz olsa süreci de uzatmayız aslında
Acaba haftada iki gün üç öğün serbest gün yapıp diğer günler sıkı diyet mi yapsan?İstemez olur muyum, herseyden cok istiyorum hemde. İnsallah aralik ayi benim icin iyi gecer
Gecmis olsun. Malesef stres cok etkiliyor anneminde sekeri var direkt stresle alt ust oluyor şekeriBen de grip oldum, iki gündür yatıyorum. Koku tat kaybı, öksürük, ateş yok. O yüzden normal mevsimsel griptir diye umut ediyorum.
Sabah tartıldım ama yazacak halim yoktu. 85.2 iki haftadır sabit, pazartesiye göre -300 gr.
Bütün gün uyudum, şimdi gece gece oturuyorum hala her yerim ağrıyor
Meyve, kuru meyve filan bana gitmiyor artık. Bir haftadır sabah açlık şekerim kontrolden çıktı. Moralim bozuldu. Artık meyve yerine ara öğünlerde sadece kuruyemiş yemeyi düşünüyorum.
Bu hafta işle ilgili bir nedenden canım sıkkındı. Şekeri stres de müthiş etkiliyor. Buradan yola çıkarak diyette başarılı olmak istiyorsak bunu ancak stres olamadan başarabiliriz diye düşünüyorum. Hem diyet yapacağız, hem stres olmayacağızO kısmı da çözersem yazarım
Ne yapacagimi hic bilmiyorum. Ama bu da bana pek dogru gelmiyor. İpin ucu kacma ihtimali cok yuksek. Bu bence ancak sabit kalmaya yararAcaba haftada iki gün üç öğün serbest gün yapıp diğer günler sıkı diyet mi yapsan?
O üç öğün yediklerin için sınır olmasa ama porsiyonlarını ölçülü tutsan. Bir programda izlemiştim haftada iki gün diyet yapıp kalıcı bir şekilde zayıflayanları anlatıyordu.
Evet biliyorum onları da yapmasam gidecek canım.Aslinda menulerin abarti degil ama arada kacamaklarin oluyor cnm
Evde akşamları yatmadan yap sporunu en kesin çözüm bu. Alt tarafı yarım saatini alıyor. En temiz çözüm bu.Ah balım ya bıraksalar âskla şevkle spor yapicam ama zaman yokki
Sabah eşime birakip spor salonuna gidiyoirdum ne güzeldi ama şimdi borsa ile ilgilenmeye başladi sabahları onu takip ediyor hiç faydası yok banayoksa yürüyüş yapardım en azından
Geçmiş olsun ama belirtilerde tat koku kaybı arama. Benim ailemde olmadı, grip zannettik öncesinde. Bence gidip bir test yaptır derim.Ben de grip oldum, iki gündür yatıyorum. Koku tat kaybı, öksürük, ateş yok. O yüzden normal mevsimsel griptir diye umut ediyorum.
Sabah tartıldım ama yazacak halim yoktu. 85.2 iki haftadır sabit, pazartesiye göre -300 gr.
Bütün gün uyudum, şimdi gece gece oturuyorum hala her yerim ağrıyor
Meyve, kuru meyve filan bana gitmiyor artık. Bir haftadır sabah açlık şekerim kontrolden çıktı. Moralim bozuldu. Artık meyve yerine ara öğünlerde sadece kuruyemiş yemeyi düşünüyorum.
Bu hafta işle ilgili bir nedenden canım sıkkındı. Şekeri stres de müthiş etkiliyor. Buradan yola çıkarak diyette başarılı olmak istiyorsak bunu ancak stres olamadan başarabiliriz diye düşünüyorum. Hem diyet yapacağız, hem stres olmayacağızO kısmı da çözersem yazarım
Öyle yapmaya calisicam cnm artikEvet biliyorum onları da yapmasam gidecek canım.
Evde akşamları yatmadan yap sporunu en kesin çözüm bu. Alt tarafı yarım saatini alıyor. En temiz çözüm bu.
Geçmiş olsun ama belirtilerde tat koku kaybı arama. Benim ailemde olmadı, grip zannettik öncesinde. Bence gidip bir test yaptır derim.
Olabilir, kendim denemedim bu yöntemi. İnşallah stressiz, uzun soluklu motivasyonunu koruyabileceğin bir yol bulursun.Ne yapacagimi hic bilmiyorum. Ama bu da bana pek dogru gelmiyor. İpin ucu kacma ihtimali cok yuksek. Bu bence ancak sabit kalmaya yarar
İngiltere’de bu üç belirtiden en az biri olmadan test yapmıyorlar diye biliyorum. Bir araştırayım yine de.Evet biliyorum onları da yapmasam gidecek canım.
Evde akşamları yatmadan yap sporunu en kesin çözüm bu. Alt tarafı yarım saatini alıyor. En temiz çözüm bu.
Geçmiş olsun ama belirtilerde tat koku kaybı arama. Benim ailemde olmadı, grip zannettik öncesinde. Bence gidip bir test yaptır derim.
İlaçla regln ödemi gidiyor Canan. Gene de hava atabilirim de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?