Canım sağlığın için biraz hafiflemen lazım. Şu an sıkıcı olabilir ama 3 5 ay sonra hafifleyince iyi ki yaptm diyeceksin emin ol. Şu 4. 5 kg versen kilo verme hazzını alacaksın ve yemeden daha mutlu edecek seni. Düşün pandemi bitecek kızlarınla çıkıp gezdiğin zaman yanlarında nasıl olmak istersin? Ya bırakacaksın 5 10 kg daha alacaksın ya da devam edeceksin 80leri Bile göreceksin yaza. Sadece sabıra ihtiyacın var. Yılbaşına kadar bırakma sadece 1 ay ve sonrası kendiliğinden gelrcek zaten. Bir de sofradan aç kalkma doyana kadar ye ama doğru besinleri bol bol sebze tüket salata malzemeleri yıka at dolaba hazır olsun yemeğin yanına. Salata yapamadığında bir cacık yap doyana kadar ye kendini aç bırakmadan verebilirsin. Bak eliptik aldın kullan emin ol vermezsen kv den imalı bir laf bile çok zoruna gider. Kendini motive edecek bir sebep bul ve devam etGunaydin.
Ben bugun tartilmayacagim.
Saat 4ten beri uyanigim. Zaten 3 saat uyumamışımdır.
Kahvaltı da yaptım.
Artik pazartesi tarti bildiririm.
Ama içimde bir isteksizlik var motivasyon eksikliğimi ne oldu anlamiyorum..
Oysa ki cok istiyorum yilbasinda 10 kg vermiş olmayı. Neden boyle oldu anlamiyorum
çok geçmiş olsun canım iyi usutmussunuzYa ben 2 dilime sartlandirdim galiba kendimi
1 dilim falan yesem saldiriyorum herseye
Cocuklar hapsirik burun akintisi
Benim de bogaz kötü canim ya
Aferin pedifen verdi çocuklara
Ama oglan aşşşşırı nazlı beni mahvediyor
Hepimize soguk alginligi dedi.2 poset ilacla geldik eve :/
Sagol canim insallah :/
Kötü değil bence ama keşke arada yeseydin o keki. Kahvaltının üstüne değil de.Öyle deme kııız hastayım hala.
O kaa kötü mü yaaa
Nesi varmış hıh
Geçmiş olsunGünaydın tartilamadim kızlar dün tartım 82.6ydi bugün tartı yok çünkü Kuzey'in yine yine yine sağ bademcik pert gece ateşlendi sabahtan doktora götürdüm kimse yokken gittik geldik Nehir de huysuz dişten dolayı oynatmaya az kaldı
Hayırlı mutlu cumalar canımcım.Gunaydın kızlar hayırlı cumalar
Harika mısınGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Bildirimim
Pazartesi 79.9
Bugün 79
Fark -900gr
Moralini bozma, hedefe yaklaşmak ve de kilodan ziyade bedenen de küçülmek önemli. Spora devam et gerisi gelir.Günaydın kızlar tartıldım ve keyfim kaçtı dün nohutla bulgur yediydim ama artı getirecek kadar değil en azından sabit bekliyordum 1 kilo artı gördüm tartıda
Pazartesi 74.1
Bugün 75
Fark
Bian birak diyeti bugün ye dedim ama sonra vaz geçtim söz verdiğim tarihe kadar elimden geleni yapacağım hangi rakamda olursam oluyum ozaman koruma gecicem
Pazartesiye kadar şişlik yapicak hiçbir gıdayı yemiycem eksi 1 hedefim
Kaderdaşım :)Tunaydin kizlar
Kontrol tartisi
Pazartesi 96.9
Bugun 97,1
Fark +0.2
Pazartesiye insallah en fazla 95.9 olurum
Cocuklar geldi, mesajlara sonra dönecem
Allah kolaylik versin canim ❤❤Günaydın tartilamadim kızlar dün tartım 82.6ydi bugün tartı yok çünkü Kuzey'in yine yine yine sağ bademcik pert gece ateşlendi sabahtan doktora götürdüm kimse yokken gittik geldik Nehir de huysuz dişten dolayı oynatmaya az kaldı
HarikasınGünaydın hayırlı cumalar kızlar
Bildirimim
Pazartesi 79.9
Bugün 79
Fark -900gr
Sagol canimçok geçmiş olsun canım iyi usutmussunuz
Aman canim sakın düşünme oyle şeylerGünaydın kızlar tartıldım ve keyfim kaçtı dün nohutla bulgur yediydim ama artı getirecek kadar değil en azından sabit bekliyordum 1 kilo artı gördüm tartıda
Pazartesi 74.1
Bugün 75
Fark
Bian birak diyeti bugün ye dedim ama sonra vaz geçtim söz verdiğim tarihe kadar elimden geleni yapacağım hangi rakamda olursam oluyum ozaman koruma gecicem
Pazartesiye kadar şişlik yapicak hiçbir gıdayı yemiycem eksi 1 hedefim
Nasil oldu bilmiyorum birden bir bosvermislik basladim halbuki cok iyi hissediyodum. Kg verdikce mutlu oluyodum. Spor yapmak bile iyi geliyordu. Toparlanmam lazim boyle olmaz. Zaten eliptige biniyormuyum diye sorup duruyolarCanım sağlığın için biraz hafiflemen lazım. Şu an sıkıcı olabilir ama 3 5 ay sonra hafifleyince iyi ki yaptm diyeceksin emin ol. Şu 4. 5 kg versen kilo verme hazzını alacaksın ve yemeden daha mutlu edecek seni. Düşün pandemi bitecek kızlarınla çıkıp gezdiğin zaman yanlarında nasıl olmak istersin? Ya bırakacaksın 5 10 kg daha alacaksın ya da devam edeceksin 80leri Bile göreceksin yaza. Sadece sabıra ihtiyacın var. Yılbaşına kadar bırakma sadece 1 ay ve sonrası kendiliğinden gelrcek zaten. Bir de sofradan aç kalkma doyana kadar ye ama doğru besinleri bol bol sebze tüket salata malzemeleri yıka at dolaba hazır olsun yemeğin yanına. Salata yapamadığında bir cacık yap doyana kadar ye kendini aç bırakmadan verebilirsin. Bak eliptik aldın kullan emin ol vermezsen kv den imalı bir laf bile çok zoruna gider. Kendini motive edecek bir sebep bul ve devam et
İlaçla regln ödemi gidiyor Canan. Gene de hava atabilirim de mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?