💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kafayami cok takiyon acaba cnm
Seviyeye devam ediyormusun

Sen bilirsin ama karbonsuz normal menuler +spor yap
Sık sık da tartilma

Şimdi senin takdigi denedim yemin ettim böyle onu yedik bunuda yiyelim yapmayacağım 78 e kadar :) haftada bir öğün ödülü yeyip yola devm
Gazan mübarek olsun canım Çok doğru bir karar vermişsin hem 78 dediğin neki 1 aya kalmaz gelirsin o rakama

Selam kızlar Ne ediyorsunuz bakalım ben kızı uyutuyorum sonra bitmek bilmeyen ev işlerine girişicem
Uyumuyor bebe. 10 dk bile uyumadan dirildi bagrinip duruyor. Benimde hic keyfim yok. Ev darmadagin buyuk olan her yeri dagitti. Bulasik makinasi bosaltcam. Sonrada camasir yıkatmaya devam...

Eşin ogretmenmiydi senin ya hiç bilmiyordum
Çoğumuz hayatı günü kurtarma ile geçiyor bence ..tat tuz yok bendede valla

Gece bir kriz hali gelmiş sanki ucuz atlatmış gibi duruyorsun ablacım

Uyumuyor bebe. 10 dk bile uyumadan dirildi bagrinip duruyor. Benimde hic keyfim yok. Ev darmadagin buyuk olan her yeri dagitti. Bulasik makinasi bosaltcam. Sonrada camasir yıkatmaya devam...
Bugünler gecicek kendimize keyif aldığımız işlere zaman ayiracaz.Tekrar arkadaşlarla buluşup çoluk çocuk bölmeden muhabbet edip kahkalar aticaZ diye düşünmek istiyorum

Çocuklar bana sardikca eşime sarasim geliyor uyumasi tel ilgilenmesi hep gözüme batıyor gıcık oluyorum adama resmen

Tikanircasina yemedikten sonra tirtiklamalari hallederiz ipin ucunu kaçırma yeterki

Bende günde büyük 3 fincan kahve içiyorum Şekersiz içiyorum ama ödem yapıyormuş kahve diye duydum
Suyu fazla icince ödemi gider ama fazla kahvenin baska zararlarida var
Spor olmasada menü guzel cnm
Lahanadan öğgggg gelmedimi
Mısır üzüm ve aksamki ekmek olmasa daha iyiymis cnm zaten kuru fasulye yemişin
Karam neyseki azmış cnm gerisi guzel
Bidaha miktarlarida yaz :))
Bi dayak yemedim geriye kalan ne varsa yedim
Doydunmu bari
Tostun arasina kavurma etmi koyuyorsun anlamadim cnm
Makarnayida yedigine göre artik karbona daha dikkat et :)
Güzel olmus cnm

Selam kızlar Ne ediyorsunuz bakalım ben kızı uyutuyorum sonra bitmek bilmeyen ev işlerine girişicem
Biz yeni kahvaltı yaptik
Simdi cay iciyoruz
Gece bir kriz hali gelmiş sanki ucuz atlatmış gibi duruyorsun ablacım

Tikanircasina yemedikten sonra tirtiklamalari hallederiz ipin ucunu kaçırma yeterki
Bugün insallah Menüm daha sade olacak cnm

Söz vermemis olsam dün cok şeyler yerdim
Sanki 1 paket cuko yiyince sakinlesecem

Ben de dünkü menümü yazayım:
Öğlen12,00- 1 muz 1 tk fıstık ezmesi 1 sade nescafe.
16.00- 1 tane gofret.
19.00- 1 kase mercimek çorbası, 200 gr kadar fırında pişmiş et, 2 yk pirinç pilavı, 1 bardak schweps.
Spor: 30 dakika cardio bacak çalıştım akşam.
Su- 2 lt

Çocuklar bana sardikca eşime sarasim geliyor uyumasi tel ilgilenmesi hep gözüme batıyor gıcık oluyorum adama resmen
Evet yaaaa
Çok kızıyorum
Ben popomu yere koyamıyorum.o evde işsizlikten sıkılıyor.sonra benim fikrim hareketlerime yansıyor zaar bana kötü davranıyorsun diyor.

Sen kacamak yapmiyacagina söz vermemismiydin cnm

Normalde yaziyorum abla. Aksam kvde deydik. Esimin tel.den yazmak cok zor geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…