Kahve miktarı kadar su içince dengeleniyor ödemBende günde büyük 3 fincan kahve içiyorum Şekersiz içiyorum ama ödem yapıyormuş kahve diye duydum
Ben de 8.30 dan 1 e kadar 6 ders işledim. Arada kah. kıza yemek hazırla yedir.. 1 den 4 e kadar da evi süpürdüm sonra akşam yemeği hazırladım bulaşık yürüyüş vs inan hiç oturamadım. Eşime dedim yarın yemek senden bugün pert oldum. Sabah 10 da okula gitmem lazm bir de 6 ders yapacam yine. Nar getirmiştik bahçeden onları syıklayıp yarına nar suyu yapmam lazım bir de. Bir dokun bin ah işitSelam kızlar. Okula gidiyorum gelmem 1 buçuğu buluyor sonra kızlar yemek vs eşimde canlı derse oturuyor saat 8e kadar, ordan regl oldum, küçük kızımın dişten dolayı mızmızlığı, gece 10a kadar uyumamaları perişanlıktı resmen öğleden sonram. Sizlerin hayatı nasıl ya? bir ben perişan herkes güllük gülistanlk yaşıyor gibi geliyor bana nedense
Aylardır düzgün makarna yemedim. Hep bir iki çatal yiyordum sadece.bugün serbest gün gibi olduAfiyet olsun canım makarna yerini pırasayı biraz çoğaltarak yeseydin keşke
Sporun pek güzel ama
Çok güzel menüMenuye gelince
Kahvalti(12:00)
Sucuklu,mantarli omlet
2 dilim tb ekmek
6 zeytin
1 kk ya yakın peynir
3 fincan çay
Ara(17:00)
Duble türk kahvesi 1ck hindistan cevizi yağı ekledim
Akşam (19:20)
5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
3 kasik yogurt ve yarim salatalikla baharatli cacık
2 dilim tb ekmek
Su 1.5 litre
Şimdi senin takdigi denedim yemin ettim böyle onu yedik bunuda yiyelim yapmayacağım 78 e kadar :) haftada bir öğün ödülü yeyip yola devmSesin soluğun cikmayinca aklıma gelmedi değilBı kere delince diyeti devamı geliyor ne yazikki
Bismillah de hedefini hatırla yeniden başlarcasina basla yarın balim
Kız bu kadar güllük gülistanlık olsa piskiyatrisler iş yapamazdı onlar için bunalıma giriyoruz yazık eppek parası onlarada yazık :)Selam kızlar. Okula gidiyorum gelmem 1 buçuğu buluyor sonra kızlar yemek vs eşimde canlı derse oturuyor saat 8e kadar, ordan regl oldum, küçük kızımın dişten dolayı mızmızlığı, gece 10a kadar uyumamaları perişanlıktı resmen öğleden sonram. Sizlerin hayatı nasıl ya? bir ben perişan herkes güllük gülistanlk yaşıyor gibi geliyor bana nedense
Evet ara tartıGünaydın şimdi biz cuma tartilacak miyiz ???
Cocuklar konusu ayni. Buyuk kucuge asla rahat vermiyor. Obur ku de uyku yok, durmadan ağlıyor. Suan bile agliyo :'(Kız bu kadar güllük gülistanlık olsa piskiyatrisler iş yapamazdı onlar için bunalıma giriyoruz yazık eppek parası onlarada yazık :)
Özetle eşim iki gündür evde Allah'ım yiyorda yiyor dün akşam memleketten kestane ve değişik bir patates var o gelmiş hem kestane hem onu yaptım benide yoldan çıkarıyor . Kuzey iyice bunaldı kardeşini dürtüyor sürekli sevmenin dozunu artırıp bunaltiyor Nehir zaten zirlak sürekli kucakta geziniyoruz bu arada kosa koşa yemek hazırla çamaşır ev vs vs akşam babasına atıyorum ama şu ara bana sarmış onda da durmuyor illa bende duracak bunaldım iyice
Cuma ara tarti yapalim cnm. Haftasonuda abartmamis oluruzGünaydın şimdi biz cuma tartilacak miyiz ???
2 gün azitmanin getirisi cok olmamistir insallah cnmŞimdi senin takdigi denedim yemin ettim böyle onu yedik bunuda yiyelim yapmayacağım 78 e kadar :) haftada bir öğün ödülü yeyip yola devm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?