💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selam kızlar. Okula gidiyorum gelmem 1 buçuğu buluyor sonra kızlar yemek vs eşimde canlı derse oturuyor saat 8e kadar, ordan regl oldum, küçük kızımın dişten dolayı mızmızlığı, gece 10a kadar uyumamaları perişanlıktı resmen öğleden sonram. Sizlerin hayatı nasıl ya? bir ben perişan herkes güllük gülistanlk yaşıyor gibi geliyor bana nedense

Bugün sabah yüzüğüm olmadı üzerimi çıkarp tartıldım eksilerim gitmiş bn yemiyimde kafayı kim yesin. Ne yapsam olmuyor diyip bırakacaktım diyeti verdiğim söz geldi aklıma devam ediyorum. Depresyona giricem bu yüzden

Ben de 8.30 dan 1 e kadar 6 ders işledim. Arada kah. kıza yemek hazırla yedir.. 1 den 4 e kadar da evi süpürdüm sonra akşam yemeği hazırladım bulaşık yürüyüş vs inan hiç oturamadım. Eşime dedim yarın yemek senden bugün pert oldum. Sabah 10 da okula gitmem lazm bir de 6 ders yapacam yine. Nar getirmiştik bahçeden onları syıklayıp yarına nar suyu yapmam lazım bir de. Bir dokun bin ah işit

Menuye gelince
Kahvalti(12:00)
Sucuklu,mantarli omlet
2 dilim tb ekmek
6 zeytin
1 kk ya yakın peynir
3 fincan çay

Ara(17:00)
Duble türk kahvesi 1ck hindistan cevizi yağı ekledim

Akşam (19:20)
5 kaşık kıymalı patlıcan yemeği
3 kasik yogurt ve yarim salatalikla baharatli cacık
2 dilim tb ekmek

Su 1.5 litre

Çok güzel menü

Sesin soluğun cikmayinca aklıma gelmedi değilBı kere delince diyeti devamı geliyor ne yazikki
Bismillah de hedefini hatırla yeniden başlarcasina basla yarın balim
Şimdi senin takdigi denedim yemin ettim böyle onu yedik bunuda yiyelim yapmayacağım 78 e kadar :) haftada bir öğün ödülü yeyip yola devm

Kız bu kadar güllük gülistanlık olsa piskiyatrisler iş yapamazdı onlar için bunalıma giriyoruz yazık eppek parası onlarada yazık :)
Özetle eşim iki gündür evde Allah'ım yiyorda yiyor dün akşam memleketten kestane ve değişik bir patates var o gelmiş hem kestane hem onu yaptım benide yoldan çıkarıyor . Kuzey iyice bunaldı kardeşini dürtüyor sürekli sevmenin dozunu artırıp bunaltiyor Nehir zaten zirlak sürekli kucakta geziniyoruz bu arada kosa koşa yemek hazırla çamaşır ev vs vs akşam babasına atıyorum ama şu ara bana sarmış onda da durmuyor illa bende duracak bunaldım iyice

Gunaydin kizlar
Birazdan fizyoterapiste gidecem

Dün hafif tutacam dedim ama bazen stres yonetimini yapamiyorum bide evde olmakda etkiliyor
Surekli araniyorum
Kacamak yapmadim ama fazla yedim
Gelince hatirladigim kadariyla menümü yazarim

Cocuklar konusu ayni. Buyuk kucuge asla rahat vermiyor. Obur ku de uyku yok, durmadan ağlıyor. Suan bile agliyo :'(

Günaydın
Oh herkesler içi dökmüş bem de dökeyim o zaman :)
2 küçük canavar sürekli oyun kavga derdinde.tv zaten onlarda bir de benim telefondan oyun oynamayı öğrendiler.bir de oyun kavgası sıkışıyor araya.büyük desen iyice bana sardı .odada olmasam5 dk içinde beni kontrole geliyor.hem ne gelmek telaşla ben evde yokum onları bırakıp gitnişim gibi .sinirim bozuluyor...bahçeye çıksam niye bahçeye çıktın bensiz.namaza dursam niye bensiz durdun.çağırsam ne zaman bitecek der.tam bir mızmız oldu.durup dururken hüzünlenir yavrum ben arkadaşlarımı özledim diye.duygusal çocuk.evdeyiz kovit den bir yere de çıkılmıyor iyice bunaldı.ben bebelerin oyuncağı oldum iyice.
Eşim desen beni oturarakgörünce bişey istemeden duramaz sağ olsun.şu ara evde.ne bileyim mutlu olmuyor birieydensanki.sana öyle geliyor diyor.ben de çocuklardan bunalıp ona sarıyor olabilirim. Adam dediğin sabah gidip akşam gelmeli
evde koşturuyoruz böyle böyle.

24.11.sali

12.00
Omlet (2 yumurta 1 kş ceviz tozu 1 ks hc unu dereotu peynir az süt)
Peynir
Maydonoz
2 tk badem ezmesi

15.00
Keto fincan kek

17.45
1 kase tarcinli yogurt
1 avuc kuruyemis

19.00
1 keto ekmek
6 parmak balik
Bi kac dil domates salatalik marul
1 ayran

01.00
2 minik köfte
Badem ezmesi, 100 gr falan vardir heralde

Şimdi senin takdigi denedim yemin ettim böyle onu yedik bunuda yiyelim yapmayacağım 78 e kadar :) haftada bir öğün ödülü yeyip yola devm
2 gün azitmanin getirisi cok olmamistir insallah cnm izine cikişinimi kutladin :)))
Birazdaha hedefe odaklanmamiz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…