• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ya ben spor yapmak istiyorum ama benim kız uyumadı gitti bir türlü:KK43: bu saatten sonrada enerji felan kalmadi gündüz Spor yapicak zaman bulmam lazım ama nasıl
Bende de yok ondan. Çünkü uyumuyoruz. Gunduz iş yapasimda yok sporda baska birsey de. Soyle uyusam saatlerce baska hic hayalim yok. Gece 4 5 saat kesintisiz uyusam. Canavar gibi olurdum da...

Kahvaltı 12,30
2 yumurtali omlet
Yeşillik
7 zeytin
1 dilim süzme peynir
Domates

Ara 3 ceviz türk kahvesi

17.00 1 kase lahana yemeği(Doyana kadar yedim uzun bir süre yemem galiba😁)

19.00
1 kase güveç
1 kase fırında kızarmış sebze
Salata kırmızı pancar turşusu

2,5 lt su

25.11 menusu

11.00
3 yumurta peynirli (kizlarla)
Nescafe
1 salatalik

14.30
Tavuk parçaları 5 6 tane
Az patates
İce tea

19.00
Yarim kase yayla corbasi
2 dilim tbe
1 kase nohut yemegi
2 parca tavuk
3 dilim patates
Salata

21.30
Nescafe
1 parca çikolata
Soğuk çay olmamış cnm

Bende de yok ondan. Çünkü uyumuyoruz. Gunduz iş yapasimda yok sporda baska birsey de. Soyle uyusam saatlerce baska hic hayalim yok. Gece 4 5 saat kesintisiz uyusam. Canavar gibi olurdum da...
Kaç yaşlarındaydı çocuklar senin cnm
Benim vaktim olsa yapasim var ama ev bebek yemek işi tüm gunumu alıyor

Selam kızlar. Okula gidiyorum gelmem 1 buçuğu buluyor sonra kızlar yemek vs eşimde canlı derse oturuyor saat 8e kadar, ordan regl oldum, küçük kızımın dişten dolayı mızmızlığı, gece 10a kadar uyumamaları perişanlıktı resmen öğleden sonram. Sizlerin hayatı nasıl ya? bir ben perişan herkes güllük gülistanlk yaşıyor gibi geliyor bana nedense 😃
Bizim hayatlarda hıc gulluk gulıstanlık degil valla poni cocuklar gece 2 yı buluyor uyuması ufaklık aksam olunca cıldırıyor resmen sabah gec kalkılıyor butun gunum oluyor ne ev isi yapasım geliyor ne bırsey esim desen hala evden calısıyor
Bugün sabah yüzüğüm olmadı üzerimi çıkarp tartıldım eksilerim gitmiş bn yemiyimde kafayı kim yesin. Ne yapsam olmuyor diyip bırakacaktım diyeti verdiğim söz geldi aklıma devam ediyorum. Depresyona giricem bu yüzden :KK43:
Ya her gun tartılma yada kacamak yapmadığın halde artı gordugun de moral bozma canim odem olarak gor
Kız bu kadar güllük gülistanlık olsa piskiyatrisler iş yapamazdı onlar için bunalıma giriyoruz yazık eppek parası onlarada yazık :)
Özetle eşim iki gündür evde Allah'ım yiyorda yiyor dün akşam memleketten kestane ve değişik bir patates var o gelmiş hem kestane hem onu yaptım benide yoldan çıkarıyor . Kuzey iyice bunaldı kardeşini dürtüyor sürekli sevmenin dozunu artırıp bunaltiyor Nehir zaten zirlak sürekli kucakta geziniyoruz bu arada kosa koşa yemek hazırla çamaşır ev vs vs akşam babasına atıyorum ama şu ara bana sarmış onda da durmuyor illa bende duracak bunaldım iyice
Rabbım yardımcın olsun bahar
Günaydın şimdi biz cuma tartilacak miyiz ???
Bende bilemedim cok mantıklı gelmiyor bana cuma sanki bilemedim

Gunaydin kizlar
Birazdan fizyoterapiste gidecem

Dün hafif tutacam dedim ama bazen stres yonetimini yapamiyorum bide evde olmakda etkiliyor
Surekli araniyorum
Kacamak yapmadim ama fazla yedim
Gelince hatirladigim kadariyla menümü yazarim
2 gundur ben iyiyim abla kac zamandır bende oyleydım aman Masallah dıyeyımde
Günaydın
Oh herkesler içi dökmüş bem de dökeyim o zaman :)
2 küçük canavar sürekli oyun kavga derdinde.tv zaten onlarda bir de benim telefondan oyun oynamayı öğrendiler.bir de oyun kavgası sıkışıyor araya.büyük desen iyice bana sardı .odada olmasam5 dk içinde beni kontrole geliyor.hem ne gelmek telaşla ben evde yokum onları bırakıp gitnişim gibi .sinirim bozuluyor...bahçeye çıksam niye bahçeye çıktın bensiz.namaza dursam niye bensiz durdun.çağırsam ne zaman bitecek der.tam bir mızmız oldu.durup dururken hüzünlenir yavrum ben arkadaşlarımı özledim diye.duygusal çocuk.evdeyiz kovit den bir yere de çıkılmıyor iyice bunaldı.ben bebelerin oyuncağı oldum iyice.
Eşim desen beni oturarakgörünce bişey istemeden duramaz sağ olsun.şu ara evde.ne bileyim mutlu olmuyor birieydensanki.sana öyle geliyor diyor.ben de çocuklardan bunalıp ona sarıyor olabilirim. Adam dediğin sabah gidip akşam gelmeli :KK70:
evde koşturuyoruz böyle böyle.
Kesinlikle marttan beri evde valla bıktım cocuklar bizimde aynı bir bakıyorm cok guzel oynuyorlar bir bakıyorum kedi kopek gibiler
Of yaaa
Küpelerim yok.
Geçen gün ben bunu buraya koyduğumu unutmasam diyerwkten bir yere koydum.şimdi o yeri hatırlamıyorum.ne menem bir yere koydum kimbilir.heryeri aradım aradım yok. :kızgın:
Aramayı bırak kesinn cıkar karsına
Ya ben spor yapmak istiyorum ama benim kız uyumadı gitti bir türlü:KK43: bu saatten sonrada enerji felan kalmadi gündüz Spor yapicak zaman bulmam lazım ama nasıl
Sabah erken kalksan yapsan bir ara ben esimle beraber kalkıp gidiyordum kızlar uyurken

Simdilik kizlari uyuttum ne temizlik geliyo icimden ne spor yapmak yatcam bende. Tabi kucuk olan uyanmazsa
Uyuduysan ne mutlu sana ☺️Bende hergun bugün uyuycam diyorum ama ne mümkün🙄Yaşlılık zamanıma saklıyorum uyku aşkımı artık 🙃

Bizim hayatlarda hıc gulluk gulıstanlık degil valla poni cocuklar gece 2 yı buluyor uyuması ufaklık aksam olunca cıldırıyor resmen sabah gec kalkılıyor butun gunum oluyor ne ev isi yapasım geliyor ne bırsey esim desen hala evden calısıyor

Ya her gun tartılma yada kacamak yapmadığın halde artı gordugun de moral bozma canim odem olarak gor

Rabbım yardımcın olsun bahar

Bende bilemedim cok mantıklı gelmiyor bana cuma sanki bilemedim

2 gundur ben iyiyim abla kac zamandır bende oyleydım aman Masallah dıyeyımde

Kesinlikle marttan beri evde valla bıktım cocuklar bizimde aynı bir bakıyorm cok guzel oynuyorlar bir bakıyorum kedi kopek gibiler

Aramayı bırak kesinn cıkar karsına

Sabah erken kalksan yapsan bir ara ben esimle beraber kalkıp gidiyordum kızlar uyurken
Asya memede uyuyor yanından kalkar kalkmaz uyanıyor ☹️ öğle uykusunda yapabilirim ordada anca iş yapıyorum

Menüm
Sabah 10.30
7 çatal sucuklu yumurta
5 zeytin

Ara meyve
1 mandalin
1.5 trabzon hurması
1 havuç

Öğle15.00avuç içi kadar tavuk göğsü haşlama

Ara 1 dilim kek

Akşam18.00
3 kepçe kuru fasulye
Turşu

Şu 2 bardak :(

İçmeye devam edeceğim.yatana kadar 1.5 olur.
Bütün gün mutfaktaydım ama suiçmemişim şuan aklıma geldi.
Su icemek nasıl bişey acaba 😁 Ben susuz duramam herhalde:)
Menüde fena değil diyelim;)

Çok geç oldu ama menüyü yazaym
Kah 12 de
1 gözleme
Pırasa
Yoğurt
2.3 ceviz

Ara 3
Leblebi yarım avuç
Ara 4 30
1 kase tarhana
Akşam 6
Balık
Salata

Çayla 10.15 kabak çekirdeği
Su 1. 5 lt
Spor 70 dk yürüdüm

Mefkurem evet tostu kavurmayla yaptm. 2 d ekmek arasına kavurmayı minik minik doğradm. Eti tel tel ayırdım.

Of yaaa
Küpelerim yok.
Geçen gün ben bunu buraya koyduğumu unutmasam diyerwkten bir yere koydum.şimdi o yeri hatırlamıyorum.ne menem bir yere koydum kimbilir.heryeri aradım aradım yok. :kızgın:
Ne tesadüf Ben de bugün küpemin vidasını kaybettim. İnş evdedir aklam dışarıda yürüdüm de. Altın bir de akşamdan beri arıyorum. bulamadan evi süpüremem de. Senin çıkar bir yerden ama benimki gitti heralde

Gunaydin. Kayıp eşya bulmak için dua varmış. Birde sayılar falan varmış 😄 ben hiç denemedim ama deneyip bulanlar olmuş. İnşallah sizlerde bulursunuz.
Biz bu yaz yusranin kupesini dusuruyorduk durmadan. Gevşemişti. Otoparkta bisiklet bindirip eve geldik gene yok. Evde aradik bulamadık. En sonunda dedik bulamicaz herhalde disarida düştü. Sonra eşim disari cikti. Ayagim aciyo birsey delmiş ayakkabiyi dedi birde baksak kupe orda :D sonra sattik o takımı başka aldik düşüp durcakti yoksa

Kaşelerimi çıkardım biri 48 beden biri 42. Büyük olan baya bol tabi, 42 beden olanı 2-3 yıldır giyemiyordum. Önü kapanıyor ama biraz dar. Bana şifa olan tam olması olacak yimem :KK45:
Ne güzel önü ,kapanır yakında onun da :KK19:
10 gündur kacamaksiz devamkeee😎😁
:KK9:bravo dilek.
25.11 menusu

11.00
3 yumurta peynirli (kizlarla)
Nescafe
1 salatalik

14.30
Tavuk parçaları 5 6 tane
Az patates
İce tea

19.00
Yarim kase yayla corbasi
2 dilim tbe
1 kase nohut yemegi
2 parca tavuk
3 dilim patates
Salata

21.30
Nescafe
1 parca çikolata
Akşam çok mu sanki?
Hem ekmek hempatates hem nohut.ıce tea de var.bilemedim.
Kahvaltı 12,30
2 yumurtali omlet
Yeşillik
7 zeytin
1 dilim süzme peynir
Domates

Ara 3 ceviz türk kahvesi

17.00 1 kase lahana yemeği(Doyana kadar yedim uzun bir süre yemem galiba😁)

19.00
1 kase güveç
1 kase fırında kızarmış sebze
Salata kırmızı pancar turşusu

2,5 lt su
Güzel menü canım.
Bugun menusu.
12:00
3 haslanmıs yumurta
2 hindi fume
1kk peynir
Havuc
Salatalık

19:00
1 tabak et. Sote
. Su:2lt
Ooooo çok güzel.
Çok geç oldu ama menüyü yazaym
Kah 12 de
1 gözleme
Pırasa
Yoğurt
2.3 ceviz

Ara 3
Leblebi yarım avuç
Ara 4 30
1 kase tarhana
Akşam 6
Balık
Salata

Çayla 10.15 kabak çekirdeği
Su 1. 5 lt
Spor 70 dk yürüdüm

Mefkurem evet tostu kavurmayla yaptm. 2 d ekmek arasına kavurmayı minik minik doğradm. Eti tel tel ayırdım.
Sabahki gözleme hariç güzel menü .
Ne tesadüf Ben de bugün küpemin vidasını kaybettim. İnş evdedir aklam dışarıda yürüdüm de. Altın bir de akşamdan beri arıyorum. bulamadan evi süpüremem de. Senin çıkar bir yerden ama benimki gitti heralde
Benimkiler gümüş canım.bulunur inşallah.
Gunaydin. Kayıp eşya bulmak için dua varmış. Birde sayılar falan varmış 😄 ben hiç denemedim ama deneyip bulanlar olmuş. İnşallah sizlerde bulursunuz.
Biz bu yaz yusranin kupesini dusuruyorduk durmadan. Gevşemişti. Otoparkta bisiklet bindirip eve geldik gene yok. Evde aradik bulamadık. En sonunda dedik bulamicaz herhalde disarida düştü. Sonra eşim disari cikti. Ayagim aciyo birsey delmiş ayakkabiyi dedi birde baksak kupe orda :KK70: sonra sattik o takımı başka aldik düşüp durcakti yoksa
Nasıl girmiş ayakkabıya :)

Back