Teşekkür ederim canımSüpersin canım
Ödem olabilir. Azminle ödemi de atarsın eksiyi de artırırsın
Geldi 70lerhemen 80den daha da uzaklaş
Sen bu artıyı eksi 2 ye çevirirsin
Eksi olsun da az olsun
Eksş eksidir
Metabolizman iyi maşallah. Diper haftaya 104 bile görbilirsin.
Benim hedefm 86 ucundan da olsa görmek. Ve 2 gün leslie 3 gün yürüyüş
Canım bebeşin büyüyor
Bence bir an önce ibreyi tersine çevirmrlisin
Biraz dikkatle eksiye dönersin
Menü muhteşem ilerliyrn günlerde eksi getirir ama bugün tartilma karnabahar şisirmistir seni23.11.pazartesi kamp 9.gün
11.30
Krep (1 yumurta, az süt, 1 kş labne, 1 kş hc unu)
Peynir
Dereotu
2 tk badem ezmesi üstüne az hc sekeri
15.15
1 keto fincan kek (1 yumurta, 1 kş hc unu, 1 kş eritiyrol)
19.15
Karnibahar kisiri (parca parca aldim toplam 2 tb vardır belki)
Salata
Ayran
Gunaydın canım cok erkencısınGünaydın, kahvaltı yapildi
Ahh ahh benimki buyudukce duzenı bozuldu yatagına koyduğumda uyuyan cocuk once uyumucam diye aglıyor sonra ayagıında salla diye baslıyor gece 1 - 2 yı buluyor uyumamız sabah namazında tekrar sallatırıyor ayagıında sabahta kalkmak bilmiyoruz bir haftadırGünaydın ne kadar erkencisinaz sabret bebiş büyüdükçe uykuları düzene giriyor. Benim kızım da hep 6 dan önce uyanırdı daha doğrusu aydınlık olunca kalkardı. Ama akşam erken uyurdu bazen 8 de bile uyurdu
Gunaydın canimGünaydın herkese güzel bir salı olsun :)
Supersın canım gunaydınGünaydın kızlar0 Karbonlu bir gün olsun hepimiz için inşallah
Artimi atmış eksi 200 bile geçmiş bulunmaktayım
Tartildim bileeMenü muhteşem ilerliyrn günlerde eksi getirir ama bugün tartilma karnabahar şisirmistir seni
Ikinizde eksi oldugunuza göre dilekle ciddi yarışınGunaydın can dostlarım dun ki artılar gıtmıs hatta cumaya gore eksiye bile gecmısım
Atlatır inşallah canım.Valla sonunda dayanamadım, 3 kaşık nohut yedim. 1 tane de trabzon hurması. Akşam sporumu yapamadım. Annem dün kötüydü, sesini duyunca enerjim çekilmiş hissettim.
İnşallah canım :)
Geçmiş olsunHemen ihlamur,papatya,sogan vs basladim abla
Meyve de yiyorum erken saatte
Ödem atıcı caylardan destek almalisin benceTartildim bilee
Aynen, arti olmuşum
Heralde fazla yiyince oldu
Senin adina sevindim cnm
Bugunden eksi geldiyse pazartrsi hedefin tutabilir
Çok güzel bir meton var tam dikkat etsen çok hızlı kilo verirsinBende cumaya gore 1 kg eksiyim 105.5 :)
Çok iyiGunaydın can dostlarım dun ki artılar gıtmıs hatta cumaya gore eksiye bile gecmısım
İnsulin direnci olmasa canım. Bir ay da 2 kg verdim cok iyi degil kiÇok güzel bir meton var tam dikkat etsen çok hızlı kilo verirsin
Yok moral bozmadim cnm. En azindan hafta başı yemiş oldumTartıdan önce son 3 gün karnabahar, lahana, brokoli gibi vücutta su tutan yiyecekler yemeyin derdin hepMefkurem kendi kendinin moralini bozma böyle :)
Ben kahve cok iciyorum. Demleme bitki cayini pek fazla degilÖdem atıcı caylardan destek almalisin bence
Karbona dikjat etsen daha güzel verirsin cnmİnsulin direnci olmasa canım. Bir ay da 2 kg verdim cok iyi degil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?