💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

sağol canım.
birkaçkez internet üzerinden birşey aldım.hep elimde patladı. geri de gönderemedim o zaman için.
bakalım artık. 9

kırmızı odayı ve masumlar apartnanını ve geçen seneki doktor dizilerini....hiç doğru düzgün izleyemedim
benim büyük çok hassas.uyurken bile ertesi gün bile anne o çocuk öldü mü.anne neden ağlıyor falan ...ağlamaklı bişey olunca çeviriyoruz hemen.zaten yarısında ağlıyorlar.ama sonra netten izleyebilirim fırsat bulursam...

.

Her öğün 30 Gr peynir 1,2 tatlı kaşığı yag kullanman gerekiyor ...yesillikte yenilebilir

Lahanamin yarısi kalmıştı onuda pişirdim düdüklüde.. bı kaç gün acıkınca tirtiklama yapamiyacagim için onu yerim aralarda .Aksam sadece onu yersem doymuyorum yanına yumurta yada tavuklu salata yapabilirim buzlukta tavuk döner vardı Benim bugün tok kalmam lazım çünkü ev halkına ispanakli borekle patates salatası yapmayı planlıyorum ikisinide çok severim yememem için bugün tok kalmam önemli

Tam anası diyorumda inanmıyorsun En rahatı yanında yatırmak ne ara uyanır emer totosunu döner geri uyur bilmem ben uykums devam ederim

Dünkü menü
Kahvalti(10:30)
Kiymali menemen
2 dilim tb ekmek
1 kk kadar peynir
3 zeytin
3 fincan cay

Akşam (17:50)
Biber bugulama
1 kepce mercimek çorbası
1 tane lavas
Afiyet olsun canım çok güzel biber buglama nedir

Afiyet olsun canım
Senin tarti nasıldı rakibem takip edemedim tebrik edeyim mi
Canim eve gelmiyor mu filyasyon ekibi illa gidilecek mi test icin
Hayatevesigar uygulamasi var orada bugun nasil hissediyorsun falan diye soruyor
Olmazsa bi bak evde yapiliyosa gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…