stressKız tartı var diye hafta sonunun ne sucu var
sağol canım.Baska bırsey yememıssın aksam yogurt turp bence yeterli olmus
Kirmizi odayi bende izliyorum ya dun esim aldulhamiti izledi ben telden kırmızı odayi
8 yumurta ile iyi kapatmıssın dilek yanında peynir bisey yedin mı
Cok absurt bisey girmedim canım patladım deyince daha dolu dolu bir aksam bekledim bence guzel atlatmıssın
Afiyet olsun canım
İste bu 2 kiloyu 10 gunde cok kolay verırsın
Kuskus ve pilav aynı gun ıcınde olmasa daha iyimis canım
Gecmıs olsun canım ınsallah cabuk toparlarsın
Belediyeyi bilmiyorum canımda online alısverıs yapabilirsin
Ahh ahh
Arada bizim tartılar sasırtmak istiyor Supersın bahar
Streess yapmıyoruz derin derin nefes alıyoruz oummmmmstress
Cogu buyuk marketin var canım bı bak bakalım duzgun bisey bulursun hangi sehırdeydınsağol canım.
birkaçkez internet üzerinden birşey aldım.hep elimde patladı. geri de gönderemedim o zaman için.
bakalım artık.9
kırmızı odayı ve masumlar apartnanını ve geçen seneki doktor dizilerini....hiç doğru düzgün izleyemedimBaska bırsey yememıssın aksam yogurt turp bence yeterli olmus
Kirmizi odayi bende izliyorum ya dun esim aldulhamiti izledi ben telden kırmızı odayi
Cok absurt bisey girmedim canım patladım deyince daha dolu dolu bir aksam bekledim bence guzel atlatmıssın
Afiyet olsun canım
Ahh ahh
Her öğün 30 Gr peynir 1,2 tatlı kaşığı yag kullanman gerekiyor ...yesillikte yenilebilirBaska bırsey yememıssın aksam yogurt turp bence yeterli olmus
Afiyet olsun canım
Ahh ahh
Tlc sağlıklı beslenme ile ilgili bir program varmış onu izlemek istiyorum fırsat olursaTlc de ailemız buyuyor diye bir program var 14 Cocukları var
Tam anası diyorumda inanmıyorsunOo sende başladın mı Kore dizilerine ne izliyorsun ji chang wook un son iki dizisi fiyasko o canım yakışıklı oğlan için bile izlenmiyor çok üzüldüm ya healer,partner ve tk2 den sonra yazık etmişler çocuğa askerden gelince bu Kore aktörlerinin teklifleri azalıyor galiba
Acı acı emzirdim
Kuskus ne kadardı canım miktarları tam yaz ki yorum yapabilelim 3yk sorun değil ama benim gibi bı tabak mantı sorun mesela :)
suyu bol iç , bol meyve ye iyi beslen pozitifswn bile bunlar gerçekten çabuk toparliyor çevremde izlediğim kadarıyla
Hayirdir canım neden öyle yapıyor ki bazen bir korkma süreci geçiriyorlar ondan mı ki
aynen öyle sigarayı bırakanlar istemsiz paket ararmis cebinde çevrede boş boş çikolata aradığın oldu mu ,
ooo süpersin dilosum
Ay hiç sorma ya gece boyunca memede yavru köpekler gibi sinirli sinirli karanlıkta meme bulmaya çalışıyor :) yarım saatte bir kalkıyor emmesede ağzında duracakgece üç kere uyuttum WC ye gidip geldim bı baktım çaki gibi açmış gözleri beni gördü zıplıyor al diye
Niye çıkmıyor acabaKızlar kilolarimiz için tablo yapacagim ama bende ne emojiler ne tablo çıkmıyor
Afiyet olsun canım çok güzel biber buglama nedirDünkü menü
Kahvalti(10:30)
Kiymali menemen
2 dilim tb ekmek
1 kk kadar peynir
3 zeytin
3 fincan cay
Akşam (17:50)
Biber bugulama
1 kepce mercimek çorbası
1 tane lavas
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar çok güzel eksiler var tebrij edyrm. Yumurta detoksu etkisini göstermiş.bir sorun var kk alıntılar eklemedi.
Bugünün menüsü
KAHVALTI 10
2 çatal kavurma
Çok az köz sebze yoğurtlu
1 yumurtalı peynirli salata
Yarım hurma (kızımdan kalan)
Ara sütlü kahve
Akşam 4 .30
Toplamı 1 kaseden az kısır ve makarna
1 tabak taze fasulye
Yoğurtlu kereviz
Su 2.5 lt
Spor Bütün gün temizlik
Canim eve gelmiyor mu filyasyon ekibi illa gidilecek mi test icinKendi kendime karantina yaptım.biryere çıkmıyorum.test kuyrukları çok.hiç gidesim yok.ben ara sıra böyle fena grip olurum.en son hamileyken oldum.ilaç da alamamıştım.göğsümü sıkıyorlar gibiydim.dün de ilaç bile almadım ödem olur artı çıkarım diye :/ Deli miyim neyim.ama napiyim.burda cumaları gördüğüm eksi 1 hafta motive ediyor beni.
Karantinada alışveriş olayı nasıl oluyor?
Belediye falan destek veriyor mu?
Bizim burda kardeş akraba da yok...
Biber,domates ve sarımsağı hic kizartmadan baharat ve cok az yag ile su koyup pisiriyosun kendi buharinda canimAfiyet olsun canım çok güzel biber buglama nedir
Yazdim diye hatirliyorum
3 nokta olan yerleri acarsan, orda cikiyor cnmKızlar kilolarimiz için tablo yapacagim ama bende ne emojiler ne tablo çıkmıyor
Yarin degil pazartesi :)
nasıl olcak o kiyarın tartı günü he mi???
Cok gecmis olsun cnmKizlar slm giremedim dünden beridir
Oglan parmagi kv gormemis kapıya kıstırmış
Tirnak dibi morarmis nasil ağladı kuzum yazik
Anca kendime geldim
Abla menuyu hemen yazayimMefkurem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?