💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hoşbuşdum abla

Herşeyde bir hayır vardır. Bu zor zamanlarda geçer inşallah. Size de daha hayırlı kapılar açılır inşallah.
Bence asıl senin üslubun yanlıştı. Onca laf saydın arkadaş kırılmadı mı zannediyorsun? O çok yüce gönüllü olup kırılmamış olabilir ama şahsen ben kırıcı üslubundan rahatsız oldum ve gruba mesaj yazasım gelmedi. Burada kimse kimseyi tam tanımıyor ama saygılı ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyoruz. Bahar gayet düzgün bir şekilde hatalı olduğunu anlatmış ama işine gelmeyince kapatalım konuyu diyorsun. Sadece Bahar değil kaç kişi yanlış anladığını ifade etti. İyi niyetli değildi diye yine kırıcı cevaplar yazdın. Arkadaşın kötü niyeti açık biz mi safız yada bir tek sen mi anlayabiliyorsun? Herkes böyle diyorsa bir durayım sakin olayım de kardeş.
Allah ailene şifa versin, sana da sabır ve dayanma gücü. Tavsiyem sıkıntıları atlatıp sakinleşince kendi yazdıklarını okuyup bengisu022 ‘den özür dilemen.

Yok yok seviye 2 yapmk istiyorum bozmamak için
Devam edebilecegini düşünüyorsan sen bilirsin cnm
Senden baya bi eksi gelecek bellli :))
Bugün icin ara da kiler olmasa daha iiyiymis cnm
Aksam kabak la kalsaymisin iyi olurmus cnm :)
Sabah 7
3 yumurta peynirle tavada
2 dilim ekmek(hepsi kizla ortak)
Nescafe

12.30
2.5 haslama yumurta
Semizotu domates az peynirle salata

16.00
Sutlu kahve

17.45
Kiymali menemen
1 dilim ekmek
Gayet guzel cnm

Bugun oyle yaptim
99 değilde 101 olayim ne olacak
Onemli olan devamliligi saglamak dimi hepinize cok tesekkur ederim. Siz olmasaydiniz nasil olsa bozdum deyip devam edebilirdim Mefkurem
Sen de iyiki varsin cnm
Kimse mükemmel degilki, ayni seyleri hepimiz yaşıyoruz, o yuzden birbirimizi anliyabiliyoruz

Yumurta tok tutar dense de, tek yiyince doyurmuyor
Aksam o yuzden biraz yesillik ekledim
Bidaha böyle yapicagimi hic sanmiyorum

12.00
2 h. Yumurta
1 kk peynir

16.00
2 h. Yumurta

18.00
2 h. Yumurta
Marul maydonoz
2 ceviz

Simdi y. Cay icicem
Su 3 lt olur

Kizlar
Burda herkesin binbir türlü derdi tasasi var. Buraya yazilan yada yazilamayan...
Şahsen ben hem kendimden vazgecmemek hemde sizi yari yolda birakmamak icin gelmeye calisiyorum
Gülen emoji yapmak bile icimden gelmiyor
Zaten kendimi zorlarken bide burda huzursuzluk, yanlış anlamalar vs. Olunca, olmayan moralimde dibe çöküyor

Lutfen rica ediyorum kirginlik olmasin

Bastan basla bari Benim hesaba donmesin yanlız dıkıs tutturamadım bu sefer
Allah’ın emri mi kız 2. Seviye yapsın ne olacak
Kesinlikle ne kadar az karbon okadar daha rahat diyet yapılıyor ..kilo vermekte daha kolay
Aynen ya ben şimdiye kadar hep bu hatayı yapıyormuşum. Şimdi aldığım pakette yazan karbonhidrat oranlarına bakıyorum. İki farklı marka yoğurdun bile karbonhidrat oranı farklı çıkıyor.

Bizimde memlekette cok kötü durum. Birde babam babannemle hastanede ne kadar kalacaklarida belli degil
Allah şifa versin. İkisi de koronadan mı yatıyor?
Bende son yumurtalarimi yiyorum. Kıymalı menemen yaptim. Kusura bakmayin sizinkinden farkli oldu ama emzirdigim icin cocugun sutsuz kalmasindan cekiniyorum
Kıymalı Menemen süper canım. Gerçekten emzirirken çok daha dikkat etmen lazım.
Yok canm yaa çok oyalandım
Sende 2den başla gel benle Merve
Ben de seviye 2’yi çok sevmiştim.
Harika gidiyorsun Dikekciğim
Yürüyüş süper olmuş
Öksürük için nasıl bir çay içtin? Benim kızım da sık sık öksürüyor.
Sabah 7
3 yumurta peynirle tavada
2 dilim ekmek(hepsi kizla ortak)
Nescafe

12.30
2.5 haslama yumurta
Semizotu domates az peynirle salata

16.00
Sutlu kahve

17.45
Kiymali menemen
1 dilim ekmek
Ekmekler tam buğday ekmeği değil mi?
Yumurta diyeti biraz zorlasa da çok güzel sonuç veriyor. Yeşillik eklemen iyi olmuş.

Şu dikkat etmeyenler yüzünden evlere tıkıldık gene hakkımı helal etmiyorum
Ne biliyim bu işin bilmediğimiz tarafi ve Teşekkür ederim canım koydum kafaya 1 ay dişimi sıkıp hayatımdan diyeti cikaricam Yeni normalimde hanimefendi gibi yiyerek korumak var cnm

Evet ekmekler kepek yada tbe oluyor
Babannem e inme oldu hastanede suan

Limon kabuğu ve ayva kabuğu vardı onları kaynattım iyi gelir diye düşünerek.zencefil de atabilirsin acı gelmezse.geçmiş olsun canım.

Insallah daha da iyi olacaklar canım darlamak kelimesini bir daha duymayalım burda hepimiz birbirimize dertlerini sıkıntıları yeri geliyor sevinçlerini paylasıyor birbirimizi gormesekte gonulden bagımız var
Aynen katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…