Hoşbuşdum ablaHosgeldinnnn :))
Bende omleti daha cok severim
Ama haşlama daha tok tutuyor sanki
Miktarlarin hic 80 kiloluk biri degil aslinda cnm
Burdada yaz tstillerinden sonra artmaya basladi cnm
Okullarda acildi
1 ay heryeri kapatip, giriş çıkışı engelleselerdi simdi böyle olmazdi
Herşeyde bir hayır vardır. Bu zor zamanlarda geçer inşallah. Size de daha hayırlı kapılar açılır inşallah.Ben bu sene ne var ne yoksa kaybedilebileceginj hepsinin anlık olduğunu anladım abla . İş kuralım dedik herşey hazırdı Bonelli geldi işler karıştı daha fazla teklif etti bizde onun verdiği fiyata çıkamadık ama işte her şeyde bir hayır var bak cafeler yine paket servise dönüyor . Cafeler zaten çaydan kahveden kazanır pastadan kazandığından daha çok kazanırsın şimdi durumada üzülüyorum yazık işletmeler iyice çökecek , yayila yayıla tatiller yapıldı deniz ,güneş ,oteller , reklamlar illede tatile gidin der gibi cazip fiyatlar . inadına okullar açıldı , ağzına maske takmayı bilmeyen , kimseyi dusunmeyenlerin bedelini ödeyecek şimdi ıssız kalacak bir dolu kişi .
Bence asıl senin üslubun yanlıştı. Onca laf saydın arkadaş kırılmadı mı zannediyorsun? O çok yüce gönüllü olup kırılmamış olabilir ama şahsen ben kırıcı üslubundan rahatsız oldum ve gruba mesaj yazasım gelmedi. Burada kimse kimseyi tam tanımıyor ama saygılı ve anlayışlı bir şekilde iletişim kurmaya çalışıyoruz. Bahar gayet düzgün bir şekilde hatalı olduğunu anlatmış ama işine gelmeyince kapatalım konuyu diyorsun. Sadece Bahar değil kaç kişi yanlış anladığını ifade etti. İyi niyetli değildi diye yine kırıcı cevaplar yazdın. Arkadaşın kötü niyeti açık biz mi safız yada bir tek sen mi anlayabiliyorsun? Herkes böyle diyorsa bir durayım sakin olayım de kardeş.North River baharcım, dediğine katılıyorum, insanlar kendini düşünmek zorunda önce. Kendimi düşündüğüm gibi ailemi de düşünmeliyim. Yemeklerini en azından gün aşırı da olsa götürüp kapıya koymak maskeli şekilde en azından onları içeriden görmek benden bişey almaz, aksine onlara moral motivasyon olur. Yaşlarını almış insanlar bunlar. Kimsenin kırıldığı kimseyi de kırdığım yok.
Sadece üslup yanlıştı, bunu da belirttim.
Neyse bu konu üzerine konuşmayalım isterseniz.
Çünkü ben bu durumun başa gelmeden anlaşılabileceğini düşünmüyorum.
Mefkuremcim, hastalık olayını ilk sizle paylaştım. Çok üzgündüm. Sık sık hastalık temasıyla gelip sizi darlamak istemedim.
Ama sorduğun için teşekkür ederim.
Şu an daha iyi hissediyorum. İlk defa annemler akşam uyuyabilmişler. Bol bol dinleniyorlar. Yorgunluk ve kuru öksürük dışında hastalıkları stabil hale geldi. 1 haftadır hastalardı zaten ama ben de grip diye düşünmüştüm coronalarmış meğerse. Kaldı 1 haftaları. Sonrasında iyiler inşallah...
Devam edebilecegini düşünüyorsan sen bilirsin cnmYok yok seviye 2 yapmk istiyorum bozmamak için
Senden baya bi eksi gelecek bellli :))Kaynimlar gelicek onlar gelmeden menümü yazayim
Kahvaltı 9,30
2,5 yumrtali omlet 30 Gr beyaz peynir
Roka tere
(
Ara türk kahvesi çok az süt kattım(tok tutuyor bu şekilde sanki)
1,30
2 haşlanmış yumurta
15 Gr beyaz peynir
1 tane üçgen peynir
2 ceviz
Akşam 18.00
3 yumurtalı omlet
30 gr beyaz peynir
1 tane ceviz
19.00
Çok az sütle neskafe
2,5lt su
Bugün icin ara da kiler olmasa daha iiyiymis cnmİyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 10
2yumurta
2d kadar lavaş ekmek
Domates
Az peynir
Maydanoz
Öğlen 2
1 kase tavuklu çorba
Yoğurtlu kereviz
Ara 3.30
1 cennet hurması
Yarım haş. mısır
Akşam 7
Közlenmiş biber patlıcan domates
1 d ekmek
Yoğurt
Su 2L
Spor 40 dk yürüdüm dışarıda
Aksam kabak la kalsaymisin iyi olurmus cnm :)Menüm
Sabah 10 30
1 /2 dlm ekmek
1 yum haşlama
15 zeytin (küçücüktü)
1 tk pekmez
3 çatal peynir
Ara 17.00
1 öksürük için çay
2 dilim ayva
Akşam 19.00
3 kaşık tarhana
2 kaşık bulgur pilavı
(Cağğnım bulguru kimse yemedi.bir de istemişti koca bey :/ bebeler de yemedi.gıcık oldum yemiş bulundum...niye yaptım ki perşembe perşembe...)
6 kaşık et sote
Kabak sote
Şu 2 lt.
Spor 1 saat yürüyüş
Gayet guzel cnmSabah 7
3 yumurta peynirle tavada
2 dilim ekmek(hepsi kizla ortak)
Nescafe
12.30
2.5 haslama yumurta
Semizotu domates az peynirle salata
16.00
Sutlu kahve
17.45
Kiymali menemen
1 dilim ekmek
Sen de iyiki varsin cnmBugun oyle yaptim
99 değilde 101 olayim ne olacak
Onemli olan devamliligi saglamak dimihepinize cok tesekkur ederim. Siz olmasaydiniz nasil olsa bozdum deyip devam edebilirdim Mefkurem
Cok sevindim cnm hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin insallah prensesDoktor kontrolüm iyi geçti arkadaşlar. Bebeğim iyiymiş çok şükür. Ve kızım olacak
Allah’ın emri mi kız 2. Seviye yapsın ne olacakBastan basla bariBenim hesaba donmesin yanlız dıkıs tutturamadım bu sefer
Aynen ya ben şimdiye kadar hep bu hatayı yapıyormuşum. Şimdi aldığım pakette yazan karbonhidrat oranlarına bakıyorum. İki farklı marka yoğurdun bile karbonhidrat oranı farklı çıkıyor.Kesinlikle ne kadar az karbon okadar daha rahat diyet yapılıyor ..kilo vermekte daha kolay
Allah şifa versin. İkisi de koronadan mı yatıyor?Bizimde memlekette cok kötü durum. Birde babam babannemle hastanede ne kadar kalacaklarida belli degil
Kıymalı Menemen süper canım. Gerçekten emzirirken çok daha dikkat etmen lazım.Bende son yumurtalarimi yiyorum. Kıymalı menemen yaptim. Kusura bakmayin sizinkinden farkli oldu ama emzirdigim icin cocugun sutsuz kalmasindan cekiniyorum
Ben de seviye 2’yi çok sevmiştim.Yok canm yaa çok oyalandım
Sende 2den başla gel benle Merve
Harika gidiyorsun DikekciğimKaynimlar gelicek onlar gelmeden menümü yazayim
Kahvaltı 9,30
2,5 yumrtali omlet 30 Gr beyaz peynir
Roka tere
(
Ara türk kahvesi çok az süt kattım(tok tutuyor bu şekilde sanki)
1,30
2 haşlanmış yumurta
15 Gr beyaz peynir
1 tane üçgen peynir
2 ceviz
Akşam 18.00
3 yumurtalı omlet
30 gr beyaz peynir
1 tane ceviz
19.00
Çok az sütle neskafe
2,5lt su
Yürüyüş süper olmuşİyi akşamlar bugünün menüsü
Kah 10
2yumurta
2d kadar lavaş ekmek
Domates
Az peynir
Maydanoz
Öğlen 2
1 kase tavuklu çorba
Yoğurtlu kereviz
Ara 3.30
1 cennet hurması
Yarım haş. mısır
Akşam 7
Közlenmiş biber patlıcan domates
1 d ekmek
Yoğurt
Su 2L
Spor 40 dk yürüdüm dışarıda
Öksürük için nasıl bir çay içtin? Benim kızım da sık sık öksürüyor.Menüm
Sabah 10 30
1 /2 dlm ekmek
1 yum haşlama
15 zeytin (küçücüktü)
1 tk pekmez
3 çatal peynir
Ara 17.00
1 öksürük için çay
2 dilim ayva
Akşam 19.00
3 kaşık tarhana
2 kaşık bulgur pilavı
(Cağğnım bulguru kimse yemedi.bir de istemişti koca bey :/ bebeler de yemedi.gıcık oldum yemiş bulundum...niye yaptım ki perşembe perşembe...)
6 kaşık et sote
Kabak sote
Şu 2 lt.
Spor 1 saat yürüyüş
Ekmekler tam buğday ekmeği değil mi?Sabah 7
3 yumurta peynirle tavada
2 dilim ekmek(hepsi kizla ortak)
Nescafe
12.30
2.5 haslama yumurta
Semizotu domates az peynirle salata
16.00
Sutlu kahve
17.45
Kiymali menemen
1 dilim ekmek
Yumurta diyeti biraz zorlasa da çok güzel sonuç veriyor. Yeşillik eklemen iyi olmuş.Yumurta tok tutar dense de, tek yiyince doyurmuyor
Aksam o yuzden biraz yesillik ekledim
Bidaha böyle yapicagimi hic sanmiyorum
12.00
2 h. Yumurta
1 kk peynir
16.00
2 h. Yumurta
18.00
2 h. Yumurta
Marul maydonoz
2 ceviz
Simdi y. Cay icicem
Su 3 lt olur
Ne biliyim bu işin bilmediğimiz tarafi veŞu dikkat etmeyenler yüzünden evlere tıkıldık gene hakkımı helal etmiyorum
Teşekkür ederim canımAllah’ın emri mi kız 2. Seviye yapsın ne olacak
Aynen ya ben şimdiye kadar hep bu hatayı yapıyormuşum. Şimdi aldığım pakette yazan karbonhidrat oranlarına bakıyorum. İki farklı marka yoğurdun bile karbonhidrat oranı farklı çıkıyor.
Allah şifa versin. İkisi de koronadan mı yatıyor?
Kıymalı Menemen süper canım. Gerçekten emzirirken çok daha dikkat etmen lazım.
Ben de seviye 2’yi çok sevmiştim.
Harika gidiyorsun Dikekciğim
Yürüyüş süper olmuş
Öksürük için nasıl bir çay içtin? Benim kızım da sık sık öksürüyor.
Ekmekler tam buğday ekmeği değil mi?
Yumurta diyeti biraz zorlasa da çok güzel sonuç veriyor. Yeşillik eklemen iyi olmuş.
Evet ekmekler kepek yada tbe oluyorAllah’ın emri mi kız 2. Seviye yapsın ne olacak
Aynen ya ben şimdiye kadar hep bu hatayı yapıyormuşum. Şimdi aldığım pakette yazan karbonhidrat oranlarına bakıyorum. İki farklı marka yoğurdun bile karbonhidrat oranı farklı çıkıyor.
Yürüyüş süper olmuş
Yumurta diyeti biraz zorlasa da çok güzel sonuç veriyor. Yeşillik eklemen iyi olmuş.
Hayırlı sağlıklı evlat olsunDoktor kontrolüm iyi geçti arkadaşlar. Bebeğim iyiymiş çok şükür. Ve kızım olacak
Çok geçmiş olsun.Evet ekmekler kepek yada tbe oluyor
Babannem e inme oldu hastanede suan
Teşekkür ederimÇok geçmiş bir olsun.
Limon kabuğu ve ayva kabuğu vardı onları kaynattım iyi gelir diye düşünerek.zencefil de atabilirsin acı gelmezse.geçmiş olsun canım.Allah’ın emri mi kız 2. Seviye yapsın ne olacak
Yürüyüş süper olmuş
Aynen katılıyorumInsallah daha da iyi olacaklar canım darlamak kelimesini bir daha duymayalım burda hepimiz birbirimize dertlerini sıkıntıları yeri geliyor sevinçlerini paylasıyor birbirimizi gormesekte gonulden bagımız var
Çok geçmiş olsun canım.Evet ekmekler kepek yada tbe oluyor
Allah sağlıkla kucağına aldirsin canım , herşeyin güzel olmasına çok sevindim çok şükürDoktor kontrolüm iyi geçti arkadaşlar. Bebeğim iyiymiş çok şükür. Ve kızım olacak
Çok geçmiş olsun canım benim anneannemde 2 kere oldu beyin kanaması sonucu ama zamanla düzeldi yaşlılar bazı hastalıkları daha kolay atlatıyor inşallah öyle olurEvet ekmekler kepek yada tbe oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?