- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Omlet daha keyifli aslında akşam omlet yaparım 3yumurtadanBende koydum haslaniyor
Birazdan 2 tane yerim
Ikindin 2 aksam 2 tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Omlet daha keyifli aslında akşam omlet yaparım 3yumurtadanBende koydum haslaniyor
Birazdan 2 tane yerim
Ikindin 2 aksam 2 tane
Nereye gitmiştin cnm kilo aldın mıSelam kızlarevimize geldik.evim evim güzel evim
1 saat spor yapıldı
Aman halolsun diyet sürecinde modunu düşürmesin kimse çok iyi gidiyordun cnmAbla bazı şeyler olmuştu moralim bozuktu ama halloldu çok şükür sen nasılsın abla senin moral duzeldimi
Kayınvalideme gittik pzt günü.gidince kalıyoruz aramız var 2 2.5 saat kadar.Nereye gitmiştin cnm kilo aldın mı
Kuzu ben gidiyorumda kilolar niye gitmiyor hayret birşey ya onlara da ayrı gicigim ya diyetisyen listesine döneceğim sanırım ben fark etmeden baya azalttım miktarı yineAman halolsun diyet sürecinde modunu düşürmesin kimse çok iyi gidiyordun cnm
Ben bu sene ne var ne yoksa kaybedilebileceginj hepsinin anlık olduğunu anladım abla . İş kuralım dedik herşey hazırdı Bonelli geldi işler karıştı daha fazla teklif etti bizde onun verdiği fiyata çıkamadık ama işte her şeyde bir hayır var bak cafeler yine paket servise dönüyor . Cafeler zaten çaydan kahveden kazanır pastadan kazandığından daha çok kazanırsın şimdi durumada üzülüyorum yazık işletmeler iyice çökecek , yayila yayıla tatiller yapıldı deniz ,güneş ,oteller , reklamlar illede tatile gidin der gibi cazip fiyatlar . inadına okullar açıldı , ağzına maske takmayı bilmeyen , kimseyi dusunmeyenlerin bedelini ödeyecek şimdi ıssız kalacak bir dolu kişi .Yok cnm ayni
En azindan seninki düzelmiş, sevindim
107.2 geldim. Bundan sonra persembe detoks yapcamYumurtanin ne kadar etkisi oldugunu görürsün
Hosgeldinnnn :))Selam kızlarevimize geldik.evim evim güzel evim
1 saat spor yapıldı
Bende omleti daha cok severimOmlet daha keyifli aslında akşam omlet yaparım 3yumurtadan
Miktarlarin hic 80 kiloluk biri degil aslinda cnmKuzu ben gidiyorumda kilolar niye gitmiyor hayret birşey ya onlara da ayrı gicigim ya diyetisyen listesine döneceğim sanırım ben fark etmeden baya azalttım miktarı yine
Burdada yaz tstillerinden sonra artmaya basladi cnmBen bu sene ne var ne yoksa kaybedilebileceginj hepsinin anlık olduğunu anladım abla . İş kuralım dedik herşey hazırdı Bonelli geldi işler karıştı daha fazla teklif etti bizde onun verdiği fiyata çıkamadık ama işte her şeyde bir hayır var bak cafeler yine paket servise dönüyor . Cafeler zaten çaydan kahveden kazanır pastadan kazandığından daha çok kazanırsın şimdi durumada üzülüyorum yazık işletmeler iyice çökecek , yayila yayıla tatiller yapıldı deniz ,güneş ,oteller , reklamlar illede tatile gidin der gibi cazip fiyatlar . inadına okullar açıldı , ağzına maske takmayı bilmeyen , kimseyi dusunmeyenlerin bedelini ödeyecek şimdi ıssız kalacak bir dolu kişi .
Eksi zor da bari ayni kalsamYarın bütün artin gider eksiye bilr dönersin bence
Yanina baska bisey yem3din mi? Ben yesillikli haşlama yeeim peynirde ekledim.Sabah 3 yumurtalı omletimi yaptım şimdide 2 tane haşlama yumurta yiycem arada kahve içtim şimdilik gayet iyi gidiyor
2 gün aşırı yemene göre yinede fazla arti olmamışsın107.2 geldim. Bundan sonra persembe detoks yapcam
1 kg abla daha ne olsun. 2 haftam çöp oldu. Hedefime ulaşmam zorlasti2 gün aşırı yemene göre yinede fazla arti olmamışsın
Ben 1 günde +2 oluyorum :))1 kg abla daha ne olsun. 2 haftam çöp oldu. Hedefime ulaşmam zorlasti
Dun gecede uyumadım abla uyandığımızda Oglen 1 e geliyordu anca evın isleri ile ugrasmaya calısıyorum
North River baharcım, dediğine katılıyorum, insanlar kendini düşünmek zorunda önce. Kendimi düşündüğüm gibi ailemi de düşünmeliyim. Yemeklerini en azından gün aşırı da olsa götürüp kapıya koymak maskeli şekilde en azından onları içeriden görmek benden bişey almaz, aksine onlara moral motivasyon olur. Yaşlarını almış insanlar bunlar. Kimsenin kırıldığı kimseyi de kırdığım yok.Hayyal Hayyal geçmiş olsun ama bencede kötü niyet yok ortada artık herkes önce kendini düşünmek zorunda o amaçla yapılmış bir uyarı sen çocuksun yada cahilsin diye yapılmış bir uyarı değil bence annenler için yapacağın en doğru şey madem gidip geliyorsun orda kalsan daha iyi seni anlıyorum benim babamda kronik rahatsız ya bizde varsa diye görüşmüyorum bile , şuan dayilarim yengelerim hastanede hemde çokta sağlığına dikkat eden kişiler hiçbir rahatsızlığı olmayanlar ciğere indiği halde neden almıyorlar ısrar etseydiniz hastanede daha çabuk toparliyor
Hayyal nasilsin cnm, varmi bi degisiklik
İnsallah. Sutlu kahve ictim ama hala birseyler yiyesim varBen 1 günde +2 oluyorum :))
Bugün dikkat edersen yarina en kötü sabit olabilirsin
Insallah daha da iyi olacaklar canım darlamak kelimesini bir daha duymayalım burda hepimiz birbirimize dertlerini sıkıntıları yeri geliyor sevinçlerini paylasıyor birbirimizi gormesekte gonulden bagımız varNorth River baharcım, dediğine katılıyorum, insanlar kendini düşünmek zorunda önce. Kendimi düşündüğüm gibi ailemi de düşünmeliyim. Yemeklerini en azından gün aşırı da olsa götürüp kapıya koymak maskeli şekilde en azından onları içeriden görmek benden bişey almaz, aksine onlara moral motivasyon olur. Yaşlarını almış insanlar bunlar. Kimsenin kırıldığı kimseyi de kırdığım yok.
Sadece üslup yanlıştı, bunu da belirttim.
Neyse bu konu üzerine konuşmayalım isterseniz.
Çünkü ben bu durumun başa gelmeden anlaşılabileceğini düşünmüyorum.
Mefkuremcim, hastalık olayını ilk sizle paylaştım. Çok üzgündüm. Sık sık hastalık temasıyla gelip sizi darlamak istemedim.
Ama sorduğun için teşekkür ederim.
Şu an daha iyi hissediyorum. İlk defa annemler akşam uyuyabilmişler. Bol bol dinleniyorlar. Yorgunluk ve kuru öksürük dışında hastalıkları stabil hale geldi. 1 haftadır hastalardı zaten ama ben de grip diye düşünmüştüm coronalarmış meğerse. Kaldı 1 haftaları. Sonrasında iyiler inşallah...
Artı 1 kilo ile hedefinden sapmıs degilsin canım eger boyle dusunursen hedefinden sarsmak uzere olacaksın gecmısi Bırak ve sanki diyeti hıc bozmamıs gibi devam et1 kg abla daha ne olsun. 2 haftam çöp oldu. Hedefime ulaşmam zorlasti