• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Abla bizim kglar fazla olduğu icin bu detokslar ağır geliyor. Ben o yuzden destekledim.menemen ya da salata seklinde yaptim
Bidaha böyle yapmam zaten cnm
Yarin normal yiyince yine arti gelir
Karbona dikkat ederek normal yapicam

Insallah daha da iyi olacaklar canım darlamak kelimesini bir daha duymayalım burda hepimiz birbirimize dertlerini sıkıntıları yeri geliyor sevinçlerini paylasıyor birbirimizi gormesekte gonulden bagımız var 💜
Allah razı olsun arkadaşım, gerçekten ne kadar zor bir hissiyat sevdiğin iki insanın zorda olduğunu bilmek. Çok teşekkür ederim, Allah tüm herkesten razı olsun. Mefkurem Mefkurem ve diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim ❤️

🌺❤️
Tartıda çok güzel rakamlarla geldim :)
Geçen cuma: 65.7
Bu cuma:65.1
Fark: -0.6
Yüzde: %0.9
Senin kikon icin cok güzel sonuc cnm 😍
Günaydın hayırlı cumalar ❤️ Allahım size ne istiyorsa vereceği bir gün olsun 🙏 birazdan tartılacağım. Spora başladım. Chloe Ting beni mahvetti 😳 Çok yoruldum ama iyi gidiyor.
Keşke diyorum daha önceden başlasaydım. Neyse... Bu zamana kısmetmiş.
Aminnn cnm insallahhh

Sporu rutine bagliyabilirsen beryonden iyi olur
Ama menulerine de dikkat ettki hedefine ulasabilesin :))

Hadi ben 2 saat geriden geliyorum, digerleri kalkamadi heralde :))
Çoğu küçük cocuklu, gece uyumamislardir :)
Doğrudur onu unutmuşum :)

Senin kikon icin cok güzel sonuc cnm 😍

Aminnn cnm insallahhh

Sporu rutine bagliyabilirsen beryonden iyi olur
Ama menulerine de dikkat ettki hedefine ulasabilesin :))
Ben aslında çok daha fazla inerdim de, şu atıştırma olayını sinirim bozulunca atamıyorum iyice saçmaladım. Yoksa yemeklerim hiç abartı değil. Gerçi dün ile başlayayım listemi yazmaya.
Artık buraya yakışır hareket ediyorum :)

Günaydın hayırlı cumalar canlarım 😍😍
Dünkü yumurta detoksumun karşılığını almisim haftaya tartı onceside kesinlikle yapicam💃💃

Geçen cuma 75.5 dim
Pazar 76.6 çıkıp kampa girdim
Dün detoks önce 74.8 dim
Bugün 74.1 çıktım💃💃
Biraz kafanız karisa bilir ama sonuca odaklanirsak güzel bir hafta geçiriyorum 😁
Gerçekten sadık kalınca diyete güzel kilo veriliyor

Back