Kadının dövmesi bile daha kibar durmuş zayiflayinca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadının dövmesi bile daha kibar durmuş zayiflayinca
Bidaha böyle yapmam zaten cnmAbla bizim kglar fazla olduğu icin bu detokslar ağır geliyor. Ben o yuzden destekledim.menemen ya da salata seklinde yaptim
Birebir uymak zor oluyor artık Nekadsr gittiyse
Gelmez ya niye gelsin zaten karbon almamaya çalışıyoruz beynini şartlama ablamBidaha böyle yapmam zaten cnm
Yarin normal yiyince yine arti gelir
Karbona dikkat ederek normal yapicam
Çok geçmiş olsun Rabbim ele ayağa düşürmesinEvet ekmekler kepek yada tbe oluyor
Babannem e inme oldu hastanede suan
Amin inşaallah. Tartildim simdi cok cok arti yok. Ama birkac saat beklemek lazim sislik vardirÇok geçmiş olsun Rabbim ele ayağa düşürmesin
Cok erken tartılmıssınAmin inşaallah. Tartildim simdi cok cok arti yok. Ama birkac saat beklemek lazim sislik vardir
Allah razı olsun arkadaşım, gerçekten ne kadar zor bir hissiyat sevdiğin iki insanın zorda olduğunu bilmek. Çok teşekkür ederim, Allah tüm herkesten razı olsun. Mefkurem ve diğer arkadaşlar çok teşekkür ederimInsallah daha da iyi olacaklar canım darlamak kelimesini bir daha duymayalım burda hepimiz birbirimize dertlerini sıkıntıları yeri geliyor sevinçlerini paylasıyor birbirimizi gormesekte gonulden bagımız var
Yüzey alanı küçülüyor. Öyle olunca tabii daha iyi durmuş dövme bile. Maşallah yalnız hiç sarkmadan vücudu baya iyi olmuşKadının dövmesi bile daha kibar durmuş zayiflayinca
Güzel sonuçları görmek için geldim saat 11 e geliyor kimse yok, neyse ki mefuşum geldiGunaydinnn
Huzurlu saglikli bol eksili bi gün olsun insallah
Senin kikon icin cok güzel sonuc cnm
Tartıda çok güzel rakamlarla geldim :)
Geçen cuma: 65.7
Bu cuma:65.1
Fark: -0.6
Yüzde: %0.9
Aminnn cnm insallahhhGünaydın hayırlı cumalar Allahım size ne istiyorsa vereceği bir gün olsun birazdan tartılacağım. Spora başladım. Chloe Ting beni mahvetti Çok yoruldum ama iyi gidiyor.
Keşke diyorum daha önceden başlasaydım. Neyse... Bu zamana kısmetmiş.
Hadi ben 2 saat geriden geliyorum, digerleri kalkamadi heralde :))Güzel sonuçları görmek için geldim saat 11 e geliyor kimse yok, neyse ki mefuşum geldi
Doğrudur onu unutmuşum :)Hadi ben 2 saat geriden geliyorum, digerleri kalkamadi heralde :))
Çoğu küçük cocuklu, gece uyumamislardir :)
Ben aslında çok daha fazla inerdim de, şu atıştırma olayını sinirim bozulunca atamıyorum iyice saçmaladım. Yoksa yemeklerim hiç abartı değil. Gerçi dün ile başlayayım listemi yazmaya.Senin kikon icin cok güzel sonuc cnm
Aminnn cnm insallahhh
Sporu rutine bagliyabilirsen beryonden iyi olur
Ama menulerine de dikkat ettki hedefine ulasabilesin :))
Sen paylaştı mi abla aç kaldigina degmistir inşallah beni sonuç tatmin etti vallaFitt_anne dilek gelmis sonucunu merak ediyorum