Bastan basla bari Benim hesaba donmesin yanlız dıkıs tutturamadım bu seferBen seviye 2ye niyetlenmeyi düşünüyorum ekmek bana yaramıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bastan basla bari Benim hesaba donmesin yanlız dıkıs tutturamadım bu seferBen seviye 2ye niyetlenmeyi düşünüyorum ekmek bana yaramıyor
Tereroka yedim biraz oglende 2 ceviz 1 üçgen peynir 15 Gr beyaz peynir yedim cnmYanina baska bisey yem3din mi? Ben yesillikli haşlama yeeim peynirde ekledim.
Turk kahvem bitmis of ya
Kesinlikle ne kadar az karbon okadar daha rahat diyet yapılıyor ..kilo vermekte daha kolayBen seviye 2ye niyetlenmeyi düşünüyorum ekmek bana yaramıyor
Bebeler iyi uyumuş o saate kadarDun gecede uyumadım abla uyandığımızda Oglen 1 e geliyordu anca evın isleri ile ugrasmaya calısıyorum
Yok canım huma 9 bucuk gıbı kalktı gulsima da 11 gibi kalktı ben kahvaltılarını hazırlayıp geri yattım bugun 3 posta kahvaltı faslı olduBebeler iyi uyumuş o saate kadar
Yok cnaım bizle yatmak istemiyor keske istese en azından ben daha erken uyuyabilirim diye dusunuyorum dun tam 4 kere uyuttum en son oturdum yerde bende uyumusum gunduz keyfi yerinde aksam ne oluyorsa bambaska bisey oluyorKorku kaynaklı uyumams bu yaşlarda oluyor cnm yigenim de kizimdada olmuştu Birlikte yattık uzun bir sure ..Açıkçası korkusunun üstüne gitsin diyemiyorum empati yapınca onu anliyabiliyorsun .bizde korkardik vitrinin gölgesinden içeriye vuran ışıktan akşam abimlerin zoruyla izlediğim çakiden korkardım Sizle yatmak istiyorsa yatın gecer gider bir süre sonra
Yılbasına kadar 6 ları bir gorsem super olacakYarın detoks yapalım özellikle kampa dahil olan üyelerimiz kesin yapalım her tartı öncesi Ben yumurta diyeti yapalım diyorum Mefkurem yeni yıla kadar sikalim bütün kozlarimizi kullanalım sonra biraz gevsetiriz
Gidince ogrenmisler abla tavsanlı kaynıyor valla hastalıktan biz oradayken de fenaydıda sımdı daha da cogalmıs sanırım bizimkiler 3 tur direkten donuyor lar Allah korusunKeşke gitmeseler diyecektim, onceden gitmişler heralde
Tabiki yazacaksin cnmMefkuremcim, hastalık olayını ilk sizle paylaştım. Çok üzgündüm. Sık sık hastalık temasıyla gelip sizi darlamak istemedim.
Ama sorduğun için teşekkür ederim.
Şu an daha iyi hissediyorum. İlk defa annemler akşam uyuyabilmişler. Bol bol dinleniyorlar. Yorgunluk ve kuru öksürük dışında hastalıkları stabil hale geldi. 1 haftadır hastalardı zaten ama ben de grip diye düşünmüştüm coronalarmış meğerse. Kaldı 1 haftaları. Sonrasında iyiler inşallah...
Seviye olarak kendini sartlamasanda, ekmeksiz, az karbon liste yapsan cnmBen seviye 2ye niyetlenmeyi düşünüyorum ekmek bana yaramıyor
Senin icin hiç zor degil :)Yılbasına kadar 6 ları bir gorsem super olacak
Bugun oyle yaptimArtı 1 kilo ile hedefinden sapmıs degilsin canım eger boyle dusunursen hedefinden sarsmak uzere olacaksın gecmısi Bırak ve sanki diyeti hıc bozmamıs gibi devam et
Bizimde memlekette cok kötü durum. Birde babam babannemle hastanede ne kadar kalacaklarida belli degilYok cnaım bizle yatmak istemiyor keske istese en azından ben daha erken uyuyabilirim diye dusunuyorum dun tam 4 kere uyuttum en son oturdum yerde bende uyumusum gunduz keyfi yerinde aksam ne oluyorsa bambaska bisey oluyor
Yılbasına kadar 6 ları bir gorsem super olacak
Gidince ogrenmisler abla tavsanlı kaynıyor valla hastalıktan biz oradayken de fenaydıda sımdı daha da cogalmıs sanırım bizimkiler 3 tur direkten donuyor lar Allah korusun
Yok canm yaa çok oyalandımBastan basla bari Benim hesaba donmesin yanlız dıkıs tutturamadım bu sefer
Yok yok seviye 2 yapmk istiyorum bozmamak içinTabiki yazacaksin cnm
Burda yazilabilcek dertlerimizi hepimiz paylasiyoruz
Zirunu atlattilar demekki insallah bikac güne daha iyi olurlar
Seviye olarak kendini sartlamasanda, ekmeksiz, az karbon liste yapsan cnm
Ben yedim bitti azcik sütle neskafe içiyorum ..tok tutuyor kabak gibi değil ama çabuk bitiyor işte keyfini cikartamiyorsunBende acıktım
2.posta yumurtami yiyecem