Sonradan, yesillik yerine keşke yogurt ekleseydim dedimYumurta diyeti biraz zorlasa da çok güzel sonuç veriyor. Yeşillik eklemen iyi olmuş.
Gecmis olsun cnm Allah sifasini versin inşallahEvet ekmekler kepek yada tbe oluyor
Babannem e inme oldu hastanede suan
Inan aclik falan hissetmedim oylece sizmis kalmisimBazen çocuklar çok yoruyor canım. Daha doğrusu yapmaya yetişmeye çalıştığmız ev işleri sabrımızı azaltıyor. Boşvet işi yemeği onunla ilgilen sev omşs şarkı söyle çocuğa. Demek ki bıgün daha çok seni istemiş öyle düşün. Çocuk uyuduktan 2 dk sonra sinir stres kalmaz:)menün de kötü değil sadece sen aç kalmışsın. Yoğurt falan yiyebilirsin tarçın da eklersen yağ yakımına yardımcı olur.
Inan hic incelemedim canim amaCanim yarin cevaplarsin insallah. Senin kan testinde homa ir kaç çıkmıştı
Teşekkür ederim canımKahve içtim o iyi geldi Banada gecmis olsun canım
Cok şüküriyiydi canim tekrarlamaz inşallahKotu zor bir gün geçirmişsinYarın inşallah düzenine döner oğlusun cnm
Sagol ablacim ❤❤Bazen ne yapilirsa olacak olan oluyor cnm
Gorumcem, yegenler normal agri kesici aldilar, ekstra ilac vermediler
Enistede solunum problemi oldugu icin hastaneye yatti, oksijen veriyolarmis
Simdide zatürre olmus
Keşke gitmeseler diyecektim, onceden gitmişler heralde
Yapalim cnm
Dün fizyorepiye gidince sisligin verdigi baski bi parca azaldı cnm
Sagol sordugun icin
Allah kolaylik versin cnm insallah dinlenirsin
İlk acile kaldırıldıginda konusuyordu elini bacagini oynatiyodu. Sonraki gun konusamaz olmus. Hala konusmuyor çoğunlukla uyuyormuş. Bugun kolunuda oynatamamisÇok geçmiş olsun canım benim anneannemde 2 kere oldu beyin kanaması sonucu ama zamanla düzeldi yaşlılar bazı hastalıkları daha kolay atlatıyor inşallah öyle olur
O nasil bir anıdır yahuNorth River enfeksiyonun nasıl oldu? Eşimn evlenme teklif ettiği gün bnde olmştum hemde çok fena şekilde istifra ettiğimi hatrlıyorm bol bol
Canim yeni farkettim ya gecmis olsunİlk acile kaldırıldıginda konusuyordu elini bacagini oynatiyodu. Sonraki gun konusamaz olmus. Hala konusmuyor çoğunlukla uyuyormuş. Bugun kolunuda oynatamamis80 yasinda
Bugun sesi cok kotu geliyodu ya. Biz görmediğimiz için anlatıldığı kadarini biliyoruz. Corba ve yogurt az az besliyorlarmiş daha cok serumla besleniyorCanim yeni farkettim ya gecmis olsun
Baban nasil peki
Rahatsizlik neydi pekiBugun sesi cok kotu geliyodu ya. Biz görmediğimiz için anlatıldığı kadarini biliyoruz. Corba ve yogurt az az besliyorlarmiş daha cok serumla besleniyor
Ne sen sor ne ben söyleyeyimO nasil bir anıdır yahu
Ben kaçırmışım ne oldu canm?Bugun sesi cok kotu geliyodu ya. Biz görmediğimiz için anlatıldığı kadarini biliyoruz. Corba ve yogurt az az besliyorlarmiş daha cok serumla besleniyor
Senin adina sevindim cnmKızlar psikoloğa gidiyorum biliyosnuz kendimi eskisindn baya iyi hissediyorum. İlahi adalete inanın bi de
Zor, aç :)Yımırtacılar gününüz nasıl geçti
Döner tuzlu oldugu icin ödem yapabiliyor cnm yoksa guzel menüKizlar bugünün menüsü
Kahvalti(9:15)
2 dilim tb,3 dilim sucuk ve 1 dilim kasar ile tost
5 zeytin
3 ceherry domates
1 kupa yesilcay
Öğle(14:20)
1 porsuyon et döner
Salata
1 bardak ayran
Aksam(18:30)
5 kasik kiymali ispanak yemegi
5 kasik sarimsakli yoğurt
Su 2 litre olur
Bugün disarida islerim vardi sadece disarida 6bin adim atmisim..Eve gelir gelmez tlf masaya koymustum zaten
TamamSenin adina sevindim cnm
Zor, aç :)
Bidaha detoks yapicam dersem, engel olun bana :)
Aniden tansiyonu 22 ye cikmis. Dedemler fenalastigini farkedince hemen ambulansi aramislar. Dedem dilalti hapi vermis. Hastaneye yuruyerek gitmiş, konusuyormusta. Ama sonra beyne pihti atmisRahatsizlik neydi peki
Abla bizim kglar fazla olduğu icin bu detokslar ağır geliyor. Ben o yuzden destekledim.menemen ya da salata seklinde yaptimSenin adina sevindim cnm
Zor, aç :)
Bidaha detoks yapicam dersem, engel olun bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?