Canım benim kotu niyetle soylemem istir sen suan canın cok sıkkın oldugu ıcın ters anladın sanırım ailene bırsey dememisBu söylemlerinizi hoş buluyor musunuz hakikaten? Bu nasıl bir üslup? Yeterince canım sıkkın zaten. Kalkmış pozitifsen dışarı çıkma diyorsunuz. Gerizekalı değilim herhalde. Zaten çok üzülüyorum aileme kalkmış ahkam kesiyorsunuz bir de. Azıcık anlayış!
Gelin kek göndermiştiAksam yemegıyle size dahil oluyorum ınsallah birde su tartıya cıkmamayı becersem cok super olacak
Tatlimmm kötü niyetle söylenen bisey yok ortadaBu söylemlerinizi hoş buluyor musunuz hakikaten? Bu nasıl bir üslup? Yeterince canım sıkkın zaten. Kalkmış pozitifsen dışarı çıkma diyorsunuz. Gerizekalı değilim herhalde. Zaten çok üzülüyorum aileme, kalkmış ahkam kesiyorsunuz bir de. Yok toplu taşımaya binme yok başkasının anne babasını düşün falan filan! Azıcık empati!
Geçmiş olsun dahi demeden hiç tanımadığım merhabamın dahi olmadığı biri bana başkasının annesini babasını düşün toplu taşımaya binme derse kızarım mefkurem. Bunu 5 yaşındaki insan dahi bilir. Kaldı ki beni tanımıyor bile. Moralim bozuk değil aslında sadece bişey yapamadığım için üzülüyorum. Neyse boşverin.Tatlimmm kötü niyetle söylenen bisey yok ortada
Moralin bozuk oldugu icin alinganlik yapiyorsun
Ben yinede kotu niyetle soyledıgını dusunmuyorum canım annenle babanda ınsallah tez zamanda ıyıleseceklerok gerçekten çok saçma konuşmalar bunlar. Aylardır televizyonlar bas bas bağırıyor. 35 yaşına gelmişim, eğitimli bir insanım. Annem de babam da korona olmuş. Annemin kronik bronşiti var ve hastalık ciğerlere inmiş film çekildi. Kalkmış geçmiş olsun demeyi geçtim demeç verince, hele beni zerre tanımamasına rağmen, ben kusura bakmayın hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Bende bu aksam kacamaksız besleniyorum diye kola ıcmedım ama zor tutuyorumGelin kek göndermişti
Yarim dilim kalmış, esimle oglan yemedi
Normalde coktan benim mideme inmiştisöz verdim diye 1 lokma keki bile yemedim
Ben yalvararak evdekilere bitirtiyorumGelin kek göndermişti
Yarim dilim kalmış, esimle oglan yemedi
Normalde coktan benim mideme inmiştisöz verdim diye 1 lokma keki bile yemedim
Bende oglana eşime sordum yemedilerBen yalvararak evdekilere bitirtiyorumesimde diyo kendin kg vercen diye bana aldircan mi
Artik eve cola almayin cnm yaa cocuklara örnek oluyorsunuzBende bu aksam kacamaksız besleniyorum diye kola ıcmedım ama zor tutuyorum
Bu durumda hastaneye yatırmadılar mı canım? Bi de senin msjdan biz, anneme gittim yemek yaptım diyince onların evde yaptın anlaşılıyordu sıkıntı yok yani cnm boşver-Canım benim kotu niyetle soylemem istir sen suan canın cok sıkkın oldugu ıcın ters anladın sanırım ailene bırsey dememis-
Yok gerçekten çok saçma konuşmalar bunlar. Aylardır televizyonlar bas bas bağırıyor. 35 yaşına gelmişim, eğitimli bir insanım. Annem de babam da korona olmuş. Annemin kronik bronşiti var ve hastalık ciğerlere inmiş film çekildi. Kalkmış geçmiş olsun demeyi geçtim demeç verince, hele beni zerre tanımamasına rağmen, ben kusura bakmayın hiç iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Nasıl şekerli geliyor içemiyorum ben artıkArtik eve cola almayin cnm yaa cocuklara örnek oluyorsunuz
Niye ne alaka amacımız haftasonu yemelerini engellemek bunun için bırakan olursa yapicak bişey yokÇok bırakan olmaz mı o zaman?
Gayet iyi gidiyorsun cnmSelam kızlarmenümü yazıyım anca wc fırsat buldum an itibariyle
Kahvaltı 10.30
2 yumurtalı menemen
1 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Salatalık yeşillik
2 ceviz
Ara çeyrek sütle neskafe
16.00 1 kase lahana yemeği 1 bardak ayran
18.00
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Salata
5,6 parça kirmizi pancar turşusu (bu senedeki favori tursum her hafta 1 kilo alıp yapıyorum)
2,5 lt su
Nasıl şekerli geliyor içemiyorum ben artık
Gerçi ben ayrandan başka içecek pek sevmem yemekte keşke her cısa karşı böyle bir duruşum olsa
Konuya tesadüfen girdim msjinizi gördüm caresizliginizi anlıyorum Allah tez zamanda acil şifalar versin anne babanıza çok geçmiş olsun bu hastalığın bir karakteri yok bazen kronik hastalar bile semptomsuz atlatıyor bazen hafif belirtilerle yada bazen ağır grip gibi inşallah aileniz en hafif şekilde atlatır o yüzden kendinizi yıpratmayın size ihtiyaçları vardır sağlam durun tekrar çok geçmiş olsunGeçmiş olsun dahi demeden hiç tanımadığım merhabamın dahi olmadığı biri bana başkasının annesini babasını düşün toplu taşımaya binme derse kızarım mefkurem. Bunu 5 yaşındaki insan dahi bilir. Kaldı ki beni tanımıyor bile. Moralim bozuk değil aslında sadece bişey yapamadığım için üzülüyorum. Neyse boşverin.
Ahh abla bir becerebılssm su kola lanetinden vazgecebılssm,,,,,,Artik eve cola almayin cnm yaa cocuklara örnek oluyorsunuz
1 yudumu bile oyle bir haz veriyor ki banaNasıl şekerli geliyor içemiyorum ben artık
Gerçi ben ayrandan başka içecek pek sevmem yemekte keşke her cısa karşı böyle bir duruşum olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?