💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben bugun cok korkunc birsey yaptim ama soylemicem. Suan pismanliktan midem bulanıyor keşke kussamda kurtulsam diye dusunuyorum. Neden en ufak uzuntude streste kendimi yerken buluyorum ben yaa
Ne yaptiysan en azindan erken saatte olmus cnm. Kaldigin yerden devam et

Problemleri düşünmek istemedigimiz icin odak noktamizi yemeklere cevirdigimiz için oyle oluyor

Benimki mısır+pirinç klasik gong pek severim ama fabrikasyon

Biz de yoldayız bacılar tartılamadım sabah telaşlı çıktık.uyuyup kalmışız biraz.
Tatil başladı...ben tatillerde hep kilo alırım ya bu sefer ne yesem yazicam.kendime söz.
Nereye yolculuk Canan?

Ne diyor zabah zabah yatıp uyusa ya
Ah bi rahat bırakmadılar

cuma: 87,6
bugün : 88,1
Migi

Gunaydinnn saglikli bol eksili bi hafta olsun insallah

Dünkü arti 2 den sonra bugünkü sonuc beni mutlu etti şahsen :))

Cuma 97.9
Bugun 98.3
Fark +0,4
98 sevde seni abla bırakmıyo

Bol bol dua et canm kolay atlatsınlar

Tunaydın kızlar hafta sonu gelemedim pek kusura bakmayın hafta sonu dıyet pek iyi gitmedi apayı yine bozdum ne olacak benim bu halim
Cuma gunu 74.5
Bugun 75
Artı 500
Apayı bızma rekorunu kırdın ha
Düş yakasından bence başka bişy yap

Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 68.0
Bugun 68.4
Huu 65 seni çağırıyor

Burda 1 hafta ara tatil başladı abla

Cuma:85.5
Bugün: 85.2
Fark: - 200 gr
Sen nasıl hamilesin ya

Ben bugun cok korkunc birsey yaptim ama soylemicem. Suan pismanliktan midem bulanıyor keşke kussamda kurtulsam diye dusunuyorum. Neden en ufak uzuntude streste kendimi yerken buluyorum ben yaa
Buna da üzülüp daha da yeme canım. Bi kocaman bardak su iç. Oldu bi kere ne yapablirim diye düşün ekstra 1 saat spora ne dersin?

Kampın 2.gunu Mefkurem
Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı omlet
7 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1 dilim beyaz peynir

Ara 2 ceviz neskafe 1 mandalina

17.00
Yarım kase yoğurt
1 tabak lahanada yemeği

19.00
1,5 tabak karnabahar kısır
2 bardak ayran

3lt su 2 bardak ödem çayı

Estağfirulllah
Bende ilk ay verdim başta verenleri de duydum ama sen sıradışısın 9 ayda kilo hedefin ne
Toplam 22 kilo verip 76 ile doğuma gitmek istiyorum. 98 ile başlamıştım. Takip ettiğim yabancı forumlarda benim kilolarında olup hamilelik süresince 40 kilo verenler bile okudum.

Ben 9. takıma başlayınca sizlerden öğrendim nescafenin çok zararlı olduğunu. Tamamen terk ettim ya Türk kahvesi ya da filtre kahve içiyorum artık. Şaşırdım senin menüde nescafe görünce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…