Ne yaptiysan en azindan erken saatte olmus cnm. Kaldigin yerden devam etBen bugun cok korkunc birsey yaptim ama soylemicem. Suan pismanliktan midem bulanıyor keşke kussamda kurtulsam diye dusunuyorum. Neden en ufak uzuntude streste kendimi yerken buluyorum ben yaa
Dün menü yazmadin heralde cnmhaftasonu fazla kaçirdim o olabilir
Senin yerinde olsam 3 hafta dişimi sikar 65 olurum :))yi gorup korumaya gecmek istiyorum abla 67 ye fazla kalmadi 67 ile 68 arasi iyi simdilik
Ben okudum. Yarin tahlil vermeye gidicem. İnsallah ilac verirler yoksa gidim gidim gidiyor. Aclik krizleri cok zorDileğin aksam dedigi dr un söylediklerinden bir kesit
Serinin hepsini okursaniz cok iyi olur
Eki Görüntüle 2721962
Bence çok doğru bir tespitDileğin aksam dedigi dr un söylediklerinden bir kesit
Serinin hepsini okursaniz cok iyi olur
Eki Görüntüle 2721962
Cuma değil mi artıkKizlar tarti gününün pazartesi olmasiyla ilgili ne düşünüyorsunuz
Benimki mısır+pirinç klasik gong pek severim ama fabrikasyonSabite niye moralini bozuyorsun cnm en azindan arti degilmişin
Bu hafta birazdaha dikkat eder eksi olursun
Teli yaptirabildinmi
Bende fena degilim, Cocuklarin derdi bitmiyor cnm
İnşallah devam edcez cnm
Aradaki börek olmasa cok güzel olacakmis cnm
Kestane biraz fazla olmus gerisi guzel cnm
Maşallah ekmeksiz bi gün olmus cnm
Aksam minik bi pizza yiyecen diye aç kalmişin sanki cnm :) gerisi cok güzel
Güzel görünüyor cnm
Bu patlaklarin mısır degilde baska tür olanlar çıkmış, seninki neyli
Grip gibiysen niye bahcede calistinki
İnşallah ilerlemez
Nereye yolculuk Canan?Biz de yoldayız bacılar tartılamadım sabah telaşlı çıktık.uyuyup kalmışız biraz.
Tatil başladı...ben tatillerde hep kilo alırım ya bu sefer ne yesem yazicam.kendime söz.
Ah bi rahat bırakmadılarNe diyor zabah zabah yatıp uyusa ya
Migicuma: 87,6
bugün : 88,1
98 sevde seni abla bırakmıyoGunaydinnn saglikli bol eksili bi hafta olsun insallah
Dünkü arti 2 den sonra bugünkü sonuc beni mutlu etti şahsen :))
Cuma 97.9
Bugun 98.3
Fark +0,4
Bol bol dua et canm kolay atlatsınlarArkadaşlar moralim çok bozuldu. İyi düşünmeye çalışsam da... Annem ve babam haftasonu rahatsızdı. Bugün annem iyileşmeyince test yaptırmaya gidiyor pozitif çıkıyor testi.
Canım çok sıkıldı.
Apayı bızma rekorunu kırdın haTunaydın kızlar hafta sonu gelemedim pek kusura bakmayın hafta sonu dıyet pek iyi gitmedi apayı yine bozdum ne olacak benim bu halim
Cuma gunu 74.5
Bugun 75
Artı 500
Huu 65 seni çağırıyorGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 68.0
Bugun 68.4
Burda 1 hafta ara tatil başladı ablaNormal saatinde olmadigi icin kesin sonuç olmaz cnm
Tatilmi var
Siz nereye gidiyorsunuz canan
Masallah küçük cadiya :)
Cumaya güzel bi eksi gelecek demekki
Haftabasi icin cok iyi cnm eksiyle başlamışsın
Aksamlari karbona dikkat edersen cumaya eksi gelir cnm
O zaman kesin eksidesin :)
Bizim ailede de vakalar var cnm
Zaten bu gidişle olmayan kalmiyacak
İnşallah kolay atlatir cok gecmis olsun
Mervecim apayi falan bosver
Böyle bozup durdukca motivasyonun iyice düşüyor
Normal listeler yap
Sende dilekle bana katilsana
Eğer bu kiloda mutluysan korumaya gec cnm
Ama degilsen, bikac hafta sıkı tutsan zaten hedefe ulasirsin
Sen nasıl hamilesin yaCuma:85.5
Bugün: 85.2
Fark: - 200 gr
Buna da üzülüp daha da yeme canım. Bi kocaman bardak su iç. Oldu bi kere ne yapablirim diye düşün ekstra 1 saat spora ne dersin?Ben bugun cok korkunc birsey yaptim ama soylemicem. Suan pismanliktan midem bulanıyor keşke kussamda kurtulsam diye dusunuyorum. Neden en ufak uzuntude streste kendimi yerken buluyorum ben yaa
40’ona merdiven dayamış bir hamileSen nasıl hamilesin ya
Benim rakipler ne içiyor yahuNorth River le olmustunuz ya :)
Estağfirulllah40’ona merdiven dayamış bir hamileSiz genç hanımlar gibi hamilelikte kilo alma lüksüm yok benim
Toplam 22 kilo verip 76 ile doğuma gitmek istiyorum. 98 ile başlamıştım. Takip ettiğim yabancı forumlarda benim kilolarında olup hamilelik süresince 40 kilo verenler bile okudum.Estağfirulllah
Bende ilk ay verdim başta verenleri de duydum ama sen sıradışısın 9 ayda kilo hedefin ne
Ben 9. takıma başlayınca sizlerden öğrendim nescafenin çok zararlı olduğunu. Tamamen terk ettim ya Türk kahvesi ya da filtre kahve içiyorum artık. Şaşırdım senin menüde nescafe görünce.Kampın 2.gunuMefkurem
Kahvaltı 11.00
2 yumurtalı omlet
7 zeytin
Domates salatalık yeşillik
1 dilim beyaz peynir
Ara 2 ceviz neskafe 1 mandalina
17.00
Yarım kase yoğurt
1 tabak lahanada yemeği
19.00
1,5 tabak karnabahar kısır
2 bardak ayran
3lt su 2 bardak ödem çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?