💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hedefim 74 cumaya inşallah abla

Tunaydın kızlar hafta sonu gelemedim pek kusura bakmayın hafta sonu dıyet pek iyi gitmedi apayı yine bozdum ne olacak benim bu halim
Cuma gunu 74.5
Bugun 75
Artı 500
Nazara geldin hiç böyle değildin sen Yeni yıl kampına kaydediyorum seni itiraz yok

Bende ayni durumdaydin dun daha cok artiydim bugun gitmis hafta sonu batiriyor bizi canim cumaya kadar artilarla ugrasiyoz sonra hafta sonu yine ayni kisir dongu gibi oldu
Acaba pazartesiye mi çeksek gerçek tartilma günümüzü cuma geçince bı rahatlams oluyor sanki Mefkurem

Sıkma canını herkes atlatıyor artık ..Çok etkilemiyor çoğu kişiyi iyi düşün iyi olsun

Acaba pazartesiye mi çeksek gerçek tartilma günümüzü cuma geçince bı rahatlams oluyor sanki Mefkurem
Bir takiminki pazartesiydi hafta sonu kacamaktan arti geliyoruz diye cumaya cektiler bildirimi tatlim
Pazartesi kontrol tartisi var zaten ve cogu kisi arti geliyor pazartesi gunleri
Normal tarti gununu Pazartesi yapsak hepimiz dokuluruz kesin

Bir takiminki pazartesiydi cumaya cektiler bildirimi hafta sonu kacamaktan arti geliyoruz diye
Pazsrtesi kontrol tartisi var zaten canim ve cogu kis arti geliyor pazartesi gunleri
Normal tarto gununu Pazartesi yapsak hepimiz dokuluruz kesin
Cumayı atlatinca haftasonun tatil oluşu etkisi ile cumaya kadar veririz mantıgida eklenince haftasonu kaçamağı kaçınılmaz oluyor bence kontrol tartisi pekte dikkate alınmıyor alınsa haftasonu cosulmaz bence deniyelim pazartesiyi

Cuma tartidan sonra ben cosuyorum resmen
Hafta sonu da misafirlik hamur isi falan oluyor arti kacinilmaz oluyor
Ama pazartesi olursa hafta sonu dikkat ederiz dedigin gibi bir başkana soralim Mefkurem
Korumadaysan çok kotu bir sonuç değil bir iki gün dikkatle sabite çevir bence
67 -68 arasi kalmak istiyorum tatlim ama bir turlu 67 yi goremedim
Eğer bu kiloda mutluysan korumaya gec cnm
Ama degilsen, bikac hafta sıkı tutsan zaten hedefe ulasirsin
67 yi gorup korumaya gecmek istiyorum abla 67 ye fazla kalmadi 67 ile 68 arasi iyi simdilik

Biz de yoldayız bacılar tartılamadım sabah telaşlı çıktık.uyuyup kalmışız biraz.
Tatil başladı...ben tatillerde hep kilo alırım ya bu sefer ne yesem yazicam.kendime söz.
İyi yolculuklar. Tatili fırsata çevir, eksiyle gel
Afiyet şifa olsun kuzuya.
Geçmiş olsun, bu aralar çok baş ağrısı çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
pazartesi için tartın iyi bence, Cuma’ya kadar toparlarsın
cuma: 87,6
bugün : 88,1
Menülerini hatırlatandım ama ödem mi ki bu
Gunaydinnn saglikli bol eksili bi hafta olsun insallah

Dünkü arti 2 den sonra bugünkü sonuc beni mutlu etti şahsen :))

Cuma 97.9
Bugun 98.3
Fark +0,4
Cumaya iyi bir eksi gelecek gibi
Allah şifa versin, hafif atlatırlar inşallah
Tunaydın kızlar hafta sonu gelemedim pek kusura bakmayın hafta sonu dıyet pek iyi gitmedi apayı yine bozdum ne olacak benim bu halim
Cuma gunu 74.5
Bugun 75
Artı 500
Ne apa’sı Allah aşkına. Bir ara da omad yapıyordun. Bence klasik diyetisyen usulü 3 ana 2 ya da 3 ara öğünlü bir diyet yap. Bak ben çok rahat ettim böyle, gayet de sürdürülebilir bir diyet. Haftada bir kilo da veriyorum.
67 yi goremedim diye :)
Bu aralar korumaya gececem verebilirsem 300 - 200 veriririm abla
Sen nasilsin bugun
Cocuklarla ne sorun var yeni gelin mi sıkıntı yapiyor
insallah tez zamanda ferahlarsiniz
Ben de merak etti im aslında @Mefkurem’in canını kim sıktı diye ama soramamıştım. Bakayım sana ne cevap verecek. Şaka bir yana Sorunlar kolayca çözülür inşallah.

haftasonu fazla kaçirdim o olabilir

Cuma gunu 74.5
Bugun 75
Artı 500
Eger uyamiyorsan kendini zorlama. O bana kalirsa baya irade işi. Cok artin yok cumaya kadar inersin

Senelerin alışkanlığı bizdeki :))

Cogunluk nasil isterse öyle yapalim kizlar
Herkes fikrini söylesin
Şu metomuzun kıymetini bilmiyoruz senle
Cuma cumartesi aşırı sacmalamistim
Cuma:85.5
Bugün: 85.2
Fark: - 200 gr
Gaget guzel eksi cnm
de merak etti im aslında @Mefkurem’in canını kim sıktı diye ama soramamıştım. Bakayım sana ne cevap verecek. Şaka bir yana Sorunlar kolayca çözülür inşallah.
Evladin varmi derdin var derler ya cnm, öyle bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…