Hedefim 74 cumaya inşallah ablaNormal saatinde olmadigi icin kesin sonuç olmaz cnm
Tatilmi var
Siz nereye gidiyorsunuz canan
Masallah küçük cadiya :)
Cumaya güzel bi eksi gelecek demekki
Haftabasi icin cok iyi cnm eksiyle başlamışsın
Aksamlari karbona dikkat edersen cumaya eksi gelir cnm
O zaman kesin eksidesin :)
Bizim ailede de vakalar var cnm
Zaten bu gidişle olmayan kalmiyacak
İnşallah kolay atlatir cok gecmis olsun
Mervecim apayi falan bosver
Böyle bozup durdukca motivasyonun iyice düşüyor
Normal listeler yap
Sende dilekle bana katilsana
Eğer bu kiloda mutluysan korumaya gec cnm
Ama degilsen, bikac hafta sıkı tutsan zaten hedefe ulasirsin
Nazara geldin hiç böyle değildin senTunaydın kızlar hafta sonu gelemedim pek kusura bakmayın hafta sonu dıyet pek iyi gitmedi apayı yine bozdum ne olacak benim bu halim
Cuma gunu 74.5
Bugun 75
Artı 500
Acaba pazartesiye mi çeksek gerçek tartilma günümüzü cuma geçince bı rahatlams oluyor sankiBende ayni durumdaydin dun daha cok artiydim bugun gitmis hafta sonu batiriyor bizi canim cumaya kadar artilarla ugrasiyoz sonra hafta sonu yine ayni kisir dongu gibi oldu
Şu metomuzun kıymetini bilmiyoruz senleGunaydinnn saglikli bol eksili bi hafta olsun insallah
Dünkü arti 2 den sonra bugünkü sonuc beni mutlu etti şahsen :))
Cuma 97.9
Bugun 98.3
Fark +0,4
Sıkma canını herkes atlatıyor artık ..Çok etkilemiyor çoğu kişiyi iyi düşün iyi olsunArkadaşlar moralim çok bozuldu. İyi düşünmeye çalışsam da... Annem ve babam haftasonu rahatsızdı. Bugün annem iyileşmeyince test yaptırmaya gidiyor pozitif çıkıyor testi.
Canım çok sıkıldı.
Bir takiminki pazartesiydi hafta sonu kacamaktan arti geliyoruz diye cumaya cektiler bildirimi tatlimAcaba pazartesiye mi çeksek gerçek tartilma günümüzü cuma geçince bı rahatlams oluyor sankiMefkurem
Korumadaysan çok kotu bir sonuç değil bir iki gün dikkatle sabite çevir benceGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 68.0
Bugun 68.4
Cumayı atlatinca haftasonun tatil oluşu etkisi ile cumaya kadar veririz mantıgida eklenince haftasonu kaçamağı kaçınılmaz oluyor benceBir takiminki pazartesiydi cumaya cektiler bildirimi hafta sonu kacamaktan arti geliyoruz diye
Pazsrtesi kontrol tartisi var zaten canim ve cogu kis arti geliyor pazartesi gunleri
Normal tarto gununu Pazartesi yapsak hepimiz dokuluruz kesin
Cuma tartidan sonra ben cosuyorum resmenCumayı atlatinca haftasonun tatil oluşu etkisi ile cumaya kadar veririz mantıgida eklenince haftasonu kaçamağı kaçınılmaz oluyor bencekontrol tartisi pekte dikkate alınmıyor alınsa haftasonu cosulmaz bence deniyelim pazartesiyi
67 -68 arasi kalmak istiyorum tatlim ama bir turlu 67 yi goremedimKorumadaysan çok kotu bir sonuç değil bir iki gün dikkatle sabite çevir bence
67 yi gorup korumaya gecmek istiyorum abla 67 ye fazla kalmadi 67 ile 68 arasi iyi simdilikEğer bu kiloda mutluysan korumaya gec cnm
Ama degilsen, bikac hafta sıkı tutsan zaten hedefe ulasirsin
İyi yolculuklar. Tatili fırsata çevir, eksiyle gelBiz de yoldayız bacılar tartılamadım sabah telaşlı çıktık.uyuyup kalmışız biraz.
Tatil başladı...ben tatillerde hep kilo alırım ya bu sefer ne yesem yazicam.kendime söz.
Afiyet şifa olsun kuzuya.Bu kız tam anasının kızı sabah sabah haşlanmış karnabahar yiyor buzdolabında gördü istedi
Dünde sulu köfte yaptım evdekilere Asya'nın önüne hem köfte hem lahana yemeği koydum köfteyi yemedi lahanayı yediSebze aşığı bir bebeğim var
Geçmiş olsun, bu aralar çok baş ağrısı çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum.Günaydın iyi haftalar arkadaşlar...
Haftasonu gelemedim. Zaten bir iyi bir kötüydüm. Sabah çok fazla baş ağrısı ile uyandım. İşlerimi toplayıp eve gitmeyi düşünüyorum duruma göre.
Bildirim yapıp daha sonra gene geleyim aranıza:
Pazartesi: 65,9
Cuma: 65,7 idi.
Almamışım ama vermemişim de
Menülerini hatırlatandım ama ödem mi ki bucuma: 87,6
bugün : 88,1
Cumaya iyi bir eksi gelecek gibiGunaydinnn saglikli bol eksili bi hafta olsun insallah
Dünkü arti 2 den sonra bugünkü sonuc beni mutlu etti şahsen :))
Cuma 97.9
Bugun 98.3
Fark +0,4
Allah şifa versin, hafif atlatırlar inşallahArkadaşlar moralim çok bozuldu. İyi düşünmeye çalışsam da... Annem ve babam haftasonu rahatsızdı. Bugün annem iyileşmeyince test yaptırmaya gidiyor pozitif çıkıyor testi.
Canım çok sıkıldı.
Ne apa’sı Allah aşkına. Bir ara da omad yapıyordun. Bence klasik diyetisyen usulü 3 ana 2 ya da 3 ara öğünlü bir diyet yap. Bak ben çok rahat ettim böyle, gayet de sürdürülebilir bir diyet. Haftada bir kilo da veriyorum.Tunaydın kızlar hafta sonu gelemedim pek kusura bakmayın hafta sonu dıyet pek iyi gitmedi apayı yine bozdum ne olacak benim bu halim
Cuma gunu 74.5
Bugun 75
Artı 500
Ben de merak etti im aslında @Mefkurem’in canını kim sıktı diye ama soramamıştım. Bakayım sana ne cevap verecek. Şaka bir yana Sorunlar kolayca çözülür inşallah.67 yi goremedim diye :)
Bu aralar korumaya gececem verebilirsem 300 - 200 veriririm abla
Sen nasilsin bugun
Cocuklarla ne sorun var yeni gelin mi sıkıntı yapiyor
insallah tez zamanda ferahlarsiniz
Bence boşver bu haftayı biraz karbonhidrat al canım. Seni yenmem lazımBen de sabitim kizlar ama gece sivi alımı cok oldu bir de 3 de yattim
haftasonu fazla kaçirdim o olabilirİyi yolculuklar. Tatili fırsata çevir, eksiyle gel
Afiyet şifa olsun kuzuya.
Geçmiş olsun, bu aralar çok baş ağrısı çeken biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
pazartesi için tartın iyi bence, Cuma’ya kadar toparlarsın
Menülerini hatırlatandım ama ödem mi ki bu
Cumaya iyi bir eksi gelecek gibi
Allah şifa versin, hafif atlatırlar inşallah
Ne apa’sı Allah aşkına. Bir ara da omad yapıyordun. Bence klasik diyetisyen usulü 3 ana 2 ya da 3 ara öğünlü bir diyet yap. Bak ben çok rahat ettim böyle, gayet de sürdürülebilir bir diyet. Haftada bir kilo da veriyorum.
Ben de merak etti im aslında @Mefkurem’in canını kim sıktı diye ama soramamıştım. Bakayım sana ne cevap verecek. Şaka bir yana Sorunlar kolayca çözülür inşallah.
Eger uyamiyorsan kendini zorlama. O bana kalirsa baya irade işi. Cok artin yok cumaya kadar inersinTunaydın kızlar hafta sonu gelemedim pek kusura bakmayın hafta sonu dıyet pek iyi gitmedi apayı yine bozdum ne olacak benim bu halim
Cuma gunu 74.5
Bugun 75
Artı 500
birde 3 lt su 50 dk airwalker08 00 1yumurta 1 dilim ekmek 1 kibrit kutusu peynir
16 30 1kase makarna
20 00 kahve
22 00 1kase yogurt
Senelerin alışkanlığı bizdeki :))Acaba pazartesiye mi çeksek gerçek tartilma günümüzü cuma geçince bı rahatlams oluyor sankiMefkurem
Cuma cumartesi aşırı sacmalamistimŞu metomuzun kıymetini bilmiyoruz senle
Gaget guzel eksi cnmCuma:85.5
Bugün: 85.2
Fark: - 200 gr
Evladin varmi derdin var derler ya cnm, öyle bi durumde merak etti im aslında @Mefkurem’in canını kim sıktı diye ama soramamıştım. Bakayım sana ne cevap verecek. Şaka bir yana Sorunlar kolayca çözülür inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?