- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
Doymadım canım doymak için değildi zaten bizimkiler yerken bende açlık bastırdım biraz yoksa sabah kalktığımda karnımda orkestra vardı birde kızım gece boyunca emdiÇok güzel menü afiyet olsun
Başarılı menü. Yalnız aç kalmadın mı? Sebze pişirseydin keşke. Al karnabahar haşla yoğurtla ye pratik de olur.
Afiyet olsun. Başarılı menü.
İyi menü afiyet olsun
Pizzayla doyydun mu? Keşke başja bişey daha ekleswydin
Afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun
Sen kadar olmasa da var bir iddiamizÇiğden kerevizi rendele üstüne sarımsaklı yoğurt varsa ceviz yeterli.ben bazen havuç da rendeleyorum bir de pulbiber serpiyorum birazcık
Ooo rakibem by hafta iddialı suyu da artırmış
Geçmiş olsun arkadaşımGünaydın iyi haftalar arkadaşlar...
Haftasonu gelemedim. Zaten bir iyi bir kötüydüm. Sabah çok fazla baş ağrısı ile uyandım. İşlerimi toplayıp eve gitmeyi düşünüyorum duruma göre.
Bildirim yapıp daha sonra gene geleyim aranıza:
Pazartesi: 65,9
Cuma: 65,7 idi.
Almamışım ama vermemişim de
Artinin sebebi ne cnm.Bugun itibariyle sıfır kaçamak minimum karbonhidrat şeklinde beslen bencecuma: 87,6
bugün : 88,1
Sabit demek cumaya eksi demektir tatlımBen de sabitim kizlar ama gece sivi alımı cok oldu bir de 3 de yattim
Gelsin insallah 8 LerSabit demek cumaya eksi demektir tatlım
Benim de kerevizi tek yeme yöntemim bu şekilde. Hatta bu halini çok seviyorum.Rendeleyip sarımsaklı yoğurda katıp yiyorum .dereotu maydanozla üstünü süslüyorum azcikta zeytinyağı koyabilirsin
Kimbilir biraz hareket etsem çoktan vermiştim zaten...Geçmiş olsun arkadaşım
İki gün için çok iyi sonuç bu demekki cumaya eksi 1 gelir
Gunaydinnn saglikli bol eksili bi hafta olsun insallah
Dünkü arti 2 den sonra bugünkü sonuc beni mutlu etti şahsen :))
Cuma 97.9
Bugun 98.3
Fark +0,4
Gecmis olsun. İnsallah kolay atlatirlarArkadaşlar moralim çok bozuldu. İyi düşünmeye çalışsam da... Annem ve babam haftasonu rahatsızdı. Bugün annem iyileşmeyince test yaptırmaya gidiyor pozitif çıkıyor testi.
Canım çok sıkıldı.
Çok teşekkür ederim.Gecmis olsun. İnsallah kolay atlatirlar
67 yi goremedim diye :)Sabite niye moralini bozuyorsun cnm en azindan arti degilmişin
Bu hafta birazdaha dikkat eder eksi olursun
Teli yaptirabildinmi
Bende ayni durumdaydin dun daha cok artiydim bugun gitmis hafta sonu batiriyor bizi canim cumaya kadar artilarla ugrasiyoz sonra hafta sonu yine ayni kisir dongu gibi olduTunaydın kızlar hafta sonu gelemedim pek kusura bakmayın hafta sonu dıyet pek iyi gitmedi apayı yine bozdum ne olacak benim bu halim
Cuma gunu 74.5
Bugun 75
Artı 500
Cumaya halledersin canimcuma: 87,6
Cevremde corona gecirenler grip gibi diyor korkma canim annenin diger rahatsizliklari yoksa atlatir inşallahArkadaşlar moralim çok bozuldu. İyi düşünmeye çalışsam da... Annem ve babam haftasonu rahatsızdı. Bugün annem iyileşmeyince test yaptırmaya gidiyor pozitif çıkıyor testi.
Canım çok sıkıldı.
Cumaya kadar eksi bile olur ablaGunaydinnn saglikli bol eksili bi hafta olsun insallah
Dünkü arti 2 den sonra bugünkü sonuc beni mutlu etti şahsen :))
Cuma 97.9
Bugun 98.3
Fark +0,4
Ben de sabitim kizlar ama gece sivi alımı cok oldu bir de 3 de yattim
Cuma kaçtım bilmiyorum 75.5 olabilir
Dün 76.6
Şuan 75.5 sabitim diyelim
Artidan iyidir kizlar cumaya eksiye gecersiniz :)Günaydın iyi haftalar arkadaşlar...
Haftasonu gelemedim. Zaten bir iyi bir kötüydüm. Sabah çok fazla baş ağrısı ile uyandım. İşlerimi toplayıp eve gitmeyi düşünüyorum duruma göre.
Normal saatinde olmadigi icin kesin sonuç olmaz cnmGunaydin ben 5te tartildim 107.2 geldim. + 1 kg var ama gece 2 gibi sut ictim. Uyutmadilarda tabi yine
Günaydn kızlar bize tatil yok Ziya bakanımızı dinliyorum
Tatilmi varBiz de yoldayız bacılar tartılamadım sabah telaşlı çıktık.uyuyup kalmışız biraz.
Tatil başladı...ben tatillerde hep kilo alırım ya bu sefer ne yesem yazicam.kendime söz.
Masallah küçük cadiya :)Bu kız tam anasının kızı sabah sabah haşlanmış karnabahar yiyor buzdolabında gördü istedi
Dünde sulu köfte yaptım evdekilere Asya'nın önüne hem köfte hem lahana yemeği koydum köfteyi yemedi lahanayı yediSebze aşığı bir bebeğim var
Cumaya güzel bi eksi gelecek demekkiCuma kaçtım bilmiyorum 75.5 olabilir
Dün 76.6
Şuan 75.5 sabitim diyelim
Haftabasi icin cok iyi cnm eksiyle başlamışsınGünaydın iyi haftalar arkadaşlar...
Aksamlari karbona dikkat edersen cumaya eksi gelir cnmcuma: 87,6
O zaman kesin eksidesin :)Ben de sabitim kizlar ama gece sivi alımı cok oldu bir de 3 de yattim
Bizim ailede de vakalar var cnmArkadaşlar moralim çok bozuldu. İyi düşünmeye çalışsam da... Annem ve babam haftasonu rahatsızdı. Bugün annem iyileşmeyince test yaptırmaya gidiyor pozitif çıkıyor testi.
Canım çok sıkıldı.
Mervecim apayi falan bosverTunaydın kızlar hafta sonu gelemedim pek kusura bakmayın hafta sonu dıyet pek iyi gitmedi apayı yine bozdum ne olacak benim bu halim
Cuma gunu 74.5
Bugun 75
Artı 500
67 yi goremedim diye :)
Bu aralar korumaya gececem verebilirsem 300 - 200 veriririm abla
Sen nasilsin bugun
Cocuklarla ne sorun var yeni gelin mi sıkıntı yapiyor
insallah tez zamanda ferahlarsiniz
Eğer bu kiloda mutluysan korumaya gec cnmGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 68.0
Bugun 68.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?