baktim ama sebze hic yemiyorum domates salatalik gibi sadece patates var o da saglikli degil yerine koyabilecegim saglikli gida varsa onerebileceginiz?B
Ben yaptığım kahvaltidan yapabilirsin gayet doyurucu sağlıklı canım .Bizim menülere bak sana fikir vericektir
B
Ben yaptığım kahvaltidan yapabilirsin gayet doyurucu sağlıklı canım .Bizim menülere bak sana fikir vericektir
Gecmis olsun cnmKızlar geçmiş için geleceğim idrar yollarında enfeksiyon olmuş sürekli olur zaten ama mide bulantisida yaptı arada terleme üşüme baya ilerlemiş demek ki eşim gelsin çocuklara bandında doktora gideceğim ,sabahtan beri sadece tuzlu badem yedim .
Tam degil cnm, normal yuruyemiyorum dahaMefkurem abla nasıl oldun bacağın nasıl basabliyo musun?
Cok iyi düşünmüşsün cnmSelam kizlar nasılsın
Ben bugün yeni karar aldım diyet konusunda yaklasin yamacima anlatıyorum
Ya son 1 aydır 75den aşağı inemedim dolanıp duruyorum çünkü çok kismadim, cumalari fazla kaçırdım diyet modu sıktı artık korumaya geçmek istiyorum biran önce
Kararım şu önümüzdeki ayin 23 eşimin dogum günü 38 gün var ve kendimi kampa çekiyorum 0 kaçamak li bana iyi gelen yiyecekler yiyerek bu süreçte nekadar kilo vetirsem ki hedefim 69,68 verip korumaya gecicem
3,4 ay bu kiloyu koruyup dinlendikten sonra 5 kilo daha vermeyi düşünüyorum
Mefkurem Ablam koruma döneminde burdan kopmamam lazimki gevsemiuim sakin elimi bırakma olurmu
Günaydın nasılsın?? Hallolmuştur sorunun inşGunaydinnn
Mutlu pazarlar
Hadi bakalım yakından takip edyrz seni. Şimdiye kadar iyikilo veemişsin başaracağına inanıyorumGünaydın sevgili diyetdaşlarim38 günlük diyet macerama sağlıklı bir kahvalti ile Bismillah dedim .Her gün bu kahvaltiyi yapmayı planlıyorum .Spor yapmiycam şimdilik tartinin gidişatına göre spora basliycam Sabah tartım 76.6 çıktı dununde etkisi ile biraz da birkaç güne iki kilo gider ve gerçek kilom 74.5 felandir.. 35 günde 6 kilo felan vericem çok rahat veririm vericem vermek için elimden geleni yapıp bu diyet işini sonlandiracam
Rakibem dünkü içli köfteyi teladi etmiş..Slm hanimlar ben geldim
Kahvalti(12:30)
2 tavada yumurta
2 dilim tb ekmek
Domates salatalik
1 kk ya yakin peynir
2 zeytin
1 kupa süt
Aksam(19:00)
5 kasik kabak yemegi
1 dilim tb ekmek
Yogurt
Su 1.5 litre
Bende girerdim ama emziriyorum biliyorsunuzGecmis olsun cnm
Bugün nasilsin
Tam degil cnm, normal yuruyemiyorum daha
Neden bilmiyorum sislikde hic inmedi
Cok iyi düşünmüşsün cnm
Bizim gibi 1 lokma alayim da yeter diyemeyenler için, kendini sıkmadan olmuyor malesef.
Ayni şey benim içinde gecerli
Simdiye sıkı yapmis olsaydim 10-15 kilo vermistim
1 aydir yerimde sayip gel git yapiyorum
Seninle merveye cok imreniyorum
Fazlaliginizi birden attiniz, hedefinize cok az kaldı
Asıl siz beni birakmayin :)
En ufak bi olumsuzlzkta kendimden vazgecmek gibi huyum var biliyorsunuz
Kim ne yaparsa yapsin artik kendimi düşünmek istiyorum
Bende seninle birlikte kampa girmek istiyorum
Kararını uygulayabilirsin inşallah canım.gönül hemen hedefe ulaşayım istiyor.ama kendini çok mahrum bırakmak ne kadar iyi bilemedim.1ayda vereceğine 2 ayda ver arada minik (gerçekten minik)kaçamakların olsun bence.Selam kizlar nasılsın
Ben bugün yeni karar aldım diyet konusunda yaklasin yamacima anlatıyorum
Ya son 1 aydır 75den aşağı inemedim dolanıp duruyorum çünkü çok kismadim, cumalari fazla kaçırdım diyet modu sıktı artık korumaya geçmek istiyorum biran önce
Kararım şu önümüzdeki ayin 23 eşimin dogum günü 38 gün var ve kendimi kampa çekiyorum 0 kaçamak li bana iyi gelen yiyecekler yiyerek bu süreçte nekadar kilo vetirsem ki hedefim 69,68 verip korumaya gecicem
3,4 ay bu kiloyu koruyup dinlendikten sonra 5 kilo daha vermeyi düşünüyorum
Mefkurem Ablam koruma döneminde burdan kopmamam lazimki gevsemiuim sakin elimi bırakma olurmu
Küvette yıka oyuncakları doldurup???Benim kız 19 aylık bı kaç aydır bizdede başladı banyo korkusu ,ağlamaları
Kapuskaya bulgur-pirinç koyacak misin.bemde aldım lahana sırf sarmasını yemek canım istemesin diye.nasıl pişirsem bilemedim.pek bilmiyorum kapuskayı da.Bir ay kaçamak yapmiycagim için bugün bilerek isteyerek yedim enerji depolamam lazımLahana aldım niyetim kendime göre az yağlı az Bulgurlu baharatlı kabuska yemeği yapıp bir kaç gün onu yiyim detoks gibide olmuş olur
Yumurta detoksu yapicam 1ay dişimi sıkıp 69 görüp sonra bu süreçteki diyet şeklime dönerim şuan çünkü korumada gibi besleniyorum resmen
Domates bibervarsa az yağla kavur baharatlı sarımsaklı yoğurtlu. Ben çok severimTam şuan da cok açım evde yemek yok. Yemek sepetinde gezdim gezdim kapadım. Napcam bilmiyorum :/
canım az yemeye çalışmışsın kalori sayarsan belki normal gelebilir ama aldığın kalorileri nerden aldığın da önemli.karbonhidrat değil de protein ağırlıklı beslenirsen yağların gider.ama karbon ağırlıklı beslenirsen kasların gider.bu seni daha güçsüz mutsuz hissettirir ve çook acıktırır.ben de ilk zaman düzgün bir menü çıkaramazdım.8:30 2 dilim cavdar ekmegi 13:00birkase ezogelinveyogurt 18:00 2 dilim patatesli borek 22:00 bir dilim kek
2.5 lt su 100 squat
Pırasa ıspanak karnabahar pişirip yiyebilirsiniz. Bir de çok güzel kilo verdiren kabak. Kalorileri düşük oluyorbaktim aslinda ama sebze yiyemedigim icin
sebze yerine onerebileceginiz gidalar varmi
Sagolasin cnm, idare ederimGünaydın nasılsın?? Hallolmuştur sorunun inş
Ince dograyip nirmal kiymali yemek gibi yapabilirsin cnmKapuskaya bulgur-pirinç koyacak misin.bemde aldım lahana sırf sarmasını yemek canım istemesin diye.nasıl pişirsem bilemedim.pek bilmiyorum kapuskayı da.
bilgi verdiginiz icin tesekkurlercanım az yemeye çalışmışsın kalori sayarsan belki normal gelebilir ama aldığın kalorileri nerden aldığın da önemli.karbonhidrat değil de protein ağırlıklı beslenirsen yağların gider.ama karbon ağırlıklı beslenirsen kasların gider.bu seni daha güçsüz mutsuz hissettirir ve çook acıktırır.ben de ilk zaman düzgün bir menü çıkaramazdım.
bıradaki arkadaşların menüleri bana örnek oldu.bana uygun evimde bulunan besinlerle oluşan menüleri ekran resmi yapıp kaydettiğim bile çok oldu bazen insan elinin altındakileri düzgün kullanamayabiliyor.
mesela patatesle diyelim börek yerine 1 orta boy haşlanmış soğuk patatesle bol yeşillikli ekşili normal yağlı bir salata yapsan yanında 1 br ayranla sana 1 öğün olarak yeter hem doyarsın hem damak tadı olarak tatmin de olursun.
sabahki çavdar ekmeği yanına yumurta haşlasan ya da kırsan ya da hiç opmazsa arasına peynir yeşillik koysan al sana sağlıklı bir kahvaltı olur. akşam yemeği sonrası yemek yemesen .acıktıkça su içsen süper olur.keki sabah belki tölere edebilirsin ekmeksiz yesen falan (tabi ki hiç yemesen daha iyi de illaki yiyeceksen)
ama gece 10 da yenen kek sana kilo olarak kalacak ...net...
menülerini yazmaya devam et
Kendini bi sekilde çiğ yada pişmiş sebze yemeye alistirman lazim cnmbaktim aslinda ama sebze yiyemedigim icin
sebze yerine onerebileceginiz gidalar varmi
Çember bağlayacaksın o zaman bişi olmuyorOnuda yaptım brnGerçekten en rahatı sadece kışın gece kafam usuyirdu tek sorun oydu
Menülerimde goruceksin beni sıkı beslenmem demem sizin normal yemeniz aslındaKararını uygulayabilirsin inşallah canım.gönül hemen hedefe ulaşayım istiyor.ama kendini çok mahrum bırakmak ne kadar iyi bilemedim.1ayda vereceğine 2 ayda ver arada minik (gerçekten minik)kaçamakların olsun bence.
Küvette yıka oyuncakları doldurup???
Bizimkiler oğlan olunca saç olayımız yok ama saçları 5 6 cm uzayınca bile şu dökmek olay oluyor.işiniz zor
Kapuskaya bulgur-pirinç koyacak misin.bemde aldım lahana sırf sarmasını yemek canım istemesin diye.nasıl pişirsem bilemedim.pek bilmiyorum kapuskayı da.
Saçlarım çok ince dökülmeye de basladi sıfıra vurmak kalinlastirir belki diye denedim ama fayda etmedi gerçi kendine geldi canlandı ama bidaha yapamam herhaldeÇember bağlayacaksın o zaman bişi olmuyorben kızımın doğduğundan beri sifira vuramadım adamdan izin yok neymiş kıvırcık saçlara kıyamazmış kaldı öyle sonra kendım kesiyorum ucundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?