💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gecmis olsun cnm
Bugün nasilsin
Mefkurem abla nasıl oldun bacağın nasıl basabliyo musun?
Tam degil cnm, normal yuruyemiyorum daha
Neden bilmiyorum sislikde hic inmedi
Cok iyi düşünmüşsün cnm
Bizim gibi 1 lokma alayim da yeter diyemeyenler için, kendini sıkmadan olmuyor malesef.
Ayni şey benim içinde gecerli
Simdiye sıkı yapmis olsaydim 10-15 kilo vermistim
1 aydir yerimde sayip gel git yapiyorum
Seninle merveye cok imreniyorum
Fazlaliginizi birden attiniz, hedefinize cok az kaldı
Asıl siz beni birakmayin :)
En ufak bi olumsuzlzkta kendimden vazgecmek gibi huyum var biliyorsunuz
Kim ne yaparsa yapsin artik kendimi düşünmek istiyorum

Bende seninle birlikte kampa girmek istiyorum

Hadi bakalım yakından takip edyrz seni. Şimdiye kadar iyikilo veemişsin başaracağına inanıyorum

Bende girerdim ama emziriyorum biliyorsunuz

Kararını uygulayabilirsin inşallah canım.gönül hemen hedefe ulaşayım istiyor.ama kendini çok mahrum bırakmak ne kadar iyi bilemedim.1ayda vereceğine 2 ayda ver arada minik (gerçekten minik)kaçamakların olsun bence.
Benim kız 19 aylık bı kaç aydır bizdede başladı banyo korkusu ,ağlamaları
Küvette yıka oyuncakları doldurup???
Bizimkiler oğlan olunca saç olayımız yok ama saçları 5 6 cm uzayınca bile şu dökmek olay oluyor.işiniz zor
Kapuskaya bulgur-pirinç koyacak misin.bemde aldım lahana sırf sarmasını yemek canım istemesin diye.nasıl pişirsem bilemedim.pek bilmiyorum kapuskayı da.

Tam şuan da cok açım evde yemek yok. Yemek sepetinde gezdim gezdim kapadım. Napcam bilmiyorum :/
Domates bibervarsa az yağla kavur baharatlı sarımsaklı yoğurtlu. Ben çok severim

Ya da kıyma kavur yumurtalı ye.protein

Bir de açım yağlarım yanıyor diye hayal et

8:30 2 dilim cavdar ekmegi 13:00birkase ezogelinveyogurt 18:00 2 dilim patatesli borek 22:00 bir dilim kek

2.5 lt su 100 squat
canım az yemeye çalışmışsın kalori sayarsan belki normal gelebilir ama aldığın kalorileri nerden aldığın da önemli.karbonhidrat değil de protein ağırlıklı beslenirsen yağların gider.ama karbon ağırlıklı beslenirsen kasların gider.bu seni daha güçsüz mutsuz hissettirir ve çook acıktırır.ben de ilk zaman düzgün bir menü çıkaramazdım.
bıradaki arkadaşların menüleri bana örnek oldu.bana uygun evimde bulunan besinlerle oluşan menüleri ekran resmi yapıp kaydettiğim bile çok oldu bazen insan elinin altındakileri düzgün kullanamayabiliyor.
mesela patatesle diyelim börek yerine 1 orta boy haşlanmış soğuk patatesle bol yeşillikli ekşili normal yağlı bir salata yapsan yanında 1 br ayranla sana 1 öğün olarak yeter hem doyarsın hem damak tadı olarak tatmin de olursun.
sabahki çavdar ekmeği yanına yumurta haşlasan ya da kırsan ya da hiç opmazsa arasına peynir yeşillik koysan al sana sağlıklı bir kahvaltı olur. akşam yemeği sonrası yemek yemesen .acıktıkça su içsen süper olur.keki sabah belki tölere edebilirsin ekmeksiz yesen falan (tabi ki hiç yemesen daha iyi de illaki yiyeceksen)
ama gece 10 da yenen kek sana kilo olarak kalacak ...net...
menülerini yazmaya devam et

Kapuskaya bulgur-pirinç koyacak misin.bemde aldım lahana sırf sarmasını yemek canım istemesin diye.nasıl pişirsem bilemedim.pek bilmiyorum kapuskayı da.
Ince dograyip nirmal kiymali yemek gibi yapabilirsin cnm
Istenirse biraz bulgur yada pirinç konabilir ama şart degil

Lahana yapraklarini haslayip lazanya gibide yapilabilir
Bende denemedim henüz ama güzel olur gibime geliyor

bilgi verdiginiz icin tesekkurler

Onuda yaptım brn Gerçekten en rahatı sadece kışın gece kafam usuyirdu tek sorun oydu
Çember bağlayacaksın o zaman bişi olmuyor ben kızımın doğduğundan beri sifira vuramadım adamdan izin yok neymiş kıvırcık saçlara kıyamazmış kaldı öyle sonra kendım kesiyorum ucundan

Menülerimde goruceksin beni sıkı beslenmem demem sizin normal yemeniz aslında Sadece kaçamak yapmama konusunda netim çünkü bu yüzden yerimde sayıyorum 1 aydan fazladır

Az bı miktar bulgur koyucam doğru karbonhidratida almak için cnm

Çember bağlayacaksın o zaman bişi olmuyor ben kızımın doğduğundan beri sifira vuramadım adamdan izin yok neymiş kıvırcık saçlara kıyamazmış kaldı öyle sonra kendım kesiyorum ucundan
Saçlarım çok ince dökülmeye de basladi sıfıra vurmak kalinlastirir belki diye denedim ama fayda etmedi gerçi kendine geldi canlandı ama bidaha yapamam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…