• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

74.5.Sen kaçtın?

Önce giren yimekleri falan hazırlar ya sıkıntı yok :D
Bende 75 5 ama gerçegi 74 kusurdur
Aynı anda girelim ben tatlı ile salataları yapıyım sende ana yemeği şöyle kutlama masası hazırlayıp arkadaşlara ziyafet çekelim😁

yarin sabah kahvalti ile baslayacagim ne onerirsiniz?17 yasindayim Bu arada marketimizde calisiyorum onca aburcubur arasinda diyet biraz zor oluyor ama sagligim icin vermeliyim ayrica diyabetim 4 insulin kullaniyorum isim biraz zor gercekten desteginiz benim icin cok kiymetli
Öncelikle kaç kilosun canm?

İyi akşamlar çıtır kızlar😍😍 Yemek işini erken hallettim bugün inşallah acıkmam sabaha kadar🙄

Kahvaltı 11.00
2,5 haşlanmış yumurta
30 Gr beyaz peynir
Domates
5 zeytin
1 üçgen peynir.
Kaşarlı tost

Arada yarım muz küçük elma 1 baklava 2 neskafe

Akşam 18.00
4 kaşık patlıcan yemeği
4 tane mücver az yağda kızartım
Salata
Yarım kase yoğurt

2,5lt su 40 dk eliptik yapicam kız uyuyunca
Cuma menüsünde eksi olanlar ödül yapıyor sana ne oldu hu :KK45:

Bugünkü menü

12.00
Peynirli yumurta
Nescafe
Domates salatalık
1 çatal helva

16.00
Turk kahvesi
3 kare bitter
1 dün yaptigim yulafli kurabiye

18.45
1 kase bezelye yemegi
Yarım dilim ekmek
3 yk makarna
Bol salata
Yarım kase yogurt
Helva bitter ve makarna için cuma olduğundan bişey demiyorum artık Allahtan miktar kontrolün var bi de bezelyenin gsi yüksek malum ;) bugün bugünde kalsın ;)

yarin sabah kahvalti ile baslayacagim ne onerirsiniz?17 yasindayim Bu arada marketimizde calisiyorum onca aburcubur arasinda diyet biraz zor oluyor ama sagligim icin vermeliyim ayrica diyabetim 4 insulin kullaniyorum isim biraz zor gercekten desteginiz benim icin cok kiymetli
Hosgeldin canım hep birlikte vericez ınsallah kac kilosun
Hay maşallah Merve beni ezmis geçmişsin ya😬👏👏
Regl olmasaydın ezip gecemeyebılırdım canım
Bu sefer tam konsantre olursun inşallah balim
Insallah canım
Gunaydin

Kilo bildirimi
Gecen hafta 98.9
Bugun 97.9
Fark 1
Yüzde 1.011
Supersın abla birde hareket edebilseymıssın kac olurdu kim bilir
İşte ozledigimiz merve :) harika cnm
Tesekkurler ablam sizin sayenızde
Slm kizlar
Gecen hafta 91.3
Güncel
Eki Görüntüle 2720039
Fark 0.9
Yüzde %0.99 Mefkurem Mefkurem
Supersın canım 8 lere ne kaldı
Günaydın kızlar
Geçen cuma 75.5
Bugün 74.5
Fark 1
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ayni kiloya gelmısız tebrikler
Ay bu bildirim bu sayılar unutulur mu?:KK70:tebrikler canım :))
Tesekkur ederim cankm😂
Geçen hafta: 107.5
Bu hafta: 106.2
Fark: 1.3 kg
Super gıtmıs canim cok sevindim
Geçen 69.6
Bugün 68.8
Fark:0.8
Aslında 2 gün önce 68.3 ü gördüm ama tuvalete cıkamadıgım için daha az vermişim gibi bir sonuç çıktı ben normalde direk 1 hafta diye kendimi sınırlamıyorum kendimi hafif hissettiğim tuvalete çıktığım günler tartılırım neyse artık sizin kuralınız bu size uyuyorum o yüzden 😊
Cok guzel canim wc yı halledınce daha iyi olacak demekki
98’le başlamıştım Merveciğim.
Masallah cnaım
başlangiç: 87,6
Baslangıcjn hayırlı olsun tez zamanda ulasırsın ınsallah hedefıne
Gönlümden geçen 76 ama tabiki önceliğim sağlıklı beslenmek. Eğer insülin kullanmam gerekirse kilo alacağımı söyledi ebe. Ona göre de değişir. Genelde doğumda 6 kilo gidiyor bende. Doğum sonrası 70 olurdum o zaman. Çünkü Türkiye’deki doktorum eğer 70’e inmezsen şeker hastası olursun demişti😬 Bu sefer emzirme döneminde de kendimi süt olsun diye yiyeyim şeklinde kandırmamaya kararlıyım inşallah. Şeyda resmen salata yiyip ikizlerini emziriyordu hatırlarsanız.
Bu gıdısle sende ornek bir hamilelik gecıreceksın canim
Vay Merve vay... yok bi de ağlamıyorum filan diyordun, resmen efsane bir eksi👍🏻
Sagol canım bu hafta modum cok dustu kalktı ama tartı guldurdu yuzumu
Herkese merhaba. Dün çok yoğundum, sonrasında da evde işlerim vardı onlara dalmışım.
Şimdi ancak sizlere merhaba diyebildim.
Tartı bugün benden yana değil. Gene de olsun.
Geçen cuma: 67,1
Bugün: 65,7
Fark: -1,4
Yüzde; %2
Eksi olayı güzel ama pazartesi 65.5 idim.
Dünün etkisi. Saçma sapan bir beslenme oldu.
Super canım dun olmasa cok daha ekside olurdun
Selam kızlar tebrikler çok güzel kilo vermişsnz. Rakibem seni de tebrik ederim yendin beni. Dün çok güzel eksi vardı. Dünle bugün arasında 1 kg fazla gördüm. Neyse haftaya yansır inş. Var mısın tekrar yarışa?? Yenilen yenilgiye doymazmış🙂ilk hedefm 87 idi ulaştım sayılır. 2.hedefm 84 bakalm ne zaman göreceğim

Geçen hafta 88.8
Bugün 88.1
Spor en az 330
Tebrikler canım

8 Kasım 15 dk leslie 20 dk eliptik
9 Kasım 15 dk leslie 10 dk eliptik
10 Kasım 30 dk eliptik
12 Kasım 15 dk leslie 5 dk eliptik
Az ama öz olsun :)
İstikrarlısın tebrikler

İyi akşamlar çıtır kızlar😍😍 Yemek işini erken hallettim bugün inşallah acıkmam sabaha kadar🙄

Kahvaltı 11.00
2,5 haşlanmış yumurta
30 Gr beyaz peynir
Domates
5 zeytin
1 üçgen peynir.
Kaşarlı tost

Arada yarım muz küçük elma 1 baklava 2 neskafe

Akşam 18.00
4 kaşık patlıcan yemeği
4 tane mücver az yağda kızartım
Salata
Yarım kase yoğurt

2,5lt su 40 dk eliptik yapicam kız uyuyunca
Afiyet olsun canım

Günaydın canım arkadaşlarım ❤️❤️
Kilo bildirimi yapayım ama bunun gercek kilom olduğunu düşünmüyorum regl ne yoğun günün yaşıyorum kesinlikle ödem var hissediyorum
Geçen hafta 74.8
Bugün 75.4

Eki Görüntüle 2719946

Günaydın herkese
Fark:1.4 yüzde 1.67

Günaydın👋🏻
Geçen Cuma: 86.7
Bugün: 85.5
Fark: 1.2
Gerçi geçen Cuma bir ödem vardı, o yüzden bugün fark daha çok çıktı ama olsun yine de mutlu bir durum. İnşallah bebem de iyidir🤲🏻

Kilo bildirimini unutmadan yapayım
Cuma gunu 76.4
Bugun 74.5
Fark 1.9
%2.55

Gunaydin

Kilo bildirimi
Gecen hafta 98.9
Bugun 97.9
Fark 1
Yüzde 1.011

Slm kizlar
Gecen hafta 91.3
Güncel
Eki Görüntüle 2720039
Fark 0.9
Yüzde %0.99 Mefkurem Mefkurem

Günaydın kızlar
Geçen cuma 75.5
Bugün 74.5
Fark 1
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Geçen 69.6
Bugün 68.8
Fark:0.8
Aslında 2 gün önce 68.3 ü gördüm ama tuvalete cıkamadıgım için daha az vermişim gibi bir sonuç çıktı ben normalde direk 1 hafta diye kendimi sınırlamıyorum kendimi hafif hissettiğim tuvalete çıktığım günler tartılırım neyse artık sizin kuralınız bu size uyuyorum o yüzden 😊

Herkese merhaba. Dün çok yoğundum, sonrasında da evde işlerim vardı onlara dalmışım.
Şimdi ancak sizlere merhaba diyebildim.
Tartı bugün benden yana değil. Gene de olsun.
Geçen cuma: 67,1
Bugün: 65,7
Fark: -1,4
Yüzde; %2
Eksi olayı güzel ama pazartesi 65.5 idim.
Dünün etkisi. Saçma sapan bir beslenme oldu.

Selam kızlar tebrikler çok güzel kilo vermişsnz. Rakibem seni de tebrik ederim yendin beni. Dün çok güzel eksi vardı. Dünle bugün arasında 1 kg fazla gördüm. Neyse haftaya yansır inş. Var mısın tekrar yarışa?? Yenilen yenilgiye doymazmış🙂ilk hedefm 87 idi ulaştım sayılır. 2.hedefm 84 bakalm ne zaman göreceğim

Geçen hafta 88.8
Bugün 88.1
Spor en az 330

Kızlar bu hafta süpersiniz :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Öncelikle şekerin olduğu için çok uzun aralıklar aç kalmaman lazım biliyosun. En az 3 öğün yemen lazım. Kahvaltıda klasik 1 d ekmek, 1yumurta peynir zeytin yeterli olur. Öğle ve akşamda porsiyon kontrolü yapıp sebze+1 d ekmek+1 kase yoğurt. Veya et+1 kase yoğurt+salata. Veya bakliyat yemeği+salata+yoğurt tüketebilirsin. Porsiyon miktarlarını öğrenmek için nete bakablirsin.

Tüm bunların dışında yaşın çok genç eğer dikkat edersen hemen kurtulursun kilolarından canm ;)

Back