- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
80 altına indigin zaman gayet iyi duruyor insan ..Bende 168 boydayim 80nin altins inince 44 42 beden giymeye basliyirsunEvet 1.68 im :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
80 altına indigin zaman gayet iyi duruyor insan ..Bende 168 boydayim 80nin altins inince 44 42 beden giymeye basliyirsunEvet 1.68 im :)
Şuan kaçtın aynı anda girelim 69 olmamıVerelim canım
Aynen öyle. Bende 86 olduğumda bile baya toparlanmıştim80 altına indigin zaman gayet iyi duruyor insan ..Bende 168 boydayim 80nin altins inince 44 42 beden giymeye basliyirsun
74.5.Sen kaçtın?Şuan kaçtın aynı anda girelim 69 olmamı
Bende 75 5 ama gerçegi 74 kusurdur74.5.Sen kaçtın?
Önce giren yimekleri falan hazırlar ya sıkıntı yok
Hemen mekiğe başlamalısın canmİnşallah. Bende arttırmak cok istiyorum. Çünkü hicbir pantolonum olmuyor. 54 beden bile..
Ne kaban ne mont olmuyor hiçbiri. Birde gobegim cok sarkmaya basladi
Öncelikle kaç kilosun canm?yarin sabah kahvalti ile baslayacagim ne onerirsiniz?17 yasindayim Bu arada marketimizde calisiyorum onca aburcubur arasinda diyet biraz zor oluyor ama sagligim icin vermeliyim ayrica diyabetim 4 insulin kullaniyorum isim biraz zor gercekten desteginiz benim icin cok kiymetli
Cuma menüsünde eksi olanlar ödül yapıyor sana ne oldu huİyi akşamlar çıtır kızlar Yemek işini erken hallettim bugün inşallah acıkmam sabaha kadar
Kahvaltı 11.00
2,5 haşlanmış yumurta
30 Gr beyaz peynir
Domates
5 zeytin
1 üçgen peynir.
Kaşarlı tost
Arada yarım muz küçük elma 1 baklava 2 neskafe
Akşam 18.00
4 kaşık patlıcan yemeği
4 tane mücver az yağda kızartım
Salata
Yarım kase yoğurt
2,5lt su 40 dk eliptik yapicam kız uyuyunca
Daha bitiremedimBenim rakip geliyo beğene beğene
Erkencisin canım
Helva bitter ve makarna için cuma olduğundan bişey demiyorum artık Allahtan miktar kontrolün var bi de bezelyenin gsi yüksek malum bugün bugünde kalsınBugünkü menü
12.00
Peynirli yumurta
Nescafe
Domates salatalık
1 çatal helva
16.00
Turk kahvesi
3 kare bitter
1 dün yaptigim yulafli kurabiye
18.45
1 kase bezelye yemegi
Yarım dilim ekmek
3 yk makarna
Bol salata
Yarım kase yogurt
Hosgeldin canım hep birlikte vericez ınsallah kac kilosunyarin sabah kahvalti ile baslayacagim ne onerirsiniz?17 yasindayim Bu arada marketimizde calisiyorum onca aburcubur arasinda diyet biraz zor oluyor ama sagligim icin vermeliyim ayrica diyabetim 4 insulin kullaniyorum isim biraz zor gercekten desteginiz benim icin cok kiymetli
Regl olmasaydın ezip gecemeyebılırdım canımHay maşallah Merve beni ezmis geçmişsin ya
Insallah canımBu sefer tam konsantre olursun inşallah balim
Supersın abla birde hareket edebilseymıssın kac olurdu kim bilirGunaydin
Kilo bildirimi
Gecen hafta 98.9
Bugun 97.9
Fark 1
Yüzde 1.011
Tesekkurler ablam sizin sayenızdeİşte ozledigimiz merve :) harika cnm
Supersın canım 8 lere ne kaldı
Ayni kiloya gelmısız tebriklerGünaydın kızlar
Geçen cuma 75.5
Bugün 74.5
Fark 1
Tesekkur ederim cankmAy bu bildirim bu sayılar unutulur mu?tebrikler canım :))
Super gıtmıs canim cok sevindimGeçen hafta: 107.5
Bu hafta: 106.2
Fark: 1.3 kg
Cok guzel canim wc yı halledınce daha iyi olacak demekkiGeçen 69.6
Bugün 68.8
Fark:0.8
Aslında 2 gün önce 68.3 ü gördüm ama tuvalete cıkamadıgım için daha az vermişim gibi bir sonuç çıktı ben normalde direk 1 hafta diye kendimi sınırlamıyorum kendimi hafif hissettiğim tuvalete çıktığım günler tartılırım neyse artık sizin kuralınız bu size uyuyorum o yüzden
Masallah cnaım98’le başlamıştım Merveciğim.
Baslangıcjn hayırlı olsun tez zamanda ulasırsın ınsallah hedefınebaşlangiç: 87,6
Bu gıdısle sende ornek bir hamilelik gecıreceksın canimGönlümden geçen 76 ama tabiki önceliğim sağlıklı beslenmek. Eğer insülin kullanmam gerekirse kilo alacağımı söyledi ebe. Ona göre de değişir. Genelde doğumda 6 kilo gidiyor bende. Doğum sonrası 70 olurdum o zaman. Çünkü Türkiye’deki doktorum eğer 70’e inmezsen şeker hastası olursun demişti Bu sefer emzirme döneminde de kendimi süt olsun diye yiyeyim şeklinde kandırmamaya kararlıyım inşallah. Şeyda resmen salata yiyip ikizlerini emziriyordu hatırlarsanız.
Sagol canım bu hafta modum cok dustu kalktı ama tartı guldurdu yuzumuVay Merve vay... yok bi de ağlamıyorum filan diyordun, resmen efsane bir eksi
Super canım dun olmasa cok daha ekside olurdunHerkese merhaba. Dün çok yoğundum, sonrasında da evde işlerim vardı onlara dalmışım.
Şimdi ancak sizlere merhaba diyebildim.
Tartı bugün benden yana değil. Gene de olsun.
Geçen cuma: 67,1
Bugün: 65,7
Fark: -1,4
Yüzde; %2
Eksi olayı güzel ama pazartesi 65.5 idim.
Dünün etkisi. Saçma sapan bir beslenme oldu.
Tebrikler canımSelam kızlar tebrikler çok güzel kilo vermişsnz. Rakibem seni de tebrik ederim yendin beni. Dün çok güzel eksi vardı. Dünle bugün arasında 1 kg fazla gördüm. Neyse haftaya yansır inş. Var mısın tekrar yarışa?? Yenilen yenilgiye doymazmışilk hedefm 87 idi ulaştım sayılır. 2.hedefm 84 bakalm ne zaman göreceğim
Geçen hafta 88.8
Bugün 88.1
Spor en az 330
İstikrarlısın tebrikler8 Kasım 15 dk leslie 20 dk eliptik
9 Kasım 15 dk leslie 10 dk eliptik
10 Kasım 30 dk eliptik
12 Kasım 15 dk leslie 5 dk eliptik
Az ama öz olsun :)
Afiyet olsun canımİyi akşamlar çıtır kızlar Yemek işini erken hallettim bugün inşallah acıkmam sabaha kadar
Kahvaltı 11.00
2,5 haşlanmış yumurta
30 Gr beyaz peynir
Domates
5 zeytin
1 üçgen peynir.
Kaşarlı tost
Arada yarım muz küçük elma 1 baklava 2 neskafe
Akşam 18.00
4 kaşık patlıcan yemeği
4 tane mücver az yağda kızartım
Salata
Yarım kase yoğurt
2,5lt su 40 dk eliptik yapicam kız uyuyunca
Ne kadar artın ponıBende adetzedelerdenim artıydım sabah. Karnım çok şiş pantolonmn düğmesi zor oldu sabah iyi ki çift düğme
Günaydın canım arkadaşlarım
Kilo bildirimi yapayım ama bunun gercek kilom olduğunu düşünmüyorum regl ne yoğun günün yaşıyorum kesinlikle ödem var hissediyorum
Geçen hafta 74.8
Bugün 75.4
Günaydın
Geçen Cuma: 86.7
Bugün: 85.5
Fark: 1.2
Gerçi geçen Cuma bir ödem vardı, o yüzden bugün fark daha çok çıktı ama olsun yine de mutlu bir durum. İnşallah bebem de iyidir
Kilo bildirimini unutmadan yapayım
Cuma gunu 76.4
Bugun 74.5
Fark 1.9
%2.55
Gunaydin
Kilo bildirimi
Gecen hafta 98.9
Bugun 97.9
Fark 1
Yüzde 1.011
Günaydın kızlar
Geçen cuma 75.5
Bugün 74.5
Fark 1
Geçen 69.6
Bugün 68.8
Fark:0.8
Aslında 2 gün önce 68.3 ü gördüm ama tuvalete cıkamadıgım için daha az vermişim gibi bir sonuç çıktı ben normalde direk 1 hafta diye kendimi sınırlamıyorum kendimi hafif hissettiğim tuvalete çıktığım günler tartılırım neyse artık sizin kuralınız bu size uyuyorum o yüzden
Herkese merhaba. Dün çok yoğundum, sonrasında da evde işlerim vardı onlara dalmışım.
Şimdi ancak sizlere merhaba diyebildim.
Tartı bugün benden yana değil. Gene de olsun.
Geçen cuma: 67,1
Bugün: 65,7
Fark: -1,4
Yüzde; %2
Eksi olayı güzel ama pazartesi 65.5 idim.
Dünün etkisi. Saçma sapan bir beslenme oldu.
Selam kızlar tebrikler çok güzel kilo vermişsnz. Rakibem seni de tebrik ederim yendin beni. Dün çok güzel eksi vardı. Dünle bugün arasında 1 kg fazla gördüm. Neyse haftaya yansır inş. Var mısın tekrar yarışa?? Yenilen yenilgiye doymazmışilk hedefm 87 idi ulaştım sayılır. 2.hedefm 84 bakalm ne zaman göreceğim
Geçen hafta 88.8
Bugün 88.1
Spor en az 330
+600Ne kadar artın ponı
Cok degilmis canim
Öncelikle şekerin olduğu için çok uzun aralıklar aç kalmaman lazım biliyosun. En az 3 öğün yemen lazım. Kahvaltıda klasik 1 d ekmek, 1yumurta peynir zeytin yeterli olur. Öğle ve akşamda porsiyon kontrolü yapıp sebze+1 d ekmek+1 kase yoğurt. Veya et+1 kase yoğurt+salata. Veya bakliyat yemeği+salata+yoğurt tüketebilirsin. Porsiyon miktarlarını öğrenmek için nete bakablirsin.73 kg boyum 163