Idrarda keton olmasi kötü bisey degilkiValla hamilelik boyunca 40 kilo veren bile okudum. Benim şimdiye kadarki idrar tahlillerimde keton çıktı sadece bol su iç deyip geçtiler.
Koskacamannn masalllahhhhh tatlimSelam gençlikyenice eliptikten indim duşa girmeden cee diyim tekrar gelicem bekleyin beni kimse yatmasin sabaha kadar burdayik
Cok normal cnmBacaklarim oyle bir agriyorki of of
Napacan g..küçültmek için o g... Devirmiycen ablaIdrarda keton olmasi kötü bisey degilkiyag yakimina isarettir
Takviye aliyormusun cnm
Bugünkü menunu yazsana bi fikir sahibi olalim :)
Koskacamannn masalllahhhhh tatlimbu saatte bile yorgunum deyip devrilmiyor, spor yapiyorsun
Sağlıkla alın kucağınıza. Ben sadece 6 kil7 farkla doğuma gittim. Doktorum bile şaşırmıştı.Valla hamilelik boyunca 40 kilo veren bile okudum. Benim şimdiye kadarki idrar tahlillerimde keton çıktı sadece bol su iç deyip geçtiler.
Bisikletten inerkem yere basamadim kendimi koltuga firrlattimCok normal cnm
Et kesiği oldu mu
Aman sakik bu saatte olmaz. Yarina sakla illa yiceksen. Bak bende kivraniyorum. Hemde midem hepinizden buyuk. Ama dayancaz. Daha once yemistik tadinida biliyoruzMasterchef izleyen kızım çiğ köfte istedi babasındanyemiycem yemiycem yemiycem
Ben 28 kg almayaydim eyidiSağlıkla alın kucağınıza. Ben sadece 6 kil7 farkla doğuma gittim. Doktorum bile şaşırmıştı.
1 tane yedim sütüm cekmesin diyeAman sakik bu saatte olmaz. Yarina sakla illa yiceksen. Bak bende kivraniyorum. Hemde midem hepinizden buyuk. Ama dayancaz. Daha once yemistik tadinida biliyoruz
Bende 30 kilo rekor bendeBen 28 kg almayaydim eyidi
Ay bune benim tahinli çoregime benziyor
MaşallahInşallah canım yürüyüş yaptım geldim o halde bile sabahkinden az çıktım
Benim diyet menulerimle dokunma başkanIstersen fazlasi bile olur cnm
Sen de o potansiyel var :))
Fazla bisey değilmiş parasi
Kesin ödem vardir
Artik birazdaha normal yemeye alıştır kendini cnm :))
Yok cnm inmedi daha
Aksam başarı hikayesini paylastigim arkadas
Eskiden burdaydi
Iyce deliksiz uyumuşun bari cnm
Sizlere layık olmaya calisiyorum
Düz 97 olursa iyi olur cuma
Sonrasında hep alip vermelerim oldu cnm
Bi süre sonra sıkılıp biraktim
Birakincada uçuşa gectim
Şimdi o rakamlari mumla ariyorum
Ama geçmişi degistiremem malesef
Ekim ablaya ne olmuşAlıntı yapmayon dediği için yapıp etiketlemeyecegim ama geldimi hepsi birden mi gelir ya çok üzüldüm Ekim abla
Ozaman hevesle alıp yaptıydik yıllar oldu dolapta öyle bekler Onunda kaderi atılmak gibi duruyorBulgur yap sende ye canım ille de pirinç istiyorsa 3yk filan yiyebilirsin
Dikkat et canım az kaldı sabır
değişik ben çantayı vestiyere bırakıyorum sen altını çantaya zulalayan teyzeler gibi yamacında tutup kek pogacami atiyon içine
Suyu artır kız 1.5lt sumu olur ben onu gece içiyorum kalkıp kalkıp akşam hem pilav hem ekmek olmasa iyiymiş
Güzel olmuş sabah pazar kahvaltısı olmuş
o birlikte aldığımız makinayı attım ben ılık yapıyor gerçi 60deeeceymis filtre kahvenin demlenmesi ama ben sıcak içeceğim illede kayanayacak o su fokur fokur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?