• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar bugün arı Maya gibi hissediyom kendimi
Acayip temizlik aşkım kabardı iş yapıyorum
Biraz mola veriyim dedim oturdum kaldım
Şimdi tlf.bırakıyom işlere marş marş

Layd sen yaz güzelim ben sonra okurum

abla ya dedem annanem falan hep birlikte yaşıyoruz anneannem bana üveymişim gibi davranıyor bazende çokk iyi ama hep benim arkamdan konuşuyor dün dedemle pazara gittilerdi kavun karpuz almışlar birsürü bende kavun yemiştim bugün dedem kavunların yerini sordu anneannemde kapının arkasında dedi araya birde şu cümleyi sıkıştırdı 'DÜNDEN BERİ 3 4 KAVUN YEDİ' dedi şok oldum tabiii bunu ilk defa yapmadı çok sinirlendim üzüldüm dedem de beni çok sefer iyi olsun dedi dedemde anneanneme yani sıkıntılarımdan sadece biri okadar üzülüyorum ki buyüzden 2 hafta önce kızamık çıkmıştı 5 gün yemek yiyememiştim

Kızlar yavaş yavaş dökülüyolar :KK70:
Ne demişler kötü komşu ev sahibi yaparmış adamı
Sizinkilerde o hesap

Ne dediki tatlım
avm de pantolon bakiyoduk ona ben o zaman 42-44 arasi biseydim arkadasin biri ona pantolon getirdi bu nasil diye o da eline aldi yuh yani bunun icine girse girse damla girer dedi ki pantolon 40 bedendi ben o bedeni bile giymiyodum o zaman kendi de 38 beden ha duyanda 34 falan sancak ama fizigi cok duzgun Allah icin

Eeee beni kim nazlasın şekercik taze çiçeğim :KK48:
Sen zaten doğruyu biliyonda yapıyonda
Sadece kendini rahat bırak
Kız işin bitince biraz Kendinle ilgilen saçını başını yap giyin süslen
Akşam adamın karşısına gulyabani gibi çıkma :KK70:
3 gündür görevdeydi abla hiç gulyabani gibi çıkar mıyım değişik planlarım var merak etme:KK36:

Laydagresif cidden agresifsin ha... zuha abla dediya temizlik yapip gelicem yaz diye sabirli olmak geyiri basariyi bide ben yanlis mi anladim bilmiyorum ama sen.madem diyete basladinsa kavundan 1ay dilumi anca yiyebilirsin cunku asiri sekerli meyveleri dikkatli yemelisin ki kili verecegine alma.

Bu arada yas ilerleyince cene durmuyo dusuncelerde farklilasiyor.ayrica sende yasinin ozelligi olacak alingansin sanirim. Cok takma kafana kilo vermeye ve saglikli beslenmeye odaklan olur mu :)

Laydagresif cidden agresifsin ha... zuha abla dediya temizlik yapip gelicem yaz diye sabirli olmak geyiri basariyi bide ben yanlis mi anladim bilmiyorum ama sen.madem diyete basladinsa kavundan 1ay dilumi anca yiyebilirsin cunku asiri sekerli meyveleri dikkatli yemelisin ki kili verecegine alma.

Bu arada yas ilerleyince cene durmuyo dusuncelerde farklilasiyor.ayrica sende yasinin ozelligi olacak alingansin sanirim. Cok takma kafana kilo vermeye ve saglikli beslenmeye odaklan olur mu :)
ya pardon cnm anneannemi severim ama yanlış da anlamış olabilirim anneannem oyle bir şey demedim diyor yedik dedim diyor bu arada bayya alınganımdır gerçekten seni çok öptüm

Aynen katılıyorum emelim :KK50:

Kızlar ellerimin ikiside sis ve acıyor yemegimi bile kendim yiyemiyorum, bu mesajida oglusuma yazdırıyorum. Bana dua edin iyilesir iyilesmez arnızdayım. Cuma ya gecmezse kilomuda oglusum yazar buraya gorusuruz.
noldu eellerine canım:KK8:

şimdi anneanneme sordum YEDİ DEMEDİMKİ YEDİK DEDİM DEDİ ee sizce durum ne kızlar
bence alinganlik yapmissin Tatlim.

avm de pantolon bakiyoduk ona ben o zaman 42-44 arasi biseydim arkadasin biri ona pantolon getirdi bu nasil diye o da eline aldi yuh yani bunun icine girse girse damla girer dedi ki pantolon 40 bedendi ben o bedeni bile giymiyodum o zaman kendi de 38 beden ha duyanda 34 falan sancak ama fizigi cok duzgun Allah icin
Ooo cok sert:KK64:.38 beden ol da gorsun şapşik
smyr38, post: 42116929, member: 692722"]Hatice allah esine diger asker ve polisimize guc versin ve korusun hain kopekler yine kudurdular.
amiiin.

Yok canım zaten ilk üç ay ayda 2 kilo aldı bu ay almadı emiyo ama açsa diye mama veriyorum almıyo
Canım senin bebeğin 3 aylık ve 6 kilo değil mi, her ay 2 kilo alsa 3 kilo da doğmuş olsa 9 kilo olması lazım, öyle olsa da obez olur heralde ;)
Eee tatlım 10 Kilo vermişin daha ne istiyon
Ha gayret 8 lere bişey kalmamış
Htc drg Htc drg maşallah haftada 4 kilo vermiş görünce ben yeterince azimli değil miyim diye bi düşündüm ama İnşaAllah devam edeyim de az az versem de olur. haftaya falan düşsem 8lere ne güzel olur
Zuhal abla tam da ben yaziyodum
Hatice ben bi jafta takildim 90 da hatta kg aldim bu hafta gitti canim galiba.90 kilo kirilma noktasi gibi astimi gelecek gerisi bi de takinca kafaya inan ki gitmiyo
İnşaAllah biz de geçeriz o sınırı
Eeee beni kim nazlasın şekercik taze çiçeğim :KK48:
Sen zaten doğruyu biliyonda yapıyonda
Sadece kendini rahat bırak
Kız işin bitince biraz Kendinle ilgilen saçını başını yap giyin süslen
Akşam adamın karşısına gulyabani gibi çıkma :KK70:
Maşallah sana valla Zühal abla, bu akdar kişiyi idare ediyosun, ilgilenip yazıyosun
abla ya dedem annanem falan hep birlikte yaşıyoruz anneannem bana üveymişim gibi davranıyor bazende çokk iyi ama hep benim arkamdan konuşuyor dün dedemle pazara gittilerdi kavun karpuz almışlar birsürü bende kavun yemiştim bugün dedem kavunların yerini sordu anneannemde kapının arkasında dedi araya birde şu cümleyi sıkıştırdı 'DÜNDEN BERİ 3 4 KAVUN YEDİ' dedi şok oldum tabiii bunu ilk defa yapmadı çok sinirlendim üzüldüm dedem de beni çok sefer iyi olsun dedi dedemde anneanneme yani sıkıntılarımdan sadece biri okadar üzülüyorum ki buyüzden 2 hafta önce kızamık çıkmıştı 5 gün yemek yiyememiştim
Büyükler bizim iyiliğimize söyler her zaman, uslupları kırıcı olabilir bazen ama

Büyükler bizim iyiliğimize söyler her zaman, uslupları kırıcı olabilir bazen ama[/QUOTE]

sanırım öyle alınganlıkda yaptım bayaa heraldee neysem neysem :KK70:

Mefkurem Mefkurem ablacm bende oyle yapıcam bundan sonra rengarenk boyleee... :KK37:

muska77 muska77 canım cok gecmıs olsun noldu kı acaba elınee.. o_O

C citirkiz canım 38 bedene beraber dusucez burda hepımız hıccc merak etme :KK51:

Htc drg Htc drg ıllakı duraklama donemlerı oluyo kuzucm.. arada nazlarız ama sen dogru bıldıklernden sasma..:KK70: bı yere kadar duraklarsn merak etme akıp gıdıcek yaglarımzz kılolarıımz.. :KK55:

laydagresif laydagresif canım bı sakın ol hepımız cevap vermeye calısıyorz ustelık.. hem yaslılarn her soyledıgne bakma sen :KK53: ama kavun olayını da fazla abartma bence de.. :KK66:

burdayım canımmmm.. :KK68: stajdan yenı geldım.. kendıme gelemedım ama hala.. :KK17: cok sıcak yanıyoruumm o_O

Back