Bence süper menüSlm hatunlar önce menüyü yazayım
Kahvalti(11:00)
Kumpirimsi(1orta boy has.patates,1 tatlı kaşığı tereyağ,1kk kadar peynirle)
2fincan çay
Ikındı(16 civari)
Yarim greyfurt
10 kabuklu çiğ fıstık
10 sari leblebi
Akşam(19:10)
4 kasik menemen
4 kasik yoğurt
2 dilim tb ekmek
1.5 litre suMefkurem
Canım akşam hem şehriye hem pilav hem fanta çok karbon olmuş.biri yerine salata biri yerine ayran olaymış keşke.Menüm
Kahvalti 12.00
5 patates dilimi
1 yumurta
Salatalik
Dereotu
1 kk peynir
1 kk kaşar peynir
1 catal helva
1 çk marmelat
1 çk reçel
Çay
16.30
1 kase barbunya
3 yk yogurt
2 kaşık kuskus
Aksam hafif geciririm düşünüyordum. Ama kayinvalidem yemege cagirinca isler değişti cok üzgünüm kendi irademe sahip cikamadigim icin
19.00
1 kase şehriyeli çorba
3 yk nohut
4 yk pilav
1 bardak fanta
Haftada 4 gün git.2 gün annem 2 gün kaynanan baksın 1 gün de kocan 5 gün git daha iyi :))) pazarlık payı bırakmış olursun.kayserililer gibi :) daha az olsa da haftada 3 gün yine harika olur.annen ve kayınvalidenşe aynı yerde mi yaşıyorsun?Hergun evde bugun spor yapcam diyorum ama yok olmuyor. Spor salonuyla gorustum. 6 aylık paket 750 tl dediler. Sizce nasil? En azindan para verdim deyip yaptirimi olur. Belki bu saye de eşimde cocuklara bakar annem ya da kayinvalidemde. Kadinlara ayri bölüm varmiş. Haftada bazi aksamlar pilates kursu varmis hocali. Hepsi dahil. Yuzme bile varmis belki yuzme de ogrenirim ileride. Birwz heves ettim. Ama gitmezsem ve kg vermezsem eşimden cok cekerim bunuda biliyorum
Afiyet olsun abla güzel menü :)25 ekim pazar
11.30
1.5 yumurtadan omlet
Peynir
4 zeytin
Dereotu
1 tb sandwich ekm.
18.30
2 sk bamya
2 sk mantarli tavuk sote
1 kase yogurt
Su 2 lt
Yumurta diyeti mi bu? AAma tam diyet menusu bol proteinli salatalıKahvaltı 10
3 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
Tere
14.30
2 haşlanmış yumurta yarım dilim beyaz peynir 5 çiğ fındık
Akşam 19.00
2 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
Küçük kase salata
3 kaşık kurufasulye (yememem lazımdı ama dayanamadım pek güzel olmuştu)
3 lt su 1 bardak bitki çayı 3 fincan kahve
45 dk eliptik
Geçmiş olsun canım.Sagol canim tarhana evde yok zencefil limon iciyorum az once zor kahvalti yaptim canim istemiyor paresetemol ictim biraz dinlenecem
Misafir varken nile dikkat etmişsin bravo canım.Çok güzeldi ya, özellikle etim yumuşacık oldukahveleri de taşırmayaydım iyiydi cezvenin gazabına uğradım
Bu arada dünkü menüm:
Öğlen 14:00
2 dilim tb ekmek
Biraz domates salatalık
2 kibrit kutusu beyaz peynir
2 yumurtalı omlet
Az tereyağı
Akşam 20:30
1 kase mercimek çorbası
3 yk pirinç pilavı
3 yk et sote
1.5. lt su, 1 kupa filtre kahve, 2 bardak çay
Spor: yok
Eklemeler 'le birlikte bayağı kabarık olmuş canım.çok karbon.Bugünün menüsü
Kah 11.30
Köz biber
2d ekmek
Çökelek
1 tatlı k. petekli bal
5 zeytin
Dom sal.
Öğlen 2 gibi
2 d. börek
Yarm mısır
Akşam 4. 30
Fırında tavuk şiş
Salata(çok az çökelek ekledim)
Su 2L tamamlarm
Bıgün biraz serbest gün gibi oldu. Yarın akşamı karbonsuz geçiririm dengelemek için
Gecmis olsun canimİyi geceler herkese kızlar migrenim tuttu akşam üstü eşim uyuttu gezdirdi ama emziremwdigi için dinlemedim bir türlüşimdi uyudu inşallah yani uyanmaz bende uyuyacağım hemen
Canim gripten dolayi canim bisey istemiyor diyet yemeklerini hic yiyemiyorum bugun kahvaltida yumurtayi bile zor yedimCık cık cık
Tost yemiş yaaa
Olmasa iyiymiş
Sagol tatlimGeçmiş olsun canım.
Canim gripten dolayi canim bisey istemiyor diyet yemeklerini hic yiyemiyorum bugun kahvaltida yumurtayi bile zor yedim
Normalde aksamlari sade brokoli yogurtlar yerdim ama yiyemiyorum
insallah kisa zamanda beslenmem normale döner
Afiyet olsun canımiyi aksamlar kızlar
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 tereyagda kizarmis yumurta 1kk peynir 1k fistik ezmedi salatalik 1b kahve
oglen 13.30
1 kase sehriye corbasi
Aksam 17.30
2d ekmekten 1 tost 1b sut
2lt su
Ben yürüyüşe gidince yemeği ev işlerini yapabilse evede girmem
Kv yaşlı 83 yaşında zararı ziyanı yoktur helede ağzına layık yemek yaparsam benim için ölür
Senin espiride fena değildi gülümsetti beni ama daha iyisini yapabilirsin
Ayni mahalledeyiz evet. Bakalim hala karar veremedik. Once annemli bir konusup sonra tekrar dusunucezCanım akşam hem şehriye hem pilav hem fanta çok karbon olmuş.biri yerine salata biri yerine ayran olaymış keşke.
Haftada 4 gün git.2 gün annem 2 gün kaynanan baksın 1 gün de kocan 5 gün git daha iyi :))) pazarlık payı bırakmış olursun.kayserililer gibi :) daha az olsa da haftada 3 gün yine harika olur.annen ve kayınvalidenşe aynı yerde mi yaşıyorsun?
Afiyet olsun abla güzel menü :)
Yumurta diyeti mi bu? AAma tam diyet menusu bol proteinli salatalı
Afiyet olsun canımiyi aksamlar kızlar
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 tereyagda kizarmis yumurta 1kk peynir 1k fistik ezmedi salatalik 1b kahve
oglen 13.30
1 kase sehriye corbasi
Aksam 17.30
2d ekmekten 1 tost 1b sut
2lt su
Leslie ablamla çok kilo verdim zamanındaAfiyet olsun canım
Madem hastasın öğlene bi meyve sıkıştır için açılır
vazgeçtim sen leslie yap
Kadın uyur kalır mazallah bebeler firar
Espriye gelince daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
İnşallah ağrısız bir şekilde uyanirsin canım çok geçmiş olsunİyi geceler herkese kızlar migrenim tuttu akşam üstü eşim uyuttu gezdirdi ama emziremwdigi için dinlemedim bir türlüşimdi uyudu inşallah yani uyanmaz bende uyuyacağım hemen
Evet cnm ..Bence yapabilinir bir diyet helede sizler daha kolay yaparsınız benim kadar iştahlı olmadığınız içinCanım akşam hem şehriye hem pilav hem fanta çok karbon olmuş.biri yerine salata biri yerine ayran olaymış keşke.
Haftada 4 gün git.2 gün annem 2 gün kaynanan baksın 1 gün de kocan 5 gün git daha iyi :))) pazarlık payı bırakmış olursun.kayserililer gibi :) daha az olsa da haftada 3 gün yine harika olur.annen ve kayınvalidenşe aynı yerde mi yaşıyorsun?
Afiyet olsun abla güzel menü :)
Yumurta diyeti mi bu? AAma tam diyet menusu bol proteinli salatalı
Evet canım.çok iştahsız çok mıymıyım şu ara.canım hiç istemiyor yemek falan.sevmiyorum zaten öyle yağlı şekerli şeylerEvet cnm ..Bence yapabilinir bir diyet helede sizler daha kolay yaparsınız benim kadar iştahlı olmadığınız için
Anammm haftanın yıldızı olmuşum, inanamıyorumHAFTANIN YILDIZLARI
1. S Sanguine %1.70
2.Habinar %1.69
3.Hepfitim %1.59
HAFTANIN TEMBELLERI
North River
@Sweetyy83
Amine Busra
HAFTANIN YÜZ KARASI
Mefkurem
Abla beni bu hafta liste dışı bırak istersen, malum perşembe sabah şehir dışına çıkacağım tatil için.Ben yarıştan kaçtım, zorla yaristiriyosunuz insani
Kiz, gıcık anka bu hafta rövanşa varmisiniz
@Anka
Teşekkür ederim canımGaliba misafirin vardı cnmOna rağmen çok güzel bir menü afiyet olsun canım
Evet ya aynı sorun bende de var. Ama bir yandan da aslında kötü değil çünkü 7 gün diyet yapınca da insan daha çabuk sıkılıyor orası kesin. Ne güzel bir günde toparlamışsın canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım
Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?