Akşam fena değil kola olmasaydı. Keşke kolayı içmeseydin.yarına telafi etmen gerekiyorMenüm
Kahvalti 12.00
5 patates dilimi
1 yumurta
Salatalik
Dereotu
1 kk peynir
1 kk kaşar peynir
1 catal helva
1 çk marmelat
1 çk reçel
Çay
16.30
1 kase barbunya
3 yk yogurt
2 kaşık kuskus
Aksam hafif geciririm düşünüyordum. Ama kayinvalidem yemege cagirinca isler değişti cok üzgünüm kendi irademe sahip cikamadigim icin
19.00
1 kase şehriyeli çorba
3 yk nohut
4 yk pilav
1 bardak fanta
Hem açma hem tost olmamış. Bir sebze yemeği olsaydı doyardın da. Yarın hepimiz için telafi günü:)Iyi aksamlar kizlar
Bugun hic planladigim gibi olmadi.
Menum iyi bir menu degil.utanarak yaziyorum
Sarah 10.00
yarim acma
1/2 sahanda yum.
4 catal peynir
Domates maydonoz 5 setting
Ara14.00
10findik
Aksam 17.30
Yarim bazlamadan tost
1 br ayran
3 tane kucuk biberiye tursusu
Su 1.5 lt
Spor Yemekten sonra 1 saat 5 dk tempolu yuruyus
Bence hiç düşünmeden git. Sürekli evde iki çocukla kendine zaman ayırmıyorsun.gidince enerji toplayacaksın psikolojikmen daha mutlu döneceksin eve biraz da çocukları özlemiş olacaksın. Emin çocuklara sabrın daha da artar.. Kesinlikle git. Hem eşin biraz çocuklarla ilgilinince seni de anlamış olur. Sen annesi isen o da babası.bütün yük sende. Biraz paylaşınHergun evde bugun spor yapcam diyorum ama yok olmuyor. Spor salonuyla gorustum. 6 aylık paket 750 tl dediler. Sizce nasil? En azindan para verdim deyip yaptirimi olur. Belki bu saye de eşimde cocuklara bakar annem ya da kayinvalidemde. Kadinlara ayri bölüm varmiş. Haftada bazi aksamlar pilates kursu varmis hocali. Hepsi dahil. Yuzme bile varmis belki yuzme de ogrenirim ileride. Birwz heves ettim. Ama gitmezsem ve kg vermezsem eşimden cok cekerim bunuda biliyorum
Malesef canım sonradan eklemede yapmışsın hafta sonu kaçamağı olmuşBugünün menüsü
Kah 11.30
Köz biber
2d ekmek
Çökelek
1 tatlı k. petekli bal
5 zeytin
Dom sal.
Öğlen 2 gibi
2 d. börek
Yarm mısır
Akşam 4. 30
Fırında tavuk şiş
Salata(çok az çökelek ekledim)
Su 2L tamamlarm
Bıgün biraz serbest gün gibi oldu. Yarın akşamı karbonsuz geçiririm dengelemek için
Afiyet olsun greyfurtun yanına miss gibi peynir ekle çok yakışıyorIyiyim kuzum koşturuyorum ne olsun
Senden naber
valla ben de yeni greyfurt molası verdim fistikla
acıktım da
Yürüyüş yapıldı mi ?Menüne ek yarm d börek çeyrek mısır. Bugün pek fena oldu akşam salatamı beğenmedm yiyemedim haliyle çabuk acıktm. Şimdi 1 saat yürüyüşe çıkacam belki telafi eder.
Bazlama büyük mu kucuk mu sabah açma akşam bazlama biri olsa goze batmazdi belkiIyi aksamlar kizlar
Sarah 10.00
yarim acma
1/2 sahanda yum.
4 catal peynir
Ara14.00
10findik
Aksam 17.30
Yarim bazlamadan tost
1 br ayran
Su 1.5 lt
Fantaya kadar kötü degilmis aslındaMenüm
Kahvalti 12.00
5 patates dilimi
1 yumurta
Salatalik
Dereotu
1 kk peynir
1 kk kaşar peynir
1 catal helva
1 çk marmelat
1 çk reçel
Çay
16.30
1 kase barbunya
3 yk yogurt
2 kaşık kuskus
Aksam hafif geciririm düşünüyordum. Ama kayinvalidem yemege cagirinca isler değişti cok üzgünüm kendi irademe sahip cikamadigim icin
19.00
1 kase şehriyeli çorba
3 yk nohut
4 yk pilav
1 bardak fanta
Canım bence hemen 6 aylık kayıt olma 1 ay bir dene yüzme bilmiyorsan yüzme kurşunuda tavsiye ederim bende 3 seneye kadar fobimi asamamistim kurs çok işe yaradı hemde inajilmaz kalori harcıyorHergun evde bugun spor yapcam diyorum ama yok olmuyor. Spor salonuyla gorustum. 6 aylık paket 750 tl dediler. Sizce nasil? En azindan para verdim deyip yaptirimi olur. Belki bu saye de eşimde cocuklara bakar annem ya da kayinvalidemde. Kadinlara ayri bölüm varmiş. Haftada bazi aksamlar pilates kursu varmis hocali. Hepsi dahil. Yuzme bile varmis belki yuzme de ogrenirim ileride. Birwz heves ettim. Ama gitmezsem ve kg vermezsem eşimden cok cekerim bunuda biliyorum
Eşimin tek bakacagini sanmam da işte denemeye değerBence hiç düşünmeden git. Sürekli evde iki çocukla kendine zaman ayırmıyorsun.gidince enerji toplayacaksın psikolojikmen daha mutlu döneceksin eve biraz da çocukları özlemiş olacaksın. Emin çocuklara sabrın daha da artar.. Kesinlikle git. Hem eşin biraz çocuklarla ilgilinince seni de anlamış olur. Sen annesi isen o da babası.bütün yük sende. Biraz paylaşın
Aslinda ne yuzme biliyorum ne de spor yapmayı adam akilli. O yuzden bir egitmenle iyi olurdu. Yaza da guzel bir hasema alirim yuzerim ne guzel dimiMalesef canım sonradan eklemede yapmışsın hafta sonu kaçamağı olmuş
Afiyet olsun greyfurtun yanına miss gibi peynir ekle çok yakışıyor
Yürüyüş yapıldı mi ?
Bazlama büyük mu kucuk mu sabah açma akşam bazlama biri olsa goze batmazdi belki
Fantaya kadar kötü degilmis aslında
Canım bence hemen 6 aylık kayıt olma 1 ay bir dene yüzme bilmiyorsan yüzme kurşunuda tavsiye ederim bende 3 seneye kadar fobimi asamamistim kurs çok işe yaradı hemde inajilmaz kalori harcıyor
Bjtirebildinmi bari cnmGeldim abla geldim eve gelince malum herseyi yikaa yerleştir ve bebekle perişanım şimdi çalıyor kafamda :)
Yarin lütfen karbona dikkat et cnmBugünün menüsü
Kah 11.30
Köz biber
2d ekmek
Çökelek
1 tatlı k. petekli bal
5 zeytin
Dom sal.
Öğlen 2 gibi
2 d. börek
Yarm mısır
Akşam 4. 30
Fırında tavuk şiş
Salata(çok az çökelek ekledim)
Su 2L tamamlarm
Bıgün biraz serbest gün gibi oldu. Yarın akşamı karbonsuz geçiririm dengelemek için
En azindan aksam saati gec olmamis ve yürüyüş yapmanda iyi olmus cnmIyi aksamlar kizlar
Sarah 10.00
yarim acma
1/2 sahanda yum.
4 catal peynir
Ara14.00
10findik
Aksam 17.30
Yarim bazlamadan tost
1 br ayran
Su 1.5 lt
Eğer gidersen hem ruhuna hem bedenine cok iyi olur cnmHergun evde bugun spor yapcam diyorum ama yok olmuyor. Spor salonuyla gorustum. 6 aylık paket 750 tl dediler. Sizce nasil? En azindan para verdim deyip yaptirimi olur. Belki bu saye de eşimde cocuklara bakar annem ya da kayinvalidemde. Kadinlara ayri bölüm varmiş. Haftada bazi aksamlar pilates kursu varmis hocali. Hepsi dahil. Yuzme bile varmis belki yuzme de ogrenirim ileride. Birwz heves ettim. Ama gitmezsem ve kg vermezsem eşimden cok cekerim bunuda biliyorum
Hadi yemek neyse de fanta ne alaka cnmMenüm
Kahvalti 12.00
5 patates dilimi
1 yumurta
Salatalik
Dereotu
1 kk peynir
1 kk kaşar peynir
1 catal helva
1 çk marmelat
1 çk reçel
Çay
16.30
1 kase barbunya
3 yk yogurt
2 kaşık kuskus
19.00
1 kase şehriyeli çorba
3 yk nohut
4 yk pilav
1 bardak fanta
Rabbim daha iyi etsin inşallahIyiyim kuzum koşturuyorum ne olsun
Senden naber
valla ben de yeni greyfurt molası verdim fistikla
acıktım da
Afiyet olsun ablam çok güzel25 ekim pazar
11.30
1.5 yumurtadan omlet
Peynir
4 zeytin
Dereotu
1 tb sandwich ekm.
18.30
2 sk bamya
2 sk mantarli tavuk sote
1 kase yogurt
Su 2 lt
Ablacığım niyetim Perşembe yapmaktı ama hevesimi aldım yapmam herhaldeBence hic agzini bulastirmacuma gorecegin eksiyi düşün cnm :))
Ne kadar diyecektim, gördüm
Detokstan sonra karbona cok dikkat etmen lazim cnm yoksa gidenler hemen geri gelir
Senin yerinde olsam perşembe yapardim
Kendi adima bu hafta şartlar ne olursa olsun elimden geleni yapicam canimcim
Aslinda ibuprofen daha iyi cnm
Eline saglik tatlim, basariyla atlatmişin :))
Menüde düne göre gayet iyi
Kola ve pilav olmasa aslında iyi olurmus canimMenüm
Kahvalti 12.00
5 patates dilimi
1 yumurta
Salatalik
Dereotu
1 kk peynir
1 kk kaşar peynir
1 catal helva
1 çk marmelat
1 çk reçel
Çay
16.30
1 kase barbunya
3 yk yogurt
2 kaşık kuskus
19.00
1 kase şehriyeli çorba
3 yk nohut
4 yk pilav
1 bardak fanta
Bidahaki sefere peynir de yiyimMalesef canım sonradan eklemede yapmışsın hafta sonu kaçamağı olmuş
Afiyet olsun greyfurtun yanına miss gibi peynir ekle çok yakışıyor
Yürüyüş yapıldı mi ?
Bazlama büyük mu kucuk mu sabah açma akşam bazlama biri olsa goze batmazdi belki
Fantaya kadar kötü degilmis aslında
Canım bence hemen 6 aylık kayıt olma 1 ay bir dene yüzme bilmiyorsan yüzme kurşunuda tavsiye ederim bende 3 seneye kadar fobimi asamamistim kurs çok işe yaradı hemde inajilmaz kalori harcıyor
Süppper25 ekim pazar
11.30
1.5 yumurtadan omlet
Peynir
4 zeytin
Dereotu
1 tb sandwich ekm.
18.30
2 sk bamya
2 sk mantarli tavuk sote
1 kase yogurt
Su 2 lt
Öyle vallahi yaaaRabbim daha iyi etsin inşallah
Bende aynı balım 3 çocuk kayinvaldem eşimde günün yarısi evde olunca ne iş bitiyor ne yemek telaşım araya sporuda sıkıştırıyim diyince aha bu saat oldu anca geldim gruba .
Sağlık huzur olsun da iş telaşı olsun yeterki
Protein patlaması olacakken son dakika karbon golü atmis gibi olmuşKahvaltı 10
3 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
Tere
14.30
2 haşlanmış yumurta yarım dilim beyaz peynir 5 çiğ fındık
Akşam 19.00
2 yumurtalı omlet
1 dilim peynir
Küçük kase salata
3 kaşık kurufasulye (yememem lazımdı ama dayanamadım pek güzel olmuştu)
3 lt su 1 bardak bitki çayı 3 fincan kahve
45 dk eliptik
Cık cık cıkiyi aksamlar kızlar
Bugunki menum
Sabah 10.30
1 tereyagda kizarmis yumurta 1kk peynir 1k fistik ezmedi salatalik 1b kahve
oglen 13.30
1 kase sehriye corbasi
Aksam 17.30
2d ekmekten 1 tost 1b sut
2lt su
Ben yürüyüşe gidince yemeği ev işlerini yapabilse evede girmemKola ve pilav olmasa aslında iyi olurmus canim
Bidahaki sefere peynir de yiyim
Süppper
afiyet olsun ablacım
Öyle vallahi yaaa
Kv ile birlikte misiniz
Eğer öyleyse kac yürüyüşlere
Protein patlaması olacakken son dakika karbon golü atmis gibi olmuş
Kabul ediyorum iğrenç espirikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?