💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Temizlik yapacaktım vazgeçtim kız hapşırık tiksirik emiyor ama yolda sürekli huysuzlandigi için çok indik o aramı usuttu bilmiyorum :( ateşi olmadığı için aşılarını yaptırdım ama kalsın camlar filan napiyim çocuklardan önemli değil . Zaten çamaşır makinası ile kurutma makinasina hediye alaşım var onlar olmasa napardim hala çamaşır yıkıyorum ya :( ütüleneceklerse sinsi sinsi birikmeye devam ediyor :kızgın:

Günaydın dün akşam 1 saat kadar yürüdüm. Bu sabah güzel ekdi gördğm dünkü karbonhidratlara rağmen

Cuma 89.4
Bugün 88.45

Diğer yediklerim azdı. Dolma yediğimde az az yesim ve her gün yürüdüm
Masallah canım aynen boyle devam edersen bu hafta cok guzel bir sonuc bekliyor
Bildirimim
Cuma 79.7
Bugün 79
Fark -700gr 😎
Super gıtmıs ponı
Günaydın kızlar 😍😍
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım😁

Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan
Suan ikimizde aynı kilo dayız bakalım hangimiz hedefe önce ulaşacak 😂
+100gr ile hellö bayanlar 🙄🙄🙄 Mefkurem Mefkurem
Pek muhım bir artı yok canim cumaya guzel bir eksi gelir yine ınsallah
Günaydın herkese yol odemimin bir kısmı gitmiş ama halı hazırda bir kısmı bende :KK43:
Persembe:81.5
Ctesi:85
Ptesi: 83.3
Carsamba odemlerden kurtulmuş olursun canım
Tartım
77.3
+200
Cok degil artın cumaya iyi sonuc gelebilir dikkat eder sen
Temizlik yapacaktım vazgeçtim kız hapşırık tiksirik emiyor ama yolda sürekli huysuzlandigi için çok indik o aramı usuttu bilmiyorum :KK43: ateşi olmadığı için aşılarını yaptırdım ama kalsın camlar filan napiyim çocuklardan önemli değil . Zaten çamaşır makinası ile kurutma makinasina hediye alaşım var onlar olmasa napardim hala çamaşır yıkıyorum ya :KK43: ütüleneceklerse sinsi sinsi birikmeye devam ediyor :kızgın:
Aman bosver bahar olmayı versin camlar temiz cocuklar huzurlu olsun yeter

Masallah canım aynen boyle devam edersen bu hafta cok guzel bir sonuc bekliyor

Super gıtmıs ponı

Suan ikimizde aynı kilo dayız bakalım hangimiz hedefe önce ulaşacak 😂

Pek muhım bir artı yok canim cumaya guzel bir eksi gelir yine ınsallah

Carsamba odemlerden kurtulmuş olursun canım

Cok degil artın cumaya iyi sonuc gelebilir dikkat eder sen

Aman bosver bahar olmayı versin camlar temiz cocuklar huzurlu olsun yeter
Benim regl geliyor canım onun belirtileri
Ödem çayına başlamam lazım

Kizlar cevizli siyah ekmek alan var mi hafta sonu annemlerde yedim begendim bugun bende aldim Mefkurem Mefkurem abla sende kucuk yuvarlak ekmeklerden aliyordun bir ara onun gibi ama cevizli siyah ekmek
ama kahvalti icin aksami bekmeksiz düşünüyorum

Bildirimim
Cuma 79.7
Bugün 79
Fark -700gr 😎
Haftaya eksiyle baslamissin super canim tebrikler
Günaydın herkese yol odemimin bir kısmı gitmiş ama halı hazırda bir kısmı bende :(
Persembe:81.5
Ctesi:85
Ptesi: 83.3
Artin cok degil verirsin canim bol su ic odem gider
Cuma 75.3
Bugun 75.2
Fark 100 gr
Tebrikler mervecim
+100gr ile hellö bayanlar 🙄🙄🙄 Mefkurem Mefkurem
100 gr yarina gider canim
Günaydın güzeller. Kayın aileyle dolu bir cumartesi pazar geçirdikten sonra anca bugün başlığın tamamını okuyabildim. Haftasonu nasıl geçti anlamadım, kendime de zaman ayıramadım, ööyle pazartesi geldi gene :(

Anammm haftanın yıldızı olmuşum, inanamıyorum :halay: Bu hafta iddiam yok ama, zaten cuma da bildirim yapamayacağım.

Abla beni bu hafta liste dışı bırak istersen, malum perşembe sabah şehir dışına çıkacağım tatil için.

Teşekkür ederim canım :-)Bu haftasonu eşimin ailesi ve annem ilk büyük davet için bize geldiler (Geçen hafta da misafirlerim vardı ama onlar kendi arkadaşlarımızdı stres yapmamıştım hiç) Eşimin annesi de, kendi annem de süper yemek yapar, öyle olunca beklenti biraz fazla oluyor tabi. Yine de annemin ufak katkılarıyla altından başarıyla kalktım, mutluyum :KK71:Tabi haftasonum heba oldu temizliktir yemektir derken ama napalım.

Bu arada geçen haftanın birincisi oldum ama bu haftaya pek iyi başlamadım maalesef :(

Cuma: 75
Bugün: 76.1
Fark +1.1

Bunun sebepleri var tabi. İlki reglimin hala bol ödemli bir şekilde devam ediyor olması. İkincisi dün akşam geç yemek yemiş ve gece aşırı susayıp uykulu halimle suya saldırmış olmam. Üçüncüsü de pazar akşamı eşimle tüm haftasonunda kendimize ayırabildiğimiz ilk ufak zaman diliminde adını vermek istemediğim, ödem yaratan bir kaçamağımın olması.

Hemmenn silkelenip kendime geliyorum ve kendime yarın sabah için bu fazlalıktan kurtulma görevini veriyorum.
Bol su ic canim odem icin zencefil cayi yapip icine limon sıkıp icersen cok iyi kilo verdiriyor ve odem attiriyor sen halledersin
Tartım
77.3
+200
Artin cok degil dikkat edersen yarin bile gider canim
Günaydın kızlar 😍😍
Kilo bildirimimi yapıp kahvaltiyi hazirliyim çok açım😁

Cuma 75.1
Bugün 75.2
100gr artiyim ama dün 1,1 artiydim 1 kilo gitmiş detoksla
Birdaha cumalari Bukadsr abartmiycam artiyi ver eksiye çevir zorluyor stres yapiyorum
Her hafta 500 veriyim ama istikrarlı bir şekilde tartıda bukadar oynama yasamadan
Artin cok degil tatlim yarina eksiye bile gecersin

Son düzenleyen: Moderatör:
Dünkü menüm
10.00
Yarım yumurta
1 d ekmek
5 zeytin
1 d peynir
Domates

13.00
1 mandalina
Yarım çb leblebi+kuru üzüm karışımı

15.00
1 fincan sütlü kahve

17.00
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 sivas köfte(kıyma+tuzdan yapılıyo)
Salata

Su 1.5
Spor 3 saat ev işi koltuk filan sildim iyi yağ yakmışımdır :)

Hergun evde bugun spor yapcam diyorum ama yok olmuyor. Spor salonuyla gorustum. 6 aylık paket 750 tl dediler. Sizce nasil? En azindan para verdim deyip yaptirimi olur. Belki bu saye de eşimde cocuklara bakar annem ya da kayinvalidemde. Kadinlara ayri bölüm varmiş. Haftada bazi aksamlar pilates kursu varmis hocali. Hepsi dahil. Yuzme bile varmis belki yuzme de ogrenirim ileride. Birwz heves ettim. Ama gitmezsem ve kg vermezsem eşimden cok cekerim bunuda biliyorum :KK43:
Harika bence hemen yazıl. Hem kendine vakit ayırmış olursun. Eşini düşünme

Back