💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hayırlı olsun Yasemin güle güle kullanın bende çok istiyorum sürekli yere bişeyler döküyor çocuklar hele oğlanın kılları dayanılmaz şekilde zaten takıntım var inşallah alabilirim
Geçmiş olsun canım
Kaybetmiyim diye sabahtan beri kendimi suyla yeşil çaya verdim Şimdiden 2 yeşil çay ve 2.6 lt su içtim bile :)
Bravo Allah iradene zeval vermesin
Mervecim 8 kişilermiş kızın dıkkat edermi temas edermi arkadaşlarının eşyalarını alırmı çünkü insanlar hiç önemsemiyor artık eğer kızın maske temizlik kurallarına dikkat edebilirse gönder yoksa bekle biraz daha derim
Benim küçük 3. Sınıfta 9 kişiler temizlik maske temas konularında çok dikkat ediyor tuvalte gitmiyor hatta sınıfta bir çocuk varmış çöpe elini değiyormuş gitmiş yanına sen çabuk ölürsün bu gidişle ailenide öldürürsün demiş öğretmene de şikayet etmiş

Baya yoğunsun abla inşallah kiloma yansır
Gunaydın kızlar
Pazartesi 75.9
bugun 75.3
Fark 0.6
Yuzde 0,79
Regl oldum bu sabah
Regliye göre iyi Merve maşallah

Ah kıyamam çok yorulmussundur .
Geçen hafta 75.7
Bu hafta 75.1
Haftaya hedefim 74.3
Her hafta 600versen bile kar ki daha iyisini yapıyorsun dilekcim :)
Eki Görüntüle 2709338

Geçen hafta: 76.3
Bu hafta: 75.0
Fark 1.3 kg - %1.70
Süpersin canim.
Gunaydın kızlar
Pazartesi 75.9
bugun 75.3
Fark 0.6
Yuzde 0,79
Regl oldum bu sabah
Regl siskinligin olmasa
Bence güzel.
Gunaydin kizlar bu hafta sabitim
Bu hafta gripten beslenmem bozuldu haftaya daha iyi olur inşallah
İnşallah canim.
Günaydın
Geçen cuma 77.1
Bu cuma 75.8
Fark 1,3
Çok güzel casmin

Ah kıyamam çok yorulmussundur .

Her hafta 600versen bile kar ki daha iyisini yapıyorsun dilekcim :)

Süpersin canim.

Regl siskinligin olmasa
Bence güzel.

İnşallah canim.

Çok güzel casmin
Sağolasın canım seninde özel durumumdan dolayı az gitti bence haftaya çok iyi gider inşallah

Abla allah kolaylık versin valla her hafta bir yoğunluğun var (((( Yediklerine dikkat et bu defa yorgunluktan hastalanabilirsin, diyete ara ver 1-2 hafta bir şey kaybetmezsin sağlığın daha önemli.
Hayırlı olsun Yasemin güle güle kullanın bende çok istiyorum sürekli yere bişeyler döküyor çocuklar hele oğlanın kılları dayanılmaz şekilde zaten takıntım var inşallah alabilirim
Çok teşekkür ederim. Daha iyisi senin olur inşallah

Kızlar 12 de öğle yemeği yicem fakat onun yerine yoğurt+bal+elma üçlüsünden içecek yapıp yanında da 4-5 tane eti Burçak yesem nasıl olur?yemek yiyecek kadar aç değilim de :))

Sağlıklı beslenmeyi seviyorsan güzel yol alırsın boyun kaç canım fazla kilonda yok bana göre kısa zamanda motive olursun verirsin bizimle
Benim adım Yasemin Ankara'dayım 37 yaşında 3 çocuk annesiyim çeşitli sebeplerden dolayı çalışamıyorum özel eğitimciyim uzaktan eğitimlerle mesleğim doğrultusunda gelişim eğitim sertifikaları alarak pandemiyi değerlendiriyorum boy 170 kilo 75.8 hedef 68 inşallah birlikte motive oluruz hemencecik atarız yüklerimizi

Dikkat eder canım maskesine temızlıgıne vs sine ogretmenımızde hassas bu konuda zaten vırus yokkende temızlıklerı konusunda hassastı akıllı bıdıga bak sen

Adaşım imzandaki günlüğünü de düzenlesene, ben sürekli heyecanla güncelliyorum onu ya
İyi dedin yasemincim hemen yapayım saol
Ben seni tebrik ettim mi tekrar tebrik edeyim maşallah diyeyim
İçimden aaa aynı vermişiz kilomuzda yakın bu kadın tatile çıkacak ben onu geçerim dedim ama yazmadım sanırım

Boyum 1.60 Ne güzel ya başarılarınız daim olsun İnsAllah Ben de Teknikerim, mühendisliğe devam etmek istiyorum onun için çalışıyorum Sağlıklı bir şekilde veririz umarım hepimiz fit kadın görsün sokaklar

Haha yok yazmadın evet . İkimize de maşallah diyelim
Haftaya beni geçersin diye düşünüyorum ama sonraki haftadan itibaren yakanı bırakmam tartıda ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…