- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Hayırlısı canım kadınların çoğu yılda iki kez kimyasal gebelik geçirirmis ama çok azı fark edermiş geçmiş olsun%99
Kimyasal gebelik.yani gebeymişim ama düşürmüşüm.
Haftaya kontrol edicem tekrar.
Korktuğum gibi olmadı elhamdülillah.
Kk uygulamasındaki fotoğraf yükleme kısmı çalışmıyor. Ordan denediysen webden yüklemeyi dene bir.Fotoğraf yükleyemedim bir problem var daha sonra denerim
Düzeldi cnm hallettimGünaydınnnçok güzel eksim var paylaşıcam birazdan
Kk uygulamasındaki fotoğraf yükleme kısmı çalışmıyor. Ordan denediysen webden yüklemeyi dene bir.
Aynen cnmAçız ama mutluyuz değil mi
Kesinlikle katılıyorumAynen cnmTartidaki eksinin mutluluğu hangi yiyecek verebilir dimi ama
Biz de cuma yarışmasındakiler gibi isim falan yazacak mıydık ya? ben kendime kayıt olsun diye foto çektim ama isim yazmadım.Geçen hafta 75.7
Bu hafta 75.1
Haftaya hedefim 74.3
Yok cnm gerekmiyorBiz de cuma yarışmasındakiler gibi isim falan yazacak mıydık ya? ben kendime kayıt olsun diye foto çektim ama isim yazmadım.
Ucaga binmeden test yaptiriliyor cnmSizin oralarda covid yok mu yahu ülkeler arası seyahat edip aynı gün nasıl görüşüyorsunuz
Eylulun basından beri acık okulları İstanbulda olmasam bende bu kadar tereddüt etmezdim de ama evdede benimle calısmaz dersSayıları iyiymiş ama istanbul olmasa gönder derdim bilemedim, malum türkiye geneli vakaların yüzde kırkı ordan. Bende başta göndermeyecektim baktım ben dışardayım baba dışarda bir de gözümün önünde olunca götürüyorum. Çocuklar kurallara daha iyi uyum sağlıyor maskeler hiç çıkmıyor
Ayy hadi ınsallah 69 bisey kalmamı zatenBende 69 iniyim 4 kiloyu 4 ayda versene olur
6 kilo var yavaştan yavaştan ya 1,5 ayda vericem yada hırs yapıp 3 haftada felanEylulun basından beri acık okulları İstanbulda olmasam bende bu kadar tereddüt etmezdim de ama evdede benimle calısmaz ders
Ayy hadi ınsallah 69 bisey kalmamı zaten
Balım cuma yarışmasında da yarisiyorum oyuzden ayn bildirimi buraya yaptım size gerek yok yaniBiz de cuma yarışmasındakiler gibi isim falan yazacak mıydık ya? ben kendime kayıt olsun diye foto çektim ama isim yazmadım.
Tebrik ederim canım özel durumuna rağmen ekside olman harikaGeçe hafta kaçtım unuttum ya ben.kusüratlarla uğrattığım için.
Geçen hafta (sanırım)77.4
Bu hafta 77.1
Fark -300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?