Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa hangi takımdasın? Bi dönem 9daydın diye hatırlıyorum da sonra başka yere girdin mi?Balım cuma yarışmasında da yarisiyorum oyuzden ayn bildirimi buraya yaptım size gerek yok yani
Teşekkür ederimmmmYok cnm gerekmiyor
Cok tebrikler
Herkese gunaydin bu arada
Tebrikler canım :) Benim de 3 gün önce görünüp kaçan reglim bu sabah başlamaya karar verdiGunaydın kızlar
Pazartesi 75.9
bugun 75.3
Fark 0.6
Yuzde 0,79
Regl oldum bu sabah![]()
Tebrikler canım, eksi her türlü iyidir :)Geçe hafta kaçtım unuttum ya ben.kusüratlarla uğrattığım için.
Geçen hafta (sanırım)77.4
Bu hafta 77.1
Fark -300
Benim de ilk hedef 69 ve 6 kilom var, 1.5 ay güzel bir süre, ben de aynı hedefe koşuyorum inşallah tuttururuz.6 kilo var yavaştan yavaştan ya 1,5 ayda vericem yada hırs yapıp 3 haftada felan![]()
Rakibem canım dikkat et kendine diyet neyse de sen iyi ol yeterGunaydin kizlar bu hafta sabitim
Bu hafta gripten beslenmem bozuldu haftaya daha iyi olur inşallah
Tebrikler canimGeçen hafta 75.7
Bu hafta 75.1
Haftaya hedefim 74.3
Tebrikler gecmis olsun canimGeçe hafta kaçtım unuttum ya ben.kusüratlarla uğrattığım için.
Geçen hafta (sanırım)77.4
Bu hafta 77.1
Fark -300
Hosgeldin canimMerhaba kızlar ben de diyet yapıyorum , motivasyon veren insanlarla devam etmek istiyorum.. aranıza katılabilir miyim![]()
Tebrikler canimGunaydın kızlar
Pazartesi 75.9
bugun 75.3
Fark 0.6
Yuzde 0,79
Regl oldum bu sabah![]()
Tebrikler rakibem :)
Hoşbuldum teşekkür ederim canimTebrikler canim
Tebrikler gecmis olsun canim
Hosgeldin canim
Tebrikler canim
Süpersin dilek maşallahGeçen hafta 75.7
Bu hafta 75.1
Haftaya hedefim 74.3
Sagol canim benimRakibem canım dikkat et kendine diyet neyse de sen iyi ol yeter![]()
Teşekkür ederimmmm
Tebrikler canım :) Benim de 3 gün önce görünüp kaçan reglim bu sabah başlamaya karar verdi
Tebrikler canım, eksi her türlü iyidir :)
Benim de ilk hedef 69 ve 6 kilom var, 1.5 ay güzel bir süre, ben de aynı hedefe koşuyorum inşallah tuttururuz.
Rakibem canım dikkat et kendine diyet neyse de sen iyi ol yeter![]()
Teşekkürler :)Tebrikler canim
Tebrikler gecmis olsun canim
Hosgeldin canim
Tebrikler canim
Hoşgeldin tabiki katılabilirsin tanışalım hemenMerhaba kızlar ben de diyet yapıyorum , motivasyon veren insanlarla devam etmek istiyorum.. aranıza katılabilir miyim![]()
Tebrik ederim canım özel durumuna rağmen ekside olman harika![]()
Ben son 2 gün özellikle asıldım ödem atmaya. Bir de öğlenleri hafifletmenin gerçekten faydasını gördüğümü düşünüyorum.Sagol canim benimbugun daha iyiyim cok şükür
Diyete yarindan itibaren daha dikkatli olacam en az -500 vermek istiyorum inşallah
Sen iyi kilo vermişsin maşallah
Ben Nil 21 yaşındayım, bekarım, İzmir’de yaşıyorumHoşgeldin tabiki katılabilirsin tanışalım hemen![]()
Sen 3 haftada verirsin bence6 kilo var yavaştan yavaştan ya 1,5 ayda vericem yada hırs yapıp 3 haftada felan![]()
Hosgeldin canım tabikı katılabilirsın ben merveMerhaba kızlar ben de diyet yapıyorum , motivasyon veren insanlarla devam etmek istiyorum.. aranıza katılabilir miyim![]()
Sagol canım tartı gunune denk gelince hıc sevmiyorum refliTebrikler canım :) Benim de 3 gün önce görünüp kaçan reglim bu sabah başlamaya karar verdi![]()
Super gıtmıs yasoo tebriklerGünaydın
Geçen cuma 77.1
Bu cuma 75.8
Fark 1,3
Memnun oldum canim ben de NilSen 3 haftada verirsin bence
Hosgeldin canım tabikı katılabilirsın ben merve
Sagol canım tartı gunune denk gelince hıc sevmiyorum refli![]()
Hoşgeldinnn ben Yasemin memnun oldumMerhaba kızlar ben de diyet yapıyorum , motivasyon veren insanlarla devam etmek istiyorum.. aranıza katılabilir miyim![]()
Memnun oldum canim ınsallah tez zamanda hedefine ulasırsınMemnun oldum canim ben de Nil![]()
Tebrikler adaşımmmGünaydın
Geçen cuma 77.1
Bu cuma 75.8
Fark 1,3
Seviyosan zorlanmazsın ya. Ben hiç sevmiyorum sağlıklı şeyleri, sorun da o zatenBen Nil 21 yaşındayım, bekarım, İzmir’de yaşıyorum62.4 kilom şuan hedef kilom ise 54-55 :) dün tam anlamıyla diyete başladım ve tuhaftır ki diyet işlerini çok seviyorum sağlıklı beslenmeyi vs.. bu yüzden zorlanmam insAllah :))
![]()
Bahsetmişsin yeni gördümHoşgeldinnn ben Yasemin memnun oldumkendinden bahsetsene biraz.