💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok cnm gerekmiyor 😁
Cok tebrikler 😍

Herkese gunaydin bu arada
Teşekkür ederimmmm :halay:
Gunaydın kızlar
Pazartesi 75.9
bugun 75.3
Fark 0.6
Yuzde 0,79
Regl oldum bu sabah 😒
Tebrikler canım :) Benim de 3 gün önce görünüp kaçan reglim bu sabah başlamaya karar verdi :KK53:
Geçe hafta kaçtım unuttum ya ben.kusüratlarla uğrattığım için.

Geçen hafta (sanırım)77.4
Bu hafta 77.1

Fark -300
Tebrikler canım, eksi her türlü iyidir :)
6 kilo var yavaştan yavaştan ya 1,5 ayda vericem yada hırs yapıp 3 haftada felan 🙄
Benim de ilk hedef 69 ve 6 kilom var, 1.5 ay güzel bir süre, ben de aynı hedefe koşuyorum inşallah tuttururuz.:KK50:
Gunaydin kizlar bu hafta sabitim
Bu hafta gripten beslenmem bozuldu haftaya daha iyi olur inşallah
Rakibem canım dikkat et kendine diyet neyse de sen iyi ol yeter :KK36:

Geçen hafta 75.7
Bu hafta 75.1
Haftaya hedefim 74.3
Tebrikler canim
Geçe hafta kaçtım unuttum ya ben.kusüratlarla uğrattığım için.

Geçen hafta (sanırım)77.4
Bu hafta 77.1

Fark -300
Tebrikler gecmis olsun canim
Merhaba kızlar ben de diyet yapıyorum , motivasyon veren insanlarla devam etmek istiyorum.. aranıza katılabilir miyim 🥰
Hosgeldin canim
Gunaydın kızlar
Pazartesi 75.9
bugun 75.3
Fark 0.6
Yuzde 0,79
Regl oldum bu sabah 😒
Tebrikler canim
Eki Görüntüle 2709338

Geçen hafta: 76.3
Bu hafta: 75.0
Fark 1.3 kg - %1.70
Tebrikler rakibem :)

Sagol canim benim 🥰 bugun daha iyiyim cok şükür
Diyete yarindan itibaren daha dikkatli olacam en az -500 vermek istiyorum inşallah
Sen iyi kilo vermişsin maşallah

Teşekkür ederimmmm :halay:

Tebrikler canım :) Benim de 3 gün önce görünüp kaçan reglim bu sabah başlamaya karar verdi :KK53:

Tebrikler canım, eksi her türlü iyidir :)

Benim de ilk hedef 69 ve 6 kilom var, 1.5 ay güzel bir süre, ben de aynı hedefe koşuyorum inşallah tuttururuz.:KK50:

Tebrikler canim

Tebrikler gecmis olsun canim

Hosgeldin canim

Tebrikler canim

Tebrikler rakibem :)
Teşekkürler :)

Sagol canim benim 🥰 bugun daha iyiyim cok şükür
Diyete yarindan itibaren daha dikkatli olacam en az -500 vermek istiyorum inşallah
Sen iyi kilo vermişsin maşallah
Ben son 2 gün özellikle asıldım ödem atmaya. Bir de öğlenleri hafifletmenin gerçekten faydasını gördüğümü düşünüyorum.

Yalnız güzeller ben 29 ekimde tatile gidiyorum 3 günlüğüne. Perşembe sabah tartılır, ertesi hafta pazartesi de yediğim haltların fırçasını yerim sizden artık 😆 cuma yerine perşembe tartılsam sorun olmaz heralde 😇

Tabi 3 gün bildirim de yapamicam onu da eklemem grrek.

Hoşgeldin tabiki katılabilirsin tanışalım hemen :KK19:
Ben Nil 21 yaşındayım, bekarım, İzmir’de yaşıyorum ☺️ 62.4 kilom şuan hedef kilom ise 54-55 :) dün tam anlamıyla diyete başladım ve tuhaftır ki diyet işlerini çok seviyorum sağlıklı beslenmeyi vs.. bu yüzden zorlanmam insAllah :)) 🤪😍

6 kilo var yavaştan yavaştan ya 1,5 ayda vericem yada hırs yapıp 3 haftada felan 🙄
Sen 3 haftada verirsin bence 😀
Merhaba kızlar ben de diyet yapıyorum , motivasyon veren insanlarla devam etmek istiyorum.. aranıza katılabilir miyim 🥰
Hosgeldin canım tabikı katılabilirsın ben merve
Sagol canım tartı gunune denk gelince hıc sevmiyorum refli😂😂

Günaydın
Geçen cuma 77.1
Bu cuma 75.8
Fark 1,3
Tebrikler adaşımmm 🤩
Ben Nil 21 yaşındayım, bekarım, İzmir’de yaşıyorum ☺️ 62.4 kilom şuan hedef kilom ise 54-55 :) dün tam anlamıyla diyete başladım ve tuhaftır ki diyet işlerini çok seviyorum sağlıklı beslenmeyi vs.. bu yüzden zorlanmam insAllah :)) 🤪😍
Seviyosan zorlanmazsın ya. Ben hiç sevmiyorum sağlıklı şeyleri, sorun da o zaten 😂😂😂
Hoşgeldinnn ben Yasemin memnun oldum 😊 kendinden bahsetsene biraz.
Bahsetmişsin yeni gördüm 😂

Back