💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selamm kızlar eve yeni geldim bugün -500 gördüm yarına -1 olur inşaallah.
Küçük kızım çok huysuz dişten hatta bu mesaja başladım 1 saat önce şimdi bitiriyorum
O arada bir bardak kırıldı temizlendi çamaşır toplandı bir makete başlandı şimdi de sofra hazırlamam lazım. Görüşürüz

Hay Masallah poni ben yarın tartılıvam bu sefer sık sık tartıya cıkmıcam bakalım yarın ne diyecek tartı

Hay Masallah poni ben yarın tartılıvam bu sefer sık sık tartıya cıkmıcam bakalım yarın ne diyecek tartı
Yapabiliyosan çok iyi bnm için günde iki kere tartılmak hastalık oldu
Ben 3 ay tatilde kalsam 20 kilo alırdm sanırım 1 ay tatilde 7 kilo almştm. Süper bence iyi kotardın. Süreci uzatma da 10 kg ver korumaya geç

Elimden geleni yapıyorum merak etme ablam sadece cok zorlanıyorum dedıgın gibi kolay olmuyor
Ohhh iyi bari yoksa bu hafta benden hayir yok gibi
Bu artmış hali kaptanım
Daha da artacak insallah
Kaptanim deyip durma tatlişim millet ben soyletiyom sanicak
Abla daha samimi, sicak
Gayet güzel görünüyor cnm

Karabugdayi normal pilav gibi mi yaptin
Niye ki küs değiliz gerçi o küs o da bakar
Onu merak edip, onemsedegini sanacak
Aksam karbonlu olmus cnm digerleri güzel

Hangi marka aldiniz robotu
Tost 1 tane olsa iyi olurmuş cnm
Gerisi güzel
Günaydın kızlar. Bugün tartıda güzel bir manzarayla uyandım Umarım yarın da aynı şekilde devam eder

@Sweetyy83 rakibem sen ne durumdasın bakalım
Hadi bakalim yarin güzel bi eksi gelecek
İnşallah daha iyi olur cnm
Ben de bu sabah tartldm
22 Eylül 91.9
Bugün 89.2
Fark 2.7 kilo
Yarım yamalak yaptm diyeti yine de iyi sonuç. 11 tane margarin kadar yağdan kurtulmuşum.
Cok tebrikler cnm
Yanlis hatirlamiyorsam son aylarda 88 _92arasi gidip geldin
2 haftadir gayet güzel gidiyorsun
Bundan sonra hep eksi gelir eminim
Bu hafta hani plan yapmistin cnm, uygulayabildinmi

Menüde yazmiyorsunki bilelim

Keske benimde 10 kilom kalsaydi

Uygulayamadım maalesef hepsini yoksa -2 gelirdim. Sabah zor yetişiyorum eve gelmem 1 buçuğu buluyor 2 gibi kahvaltı yapınca akşam geçe kalıyor. Teneffüsüm yok. Önceden çocuklarla beslenme saatinde kahvaltı yapardık şimdi beslenme saatimizde yok şu virüsün aşısını bulsalar da normale dönsek

Hellooo canlarim cigerlerim

Herkesler iyimi :)

Bugün iş de uzun kalmadim, yarin bankadan eve bakmaya gelcekler, toplayip süpürmem lazim

Önce bi kahvemi iceyimde :))
Varmi bana eşlik etmek isteyen
Evimi satiyorsunuz abla
Bende tarcinli sutlu kahve içiyorum :)

Günaydın kızlar. Bugün tartıda güzel bir manzarayla uyandım Umarım yarın da aynı şekilde devam eder

@Sweetyy83 rakibem sen ne durumdasın bakalım
iki gun tartilmadim rakibem sonucu yarin merak ediyorum bakalim bu sefer cok eksi olmaz tahminim sabitte cikabilirim gripten dolayi antibiyotik kullandim hep sen ne durumdasin

Simdiden tebrikler ozaman canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…