1 haftalık değil canım bir aylık sonucum. Gram gram gidiyorSüpersin cnmçok güzel gitmiş 1 haftada
Hay Masallah poni ben yarın tartılıvam bu sefer sık sık tartıya cıkmıcam bakalım yarın ne diyecek tartıSelamm kızlar eve yeni geldim bugün -500 gördüm yarına -1 olur inşaallah.
Küçük kızım çok huysuz dişten hatta bu mesaja başladım 1 saat önce şimdi bitiriyorum
O arada bir bardak kırıldı temizlendi çamaşır toplandı bir makete başlandı şimdi de sofra hazırlamam lazım. Görüşürüz
Yapabiliyosan çok iyi bnm için günde iki kere tartılmak hastalık olduHay Masallah poni ben yarın tartılıvam bu sefer sık sık tartıya cıkmıcam bakalım yarın ne diyecek tartı
Ben alıym sütlü olsunHellooo canlarim cigerlerim
Herkesler iyimi :)
Bugün iş de uzun kalmadim, yarin bankadan eve bakmaya gelcekler, toplayip süpürmem lazim
Önce bi kahvemi iceyimde :))
Varmi bana eşlik etmek isteyen
Ohhh iyi bariElimden geleni yapıyorum merak etme ablam sadece cok zorlanıyorumdedıgın gibi kolay olmuyor
Kaptanim deyip durma tatlişimBu artmış hali kaptanım
Daha da artacak insallah
Gayet güzel görünüyor cnmSlm hatunlar
Kahvalti(10:30)
2 dilim tb ile sucuklu ve kaşarlı tost(1 ince dilim kadar ve 5 ince dilim sucuktan)
1 haş. yumurta
3 zeytin
3 çatal közlenmiş kapya
Yarim kk peynir
Domates,salatalik
3 fincan çay
13:30
Duble türk kahvesi(1ck hin.cev.yagi koydum)
17:10
Eki Görüntüle 2708508
Aksam(19:10)
6 kasık tavuk ciğer sote
6 kasik karabuğday(grecka)pilavı
Bol salata
Su: 2 litreyi tamamlarımMefkurem
Onu merak edip, onemsedegini sanacakNiye ki küs değiliz gerçi o küs o da bakar
Aksam karbonlu olmus cnm digerleri güzelEveet bugün sağlıklı menülerimize geri döndüm
Öğlen 12:00
1 büyük dilim tb ekmek
2 tk zeytin ezmesi
1 light tonbalığı (100 gr)
1 domates
1 salatalık
Ara:
1 muz
3 yk light yoğurt
Akşam 19:00
2 kepçe tarhana çorbası
2 kepçe patates yemeği
3 lt su, 2 kupa filtre kahve, 1 kupa yeşil çay
Spor: yok
O değil de, temizlik robotu almıştık, bugün geldi. Akşamdan beri film izler gibi onu izliyoruz
Tost 1 tane olsa iyi olurmuş cnmBugün bütün gün temizlikle uğraştm sonra canlı derslerm vardı kızımı dışarı çıkardm. Akşam bir arkadaş uğradı. Çok yoğun geçti. Resmen yemek yemeye fırsatım olmadı. Çok parça parça yedim. Saatlerini yazmayacam ama yesipin her şeyi yazaym
4 d. Ekmekle kaşarlı tost
2 haş yumurta
Domates
Salatalık
2 ceviz
2 3 kaşık kabak yemeği
2.3 çatal et
2.3 gün kurusu kayısı
3.5 kayısı çekirdeği
Yoğurt
1.2 parça fırında tavuk
Su 2 lt ye yakın
Sporm yok
Şu anda çok açım ama yemeyecem. Bu arada kızlar geçen sene sürekli 86 kilolardaydm. Şimdi i 89 ama belim kollarım daha ince. Demek ki yaş oranım azalmış.
Hadi bakalim yarin güzel bi eksi gelecekGünaydın kızlar. Bugün tartıda güzel bir manzarayla uyandımUmarım yarın da aynı şekilde devam eder
@Sweetyy83 rakibem sen ne durumdasın bakalım
İnşallah daha iyi olur cnmGünaydın arkadaşlar
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim bu sebeple
Cok tebrikler cnmBen de bu sabah tartldm
22 Eylül 91.9
Bugün 89.2
Fark 2.7 kilo
Yarım yamalak yaptm diyeti yine de iyi sonuç. 11 tane margarin kadar yağdan kurtulmuşum.
Bu hafta hani plan yapmistin cnm, uygulayabildinmiSelamm kızlar eve yeni geldim bugün -500 gördüm yarına -1 olur inşaallah.
Küçük kızım çok huysuz dişten hatta bu mesaja başladım 1 saat önce şimdi bitiriyorum
O arada bir bardak kırıldı temizlendi çamaşır toplandı bir makete başlandı şimdi de sofra hazırlamam lazım. Görüşürüz
Keske benimde 10 kilom kalsaydiYapabiliyosan çok iyi bnm için günde iki kere tartılmak hastalık oldu
Ben 3 ay tatilde kalsam 20 kilo alırdm sanırım 1 ay tatilde 7 kilo almştm. Süper bence iyi kotardın. Süreci uzatma da 10 kg ver korumaya geç
Millet bu parayi nerden buluyor anlamiyorumKarşı dairem satılığa çıktı bu arada yüksek bi fiyata millet kudurdu resmen
Tmm seninkine süt koyayimBen alıym sütlü olsun
Niye bankadn geliyolar abla?
Uygulayamadım maalesef hepsini yoksa -2 gelirdim. Sabah zor yetişiyorum eve gelmem 1 buçuğu buluyor 2 gibi kahvaltı yapınca akşam geçe kalıyor. Teneffüsüm yok. Önceden çocuklarla beslenme saatinde kahvaltı yapardık şimdi beslenme saatimizde yok şu virüsün aşısını bulsalar da normale dönsekOhhh iyi bariyoksa bu hafta benden hayir yok gibi
Kaptanim deyip durma tatlişimmillet ben soyletiyom sanicak
Abla daha samimi, sicak
Gayet güzel görünüyor cnm
Karabugdayi normal pilav gibi mi yaptin
Onu merak edip, onemsedegini sanacak
Aksam karbonlu olmus cnm digerleri güzel
Hangi marka aldiniz robotu
Tost 1 tane olsa iyi olurmuş cnm
Gerisi güzel
Hadi bakalim yarin güzel bi eksi gelecek
İnşallah daha iyi olur cnm
Cok tebrikler cnm
Yanlis hatirlamiyorsam son aylarda 88 _92arasi gidip geldin
2 haftadir gayet güzel gidiyorsun
Bundan sonra hep eksi gelir eminim
Bu hafta hani plan yapmistin cnm, uygulayabildinmi
Menüde yazmiyorsunki bilelim
KeşkeeKeske benimde 10 kilom kalsaydi
Evimi satiyorsunuz ablaHellooo canlarim cigerlerim
Herkesler iyimi :)
Bugün iş de uzun kalmadim, yarin bankadan eve bakmaya gelcekler, toplayip süpürmem lazim
Önce bi kahvemi iceyimde :))
Varmi bana eşlik etmek isteyen
Ay bende ya bu gidişle ev filan alamayız biz zatenMillet bu parayi nerden buluyor anlamiyorum
iki gun tartilmadim rakibem sonucu yarin merak ediyorum bakalim bu sefer cok eksi olmaz tahminim sabitte cikabilirim gripten dolayi antibiyotik kullandim hep sen ne durumdasinGünaydın kızlar. Bugün tartıda güzel bir manzarayla uyandımUmarım yarın da aynı şekilde devam eder
@Sweetyy83 rakibem sen ne durumdasın bakalım
Simdiden tebrikler ozaman canimSelamm kızlar eve yeni geldim bugün -500 gördüm yarına -1 olur inşaallah.
Sağol canm sende durumlar ney? Bu arafa avatar değişmiş iyi olmuşSimdiden tebrikler ozaman canim
Evet degistim canim iki gundur tartilmiyorum yarin sonuc ne bilmiyorum sabitte olabilir ekside :)Sağol canm sende durumlar ney? Bu arafa avatar değişmiş iyi olmuş
%99Hayırlısı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?