💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ohhh iyi bari 😁yoksa bu hafta benden hayir yok gibi 😬

Kaptanim deyip durma tatlişim 😅millet ben soyletiyom sanicak 😂😂😂
Abla daha samimi, sicak 😍

Gayet güzel görünüyor cnm

Karabugdayi normal pilav gibi mi yaptin

Onu merak edip, onemsedegini sanacak 😅

Aksam karbonlu olmus cnm digerleri güzel

Hangi marka aldiniz robotu

Tost 1 tane olsa iyi olurmuş cnm
Gerisi güzel

Hadi bakalim yarin güzel bi eksi gelecek 😍

İnşallah daha iyi olur cnm

Cok tebrikler cnm 😍
Yanlis hatirlamiyorsam son aylarda 88 _92arasi gidip geldin
2 haftadir gayet güzel gidiyorsun
Bundan sonra hep eksi gelir eminim 😁

Bu hafta hani plan yapmistin cnm, uygulayabildinmi

Menüde yazmiyorsunki bilelim 😅
Alışkanlık benimkisi abla yaa 🙈
Karabugdayi soğan,kırmızı biber,yeşil biber,domates çok az yağ da çevirip
1 çay bardağı karabuğday koyup 2 çay bardağı su ,nane ve tuz ekleyip pisiriyorum abla

Yapabiliyosan çok iyi bnm için günde iki kere tartılmak hastalık oldu :işsiz:
Ben 3 ay tatilde kalsam 20 kilo alırdm sanırım 1 ay tatilde 7 kilo almştm. Süper bence iyi kotardın. Süreci uzatma da 10 kg ver korumaya geç :KK66:
Evden uzak kalınca tartıdanda uzak kaldım ya iyi oldu gibi gun ıcınde cok aklıma gelmiyor su 10kıloyu hızlıca vereyomfe sonrası yavas yavas gıtsede olur
Ohhh iyi bari 😁yoksa bu hafta benden hayir yok gibi 😬
Bende cok iyi degılım abla oyle sıkı sıkı bisey uygulayamadim

Kızlar sizdeb bir fikir almak istiyorum bugun yine kızımın ogretmenı yazdı normalde eylulun sonu gibi donup okula gondermeyi planlıyordum tabi planlara uymadı bugun ogretmenı yazdı eger gelecekse huma Baska bir ogrencımı yeni acılan sınıfa verip onu Alicam diye benim bir yanım gondermek istiyor ama bir yanım korkuyor seneye gitme sansı yok 1. Sınıf olacak Esim 2. Donem gonderelım duruma gore diyor vakalar arttı diyor koruyamaz kendini diyor kafam cok karıstı ogretmenıne gelemıcek dedim ama ıcım rahat degil gıbı

%99
Kimyasal gebelik.yani gebeymişim ama düşürmüşüm.
Haftaya kontrol edicem tekrar.

Korktuğum gibi olmadı elhamdülillah.
Geçmiş olsun canım. Sana yazmıştım hatırlıyorsan kimyasal gebelik olabilir diye. Test yapmasan farketmezdn.çok sık rastlanan bir durum. Ama sonrasında gebelik kolay oluyor

Kızlar sizdeb bir fikir almak istiyorum bugun yine kızımın ogretmenı yazdı normalde eylulun sonu gibi donup okula gondermeyi planlıyordum tabi planlara uymadı bugun ogretmenı yazdı eger gelecekse huma Baska bir ogrencımı yeni acılan sınıfa verip onu Alicam diye benim bir yanım gondermek istiyor ama bir yanım korkuyor seneye gitme sansı yok 1. Sınıf olacak Esim 2. Donem gonderelım duruma gore diyor vakalar arttı diyor koruyamaz kendini diyor kafam cok karıstı ogretmenıne gelemıcek dedim ama ıcım rahat degil gıbı
Anaokulu mu ? Karsi komsum gonderiyor çocuğu. Daha cok dikkat ediliyor diyor

Geçmiş olsun canım. Sana yazmıştım hatırlıyorsan kimyasal gebelik olabilir diye. Test yapmasan farketmezdn.çok sık rastlanan bir durum. Ama sonrasında gebelik kolay oluyor
Hatırlıyorum canım:) sagol.
Dış gebelik diye çok korktum.
Hakkinda hayirlisi olsun. Eger cocuk istegi varsa hayirli zamanda nasip etsin Allah
Sağol canım.hayırlısı.

Sınıf mevcudu kaçmış?

Bugün hep dışarıdaydım
Akşama kadar bişey yemeyip akşam saldırdım.
Sabah tartıldım.o da moralimi bozdu .iyice saldım

Bu hafta da olmadı herhalde zuhal abla ...

Mefkurem Mefkurem

Nasıl şunu yiyecem deyip orda kalabiliyorsunuz.ben yapamıyorum.bi lokma daha bi lokma daha...

Bugünün menüsü
KAHVALTI 7 de
Sütlü yulaf ezmesi 2 kayısılı
Öğlen 1 de
Yoğurtlu kabak
1.2 çatal et
Akşam 5 te
1 tabak dolusu Sarma
Cacık
1.2 tane turşu
Su 2 L
Spor 60 dk yürüyüş

Bugün hep dışarıdaydım
Akşama kadar bişey yemeyip akşam saldırdım.
Sabah tartıldım.o da moralimi bozdu .iyice saldım

Bu hafta da olmadı herhalde zuhal abla ...

Mefkurem Mefkurem

Nasıl şunu yiyecem deyip orda kalabiliyorsunuz.ben yapamıyorum.bi lokma daha bi lokma daha...
Yukarda renklendirdiğim yer bugünkü nedenin canm hem dışarda daha fazla enerji kaybediliyo sürekli ayakta,evde gelince de aç ve yorgun olarak saldırman normal ;)

Subyan canım

8 kişiler suan canım
Sayıları iyiymiş ama istanbul olmasa gönder derdim bilemedim, malum türkiye geneli vakaların yüzde kırkı ordan. Bende başta göndermeyecektim baktım ben dışardayım baba dışarda bir de gözümün önünde olunca götürüyorum. Çocuklar kurallara daha iyi uyum sağlıyor maskeler hiç çıkmıyor

Bugünün menüsü
KAHVALTI 7 de
Sütlü yulaf ezmesi 2 kayısılı
Öğlen 1 de
Yoğurtlu kabak
1.2 çatal et
Akşam 5 te
1 tabak dolusu Sarma
Cacık
1.2 tane turşu
Su 2 L
Spor 60 dk yürüyüş
Bir tabak dolusu sarma pirinçli mi canım? Miktar ne adet olarak 4 tanesi 1 porsiyon. Ekmek çorba yoksa bence iki porsiyon yenebilir yoğurtla

Menüm
14.00
Yarım d ekmek
1 d peynir
2 dal maydonoz

16.00
1.5 d ekmek
2 d peynir
2 kaşık kavurmalı yumurta
5 zeytin

Su 1.5
Spor 10 dk zumba (çocuklarla anca bu kadar zatn miniğimin zumba yapışına gülmekten devamı gelmedi sonra da annemler görüntülü araynca kaldı)

Nasıl bi yeme saati düzeni yapsm bilemedim kızlar fikirlere açığım

Menüm
14.00
Yarım d ekmek
1 d peynir
2 dal maydonoz

16.00
1.5 d ekmek
2 d peynir
2 kaşık kavurmalı yumurta
5 zeytin

Su 1.5
Spor 10 dk zumba (çocuklarla anca bu kadar zatn miniğimin zumba yapışına gülmekten devamı gelmedi sonra da annemler görüntülü araynca kaldı)

Nasıl bi yeme saati düzeni yapsm bilemedim kızlar fikirlere açığım
Sık sık acıkmıyorsan. 2 öğün çok güzel kilo verdiriyor. Çok acıkırsan 2 ana 1 ara mğün olabilir.

Back