- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Evet hayırlısı her şeyin. Ben de kilolu hamile kaldm. Doğuma sadece 6 kilo farkla gittm. Doktorum bile çok şaşırdı. Seni diğer gebelere hep anlatacam dedi.Keyfini çıkar boşver versende gene alacaktin öyle düşün hem daha az alınıyor kilolu başlayınca bak ben varım Merve var Poni var örnek Edibe aynı şekilde boşuna strese sokma bebişi
Süpersin canımBen de bu sabah tartldm
22 Eylül 91.9
Bugün 89.2
Fark 2.7 kilo
Yarım yamalak yaptm diyeti yine de iyi sonuç. 11 tane margarin kadar yağdan kurtulmuşum.
Ne guzelGünaydın kızlar. Bugün tartıda güzel bir manzarayla uyandımUmarım yarın da aynı şekilde devam eder
@Sweetyy83 rakibem sen ne durumdasın bakalım
Geçmiş olsun canım.Günaydın arkadaşlar
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim bu sebeple
Çok geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim bu sebeple
Oh oh tebriklerBen de bu sabah tartldm
22 Eylül 91.9
Bugün 89.2
Fark 2.7 kilo
Yarım yamalak yaptm diyeti yine de iyi sonuç. 11 tane margarin kadar yağdan kurtulmuşum.
Teşekkür ederim canım bugün daha iyi düne goreÇok geçmiş olsun canımŞimdi nasıl durumu?
Oh oh tebrikler
Teşekkür ederim canım sen ne yaptın gitti mi doktoraGeçmiş olsun canım.
Sıra bekliyorum canım.bakalım ne diyecek.Teşekkür ederim canım sen ne yaptın gitti mi doktora
Hayırlısı cnmSıra bekliyorum canım.bakalım ne diyecek.
Süpersin cnmBen de bu sabah tartldm
22 Eylül 91.9
Bugün 89.2
Fark 2.7 kilo
Aman dikkat et bugün gördüğünü kaybetme tartıdaGünaydın kızlar. Bugün tartıda güzel bir manzarayla uyandımUmarım yarın da aynı şekilde devam eder
@Sweetyy83 rakibem sen ne durumdasın bakalım
Kaybetmiyim diye sabahtan beri kendimi suyla yeşil çaya verdimAman dikkat et bugün gördüğünü kaybetme tartıdatebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?