💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Keyfini çıkar boşver versende gene alacaktin öyle düşün hem daha az alınıyor kilolu başlayınca bak ben varım Merve var Poni var örnek Edibe aynı şekilde boşuna strese sokma bebişi
Evet hayırlısı her şeyin. Ben de kilolu hamile kaldm. Doğuma sadece 6 kilo farkla gittm. Doktorum bile çok şaşırdı. Seni diğer gebelere hep anlatacam dedi.

Bugün bütün gün temizlikle uğraştm sonra canlı derslerm vardı kızımı dışarı çıkardm. Akşam bir arkadaş uğradı. Çok yoğun geçti. Resmen yemek yemeye fırsatım olmadı. Çok parça parça yedim. Saatlerini yazmayacam ama yesipin her şeyi yazaym

4 d. Ekmekle kaşarlı tost
2 haş yumurta
Domates
Salatalık
2 ceviz
2 3 kaşık kabak yemeği
2.3 çatal et
2.3 gün kurusu kayısı
3.5 kayısı çekirdeği
Yoğurt
1.2 parça fırında tavuk
Su 2 lt ye yakın
Sporm yok

Şu anda çok açım ama yemeyecem. Bu arada kızlar geçen sene sürekli 86 kilolardaydm. Şimdi i 89 ama belim kollarım daha ince. Demek ki yaş oranım azalmış.

Günaydın arkadaşlar
Dün eşimin sancıları ile gune başladık çok kivrandi perişan oldu .Abisi ile hastaneye gittiler taş varmış ağrı kesici yapmislar o rahatlattı.
Annemler abimler geldi akşamda yogun ve keyifsiz bir gündü buraya hiç ugrayamadim bu sebeple

Geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun canım Şimdi nasıl durumu?
Ben de bu sabah tartldm
22 Eylül 91.9
Bugün 89.2
Fark 2.7 kilo
Yarım yamalak yaptm diyeti yine de iyi sonuç. 11 tane margarin kadar yağdan kurtulmuşum.
Oh oh tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…