- 7 Ağustos 2015
- 291
- 269
- 23
hemen başlıyorum o zaman benide zorlamaz diye düşünüyorumTabi yarıyor cnm dışarda yürümekten daha çok efor sarfediyon hep aynı Tempo olmadığı için
Ama imkan varsa dışarda yürümekde çok iyi tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemen başlıyorum o zaman benide zorlamaz diye düşünüyorumTabi yarıyor cnm dışarda yürümekten daha çok efor sarfediyon hep aynı Tempo olmadığı için
Ama imkan varsa dışarda yürümekde çok iyi tabi
Canım aslında sağlıklı şeylerle karnını tok tuttuğun zaman sağlıksız şeylere saldırma durumu ortadan kalkıyo ve sabır bile gerektirmiyo yetterki sen sağlıklı şeyler yeayy inş ablamm inş ♥♥
Aminn cnm Allah cümlemize hayırlısını nasip etsinİnşallah abla 44 yaşında da torun baya bi erken gerçekten allah sağlıkla kucağınıza aldırsın
Canım hiç zorlayıcı bişi deil çok rahat ter atıyosunhemen başlıyorum o zaman benide zorlamaz diye düşünüyorum
Tatlım yaaa belindeki kaslar esnedikçe yarana iyi gelmeski kapanması zaman alırhemen başlıyorum o zaman benide zorlamaz diye düşünüyorum
Amin abla gerçi bnm annemde anneanne olduğunda 45 yaşındaydı ayy ben olamam ya o kadar erken şimdi bile kendimi küçük bi pıtırcık gibi hissediyormAminn cnm Allah cümlemize hayırlısını nasip etsin
diyosun ablammTatlım yaaa belindeki kaslar esnedikçe yarana iyi gelmeski kapanması zaman alır
Senin spor işi nasıl olur bilemedim
Evet ablacım malesef vücudum almaya çook elverişli kamu yönetimi okuyorum bursada mesajlardan anladığım kadarıyla yurt dışındasınız siz yine mesajlardan gördüğüm kadarıyla çok cana yakınsınızBi genç kızımız daha gelmiş
Aman tatlım Fazla oyalanmadan dur deyin yoksa benim gibi senelerini kilolu geçirmek zorunda kalırsın
Eğer daha sonrasında geri almak istemiyorsak çok bilinçli olmalıyız
Çünkü vücut almaya elverişliyse her daim tetikte olmak gerekiyor
Sormuştun ben yazmayı Unuttum 44 yaşındayım cnm
Sen ne okuyosun
Bakiyim net ten dedim :)pardon nedemek istedin anlamadımm
Aynı durum bende de var o yarışı biz kazanalım ilk öncr sonrada onlar ay bencilce oldu azıcık bende okula farklı olarak gitmek istiyorumaynn abla okulda bir kız daha var benim gibi kilolu oda 85 falan onunla yarışıyoruz her yaz birbirimize belli etmeden işte ♥
Zorlama kendini cnm Eğer acıcak gibi olursa bırakbayanlar ben gidiyorum biraz leslie yapayım sıkılmassam tabiiki görüşürüzz ♥♥♥
Hepimiz öyle cnm zamanın nasıl geçtiğini anlamıyozAmin abla gerçi bnm annemde anneanne olduğunda 45 yaşındaydı ayy ben olamam ya o kadar erken şimdi bile kendimi küçük bi pıtırcık gibi hissediyorm
Kız bana bile teyze dediklerinde tuhafıma gidiyorBidde bizim apartmanda biri var kadın baya yaşlı oda bnm gibi kabul etmiyo kimseye teyze dedirtmiyo kendine bana abla deyin diyo allahım yaaa
Çok teşekkür ederim tatlımmmmmmmEvet ablacım malesef vücudum almaya çook elverişli kamu yönetimi okuyorum bursada mesajlardan anladığım kadarıyla yurt dışındasınız siz yine mesajlardan gördüğüm kadarıyla çok cana yakınsınız
Yanlış hatırlamıyorsam Akşehir il oldu heraldeZuhal abbla konyalı çok arkadaşım var çok severim sen akşehir mi merkez mi